Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Περιφρονητική στάση τού Α. Σαμαρά πρός τούς Έλληνες

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Α. Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου πήρε πρώτος διερευνητική εντολή για ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας και εφόσον μέχρι το βράδυ δεν ευοδωθεί θα επιστραφεί πίσω. Όπως ήδη ακούγεται, μάλλον αύριο το πρωί η εντολή θα δωθεί προς τον Αλ. Τσίπρα… Ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τους προέδρους όλων των παρατάξεων πλην του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Ασχέτως της δικής μας διαθέσεως για συνομιλίες με τον Α. Σαμαρά, η δήλωση του τελευταίου δείχνει την βαθιά ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ του, όχι προς τον Ν. Μιχαλολιάκο, αλλά προς το σχεδόν ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ που ψήφισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.
Την ώρα που τα κανάλια χαρακτηρίζουν ως “σοκαριστικές” τις πρώτες δηλώσεις του Συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκου (επειδή κατακεραύνωσε την Χούντα του μνημονίου…) δεν είπε κανένας λέξη για την στάση του προέδρου της ΝΔ. Αφού δεν σχολίασε κανένας μεγαλοδημοσιογράφος… ας τον κρίνει ο Ελληνικός λαός.
xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ