Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, το 2007 είχε δωρίσει συμβολικά έναν μηνιαίο του μισθό για την χρηματοδότηση του ἑβραϊκού μουσείου στὴν Μόσχα .

Το καινούριο εβραϊκό Μουσείο της Μόσχας, που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, παρουσιάζει την ζωή των εβραίων στην Ρωσσία από τα τέλη του 19ου αιώνα μέσα από ιστορικά έργα, επιστολές καθώς και βιντεοσκοπημένου υλικού με μαρτυρίες ρωσσοεβραίων που ζουν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.Το μουσείο, εκτάσεως 8.400 τ.μ, χρηματοδοτήθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής ρώσσο «ολιγάρχη» Βίκτωρ Βέξελμπεργκ, πλουσιότερο άνθρωπο στην Ρωσσία, με προσωπική περιουσία που αποτιμάται στα 15 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, αποφεύγει να αναφερθεί σε ένα ακανθώδες κομμάτι της Μπολσεβίκικης ιστορίας: την εβραϊκή καταγωγή του ηγέτη του «Οκτώβρη» Βλαντίμιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, πασίγνωστου με το ψευδώνυμο Λένιν.

Διαβάστε "Τὸ ἑβραϊκὸ μουσεῖο στὴν Μόσχα ποὺ …ξέχασε τὸν ἑβραῖο Λένιν!"ΕΔΩ



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Γιατί κανένας από τούς  μουσουλμάνους «επίσημους» δέν φοράνε την κιπά;...Γιατί οι άθεοι Εβραίοι επίσης δεν φοράνε κιπά;..αλλά αλλοίμονό στούς  κρατούντες οφίτσια στήν ‘δύση’ αν δεν φορέσουν την κιππά τους και δεν αποθανατιστεί η σκηνή γιά νά δείχνουν σε όλον τον κόσμο τον «σεβασμό» τους (ή την υποταγή τους) στο Ισραήλ....Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ