Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ύποπτα- πολύ Ύποπτα πράγματα...!!!! Ετοιμάζετε πραξικόπημα στην Ελλάδα;!!

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Πραξικόπημα στην Ελλάδα για να μην συμμαχήσει με τη Ρωσία!

 Για το λόγο αυτό, απέστειλαν στην Αθήνα την ειδικό στα πραξικοπήματα Βικτόρια Νούλαντ.

 «Ένα πραξικόπημα στην Αθήνα για να σώσει τη συμμαχική Ελλάδα από τον εχθρό Ρωσία, είναι στις προετοιμασίες από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με την υποστήριξη των μη φορολογουμένων της Ελλάδας – τους Έλληνες ολιγάρχες, τους αγγλο-έλληνες Εφοπλιστές και την Ελληνική Εκκλησία», γράφει ο John Helmer, μακροβιότερος ξένος ανταποκριτής στη Ρωσία, που δεν συνδέεται με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις στο προφίλ του Θάνου Τζήμερου, που πρροέτρεψε τους Έλληνες σε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ για την ανατροπή της κυβέρνησης !!!... "ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές." ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

Καί τί υπονοεί τό "έγκυρο" CNN λέγοντας... «περιμένετε μέχρι την Κυριακή και θα δείτε»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ