Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ "ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ...ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...αυτοί οι "αντικειμενικοί" και "δημοκράτες" δημοσιογράφοι που...ενοχλήθηκαν επειδή τους ζήτησαν να σηκωθούν σε ένδειξη σεβασμού στον Μιχαλολιάκο, δείτε πώς στέκονταν...κλαρίνα στον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Τζέφρυ:




Σημειωτέον πως το βίντεο είναι λίγο μετά τις εσωκομματικές Εκλογές στο Πασοκ, οπότε δεν ισχύει η "δικαιολογία" πως τάχα...σέβονταν τον "εκλεγμένο Πρωθυπουργό" και άλλα τέτοια παρόμοια!

Αφήνουμε κατά μέρος τα αηδιαστικά γελάκια με έναν ολετήρα που διέλυσε την Ελλάδα - αλλά όχι την διαπλοκή των νταβατζήδικων Μμε - κι αναρωτιόμαστεΑφού δεν θέλετε να...στέκεστε όρθιοι, γιατί στον Γιωργάκη ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ;

Αυτά για ορισμένους "υπερευαίσθητους" που μας έχουν ζαλίσει με αυτό το θέμα. Εμείς, θεωρούμεΚΑΙ ΗΠΙΑ τη στάση της Χ.Α στα δημοσιογραφικά ανδρείκελα, μετά από την συνεχιζόμενη εκστρατεία λάσπης εναντίον της.





Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ