Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Είδες η ΔΕΗ; Σε ιδιωτικές εταιρείες «υπενθύμισης οφειλών» οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί


Είδες η ΔΕΗ; Σε ιδιωτικές εταιρείες «υπενθύμισης οφειλών» οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί
Μεγάλο πρόβλημα με τις εισπράξεις εσόδων από τους λογαριασμούς έχει η ΔΕΗ. Ήδη, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ξεπερνούν το 1,1 δις. ευρώ. Βεβαίως, το πρόβλημα προκλήθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, δηλαδή από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση. Κι αντί η ΔΕΗ να μειώσει τα τιμολόγια, για να μπορέσουν και οι χειμαζόμενες ελληνικές οικογένειες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έβαλε μέσα στους λογαριασμούς το περιβόητο χαράτσι και επιπλέον… αύξησε και τα τιμολόγια!

Πως έχει σκοπό να εισπράξει τα ανεξόφλητα χρήματα ο κρατικός αυτός οργανισμός; Θα αναθέσει το έργο αυτό σε ιδιώτες των «εταιρειών υπενθύμισης οφειλών», όπως –κατ’ ευφημισμόν- τις αποκάλεσε ο πρόεδρος της εταιρείας Α. Ζερβός! Και πως έχει σκοπό να καλύψει τα γενικότερα ελλείμματα; Με τον… συνήθη τρόπο: μάλλον από το νέο έτος, θα προχωρήσει σε «αναπροσαρμογή», όπως χαρακτηριστικά είπε, των τιμολογίων. Δηλαδή θα βάλει και νέες αυξήσεις!

Εν ολίγοις, αυτό είναι το… κοινωνικό πρόσωπο της νέας αριστεροδεξιοκεντρώας μνημονιακής συγκυβέρνησης της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς!

Πρώτιστο μέλημα της Χρυσής Αυγής, μέσα κι έξω από τη βουλή, θα είναι η ενεργός συμπαράσταση στους απροστάτευτους Έλληνες που αδυνατούν να πληρώσουν τα… κερατιάτικα και η οργάνωση της αντίστασης του ελληνισμού σε όσους επιχειρούν να μας αλλάξουν τα φώτα!  
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ