Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ω ΡΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 43% ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!




Σε "κάστρο" της Χρυσής Αυγής έχει μετατραπεί μεγάλο τμήμα του Ξηρομέρου, αφού σε πολλά χωριά ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάγραψε διψήφια νούμερα. Στα Βλυζιανά μάλσιτα , έφτασε το 43% και είναι πρώτο κόμμα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, τα αποτελέσματα δεν πρέπει να ξενίζουν αφού μια πρώτη "γεύση" υπήρχε από τις Περιφερειακές εκλογές το 2010.

Όμως η Χρυσή Αυγή, απέκτησε ακόμη πιο ισχυρά ερείσματα στο Ξηρόμερο, με τις δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, δίνοντας έτσι μεγάλα ποσοστά στον κόμμα.

Στην Χρυσοβίτσα η Χρυσή Αυγή, πήρε 14,5%, στον Πρόδρομο 14,2%, στην Μπαμπίνη 13,87%, στην Κατούνα 16,2%, ενώ στα Βλυζιανά από 27,5%, έφτασε τον Ιούνιο στο 42,86% και στο συγκεκριμένο χωριό, είναι πρώτο κόμμα.

Σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις αυτές, διαδραμάτισε η υποψηφιότητα του Ξηρομερίτη Δ. Μπαρμπαρούση, αλλά και η γενικότερη παρουσία του κόμματος στην περιοχή, που ήταν πολύ έντονη
parapolitika.gr 
http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ