Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Μακάβρια τελετουργικά
Σπάνια ευρήματα κανιβαλισμού στην Ευρώπη κατά τη Νεολιθική περίοδο
Σπάνια ευρήματα κανιβαλισμού στην Ευρώπη κατά τη Νεολιθική Περίοδο έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στη νότια Γερμανία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο τεύχος Δεκεμβρίου της επιθεώρησης για την αρχαιολογία, Αntiquity.  Τα απομεινάρια περίπου 500 ανθρώπων «σκοπίμως ακρωτηριασμένων» εντοπίστηκαν σε Νεολιθικό οικισμό, ηλικίας 7.000 ετών, στο Χάρξχαιμ της Ρηνανίας-Παλατινάτο.  Το γεγονός που υποδηλώνει ότι ενδεχομένως να πραγματοποιούνταν εκεί τελετουργικά που περιελάμβαναν «μαζικούς κανιβαλισμούς», αναφέρει το άρθρο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι ο κανιβαλισμός στην Ευρώπη θα μπορούσε να συνέβαινε σε περιόδους λιμού, καθώς η γεωργία είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται στο συγκεκριμένο μέρος του κόσμου στη διάρκεια της Νεολιθικής περιόδου.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό
H αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν πρόκειται για κανιβαλισμό αλλά για βρώση ανθρώπων από Νεφελίμ που προφανώς δεν κλείσθηκαν ποτέ στα Τάρταρα.  ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ (ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ...)  ΠΕΡΙ ΛΥΚΑΩΝΟΣ. Ο ΛΥΚΑΩΝ 
( ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΕΦΕΛΙΜ) 'ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ' ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑ. Ο ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  Ο ΔΙΑΣ 'ΜΕΤΑΤΡΕΠΕ΄' ΣΕ ΛΥΚΟ (ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟ) ΤΟΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ...

Γιατί πάνω στην Γή υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωποειδή.
Ο Άτλαντας Προμηθέας ήταν ένας από αυτούς που μετάλλαξε το ανθρωποειδή του πλανήτη, τον Νεάτερνταλ, και δημιούργησε τον Κρομανίον. 
Η επιστήμη της ανθρωπολογίας δεν γνωρίζει πώς εξαφανίσθηκε ο Νεάτερνταλ μετά την εμφάνιση του Κρομανίον. Όμως οι μελέτες για το DNA του Νεάτερνταλ αποκαλύπτουν ότι συγγενεύουν με αυτό του χιμπατζή.
Οι δεύτεροι τείνουν προς το ζώο, ενώ οι πρώτοι προς τον Θεό.
Παιδιά του Σατανά είναι οι εναπομείναντες και διασωθέντες Άτλαντες από την πρό 12000 χρόνων καταπόντιση της ηπείρου τους. 
Ζούν σε μια υπόγεια πολιτεία , ένα βασίλειο κάτω από την γή, στην οποία εικάζεται ότι ακόμα και σήμερα όχι μόνο κατοικείται , αλλά ότι ακόμα είναι ένα ισχυρότατο βασίλειο το οποίο λέγεται ότι ελέγχει τις κυβερνήσεις του πάνω κόσμου. 
Του κόσμου μας.
 Στα μοναστήρια του Θιβέτ, πολλοί μοναχοί μιλάνε για τους Ζώντες Θεούς , και γνωρίζουν πολλά για αυτούς. 
Λένε ότι οι γνώσεις τους αυτές προέρχονται από κάποιες πήλινες πινακίδες 20000 ετών . Αυτές περιγράφουν ένα λαό που ζούσε σε μια μεγάλη χώρα στο μέσω του ωκεανού και ήταν αυτοί που έχτισαν και τις πυραμίδες .
Όταν η χώρα τους εξαφανίσθηκε κάτω από τα νερά ένας αρχηγός οδήγησε πολλούς από αυτούς ίσως τους εκλεκτούς , μέσα από τις στοές κάτω από την γή στην υπόγεια Agharta . Εκεί , στην πρωτεύουσα αυτής , την Shamballah, γνώρισαν τον βασιλιά του κόσμου. 
Στην Agharta λένε ότι ζούν οι ευλογημένοι και τον θεωρούν ότι είναι ο τόπος του παραδείσου. 
Σε αυτές τις πινακίδες του Θιβέτ, [το Θιβέτ ,η Θήβα της Ελλάδος που έκτισε ο Κάδμος, και η Θήβα της Αιγύπτου , υπονοούν μια εσωτερική κρυφή γνώση σύνδεσης}, υπάρχουν περιγραφές αυτού του λαού, που διέθετε ιπτάμενες μηχανές που σφύριζαν μέσα στα σύννεφα και που τώρα βρίσκονται στην Agharta.Οι Ζώντες αυτοί Θεοί , αποτελούν ένα ιερατείο από 72 αθάνατους , η προέλευση των οποίων είναι απευθείας από το αίμα των Δέκα Βασιλέων της Ατλαντίδος. 
[από τό ΒΙΒΛΙΟ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ