Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 27 Ιουνίου 2015

Έλληνες λίγο την προσοχή σας

Ζούμε ιστορικές στιγμές, όμως σαν ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ σας καλώ πρώτα απ΄όλα να κλείσετε την τηλεόραση. Ούτως ή άλλως μεταδίδουν μόνον όσα τους λένε τα αφεντικά τους.
Ξέρουν ότι πάνω από το 70% των Ελλήνων θα ψηφίσουν ΟΧΙ, γιατί το ΟΧΙ το έχουμε στο αίμα μας.
Τις τελευταίες ώρες είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πλέον όλο το ευρωλαγνικό συνάφι θα προωθήσει καμπάνια ΑΠΟΧΗΣ, ώστε να μην συγκεντρωθεί το 40% των ψήφων των εγεγραμμένων και το δημοψήφισμα να μην έχει ισχύ.
Όμως για πιο εκλογικό σώμα μιλάμε… Αυτό που περιλαμβάνει πάνω από 2 εκατ. Ελλήνων που έχουν αποβιώσει εδώ και χρόνια …(αφού οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν να εκκαθαριστούν από την εποχή του ΝΩΕ…)
Έλληνες, δυστυχώς έχουν φθάσει στα ευήκοα ώτα μου πληροφορίες για προβοκάτσιες τις επόμενες μέρες, τύπου Δεκεμβριανών 2008…
Έλληνες, δυστυχώς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, το μαρτυρούν οι ουρές στα ΑΤΜ, στα Σούπερ Μάρκετ και τα βενζινάδικα…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ πρόβατα γιατί 4 χρόνια που προσπαθούμε να σας ξυπνήσουμε μόνο μας βρίζατε…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και απαιτείστε τα αυτονόητα και όχι τα διλήμματα. 
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ  να μας εξηγήσουν τι σημαίνει ΝΑΙ και τι ΟΧΙ!
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ να μας εξηγήσουν τι θα γίνει τη Δευτέρα στην μια και στην άλλη περίπτωση. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ. Μην τρώτε άλλο κουτόχορτο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ