Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Καί ή Συρία...τι?

 Περίπου 45 χώρες έστειλαν βοήθεια άμεσα στήν Τουρκία ενώ δέν έγινε τό ίδιο μέ τήν πολύπαθη Συρία καί πολίτες πεθαίνουν αβοήθητοι !



Τό Ιράν έστειλε μεγάλη βοήθεια στό συριακό κράτος>>

Ιρανικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, μεταφέροντας βοήθεια για τους πληγέντες από τον σεισμό που έπληξε τη χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο Ιρανός πρέσβης στη Δαμασκό, Mahdi Sobhani, σε δήλωσή του στον δημοσιογράφο του συριακού πρακτορείου ειδήσεων SANA, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον συριακό λαό για τα θύματα του σεισμού, σημειώνοντας ότι το ιρανικό αεροσκάφος μεταφέρει τρόφιμα, βοήθεια και ιατρικές προμήθειες.

«Αυτό το αεροσκάφος μεταφέρει τις πρώτες παρτίδες ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχεται από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, με 45 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας επί του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένων κουβέρτες, σκηνές, φάρμακα, τρόφιμα και άλλες προμήθειες που χρειάζονται οι πληγέντες από τον σεισμό», πρόσθεσε ο Sobhani.

από εδώ

2 σχόλια:

  1. Μας απαγορευουν να εχουμε καλες σχεσεις με την Συρια, γιατι η Συρια ειναι εχθρος των εβραιων.
    Ασχετο βεβαια αν οι εβραιοι του ισραηλ βομβαρδιζουν την Συρια σε καθημερινη βαση και τα βρωμοΜΜΕ δεν βγαζουν αχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά γνωστά σκουλήκια πού τρώνε τίς σάρκες τών λαών καί δηλητηριάζουν κάθε καλή σχέση τών ανθρώπων.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ