Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Από το 1950 μετάλλαξαν άνθρωπο με εμβόλιο!!!

 


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το έτος 1950, στην πολιτεία Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ο Joe Valdez, γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάζεται με ένα πειραματικό τότε εμβόλιο. Είναι ο πρώτος άνθρωπος τον οποίο μετάλλαξαν επιτυχώς με ένα εμβόλιο. Είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο πέτυχε το πείραμά τους. Σε τι τον μετάλλαξαν; Τι τον έκαναν;

Πριν μπούμε στην ουσία του άρθρου θα γίνουν δύο παραδοχές. Πρώτη παραδοχή. Αυτά που θα διαβάσετε είναι απλή αντιγραφή από βιβλίο ενός «ιερέα» του σατανισμού ο οποίος τα δημοσίευσε πριν 10 χρόνια. Δεν αναφέρω το όνομά του, ούτε τον τίτλο του βιβλίου του, διότι είναι άκρως επικίνδυνο, καθόσον περιέχει οδηγίες σατανικών τελετών. Το εντυπωσιακό για μας τους ορθοδόξους Έλληνες είναι ότι η δοξολογία του Σατανά και των δαιμόνων του, γίνεται στα ελληνικά! Π.χ. λένε «άγιος ο σατανάς»! Γιατί στα ελληνικά; Αν γνωρίζαμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο ρόλος μας, δεν θα είχαμε τέτοιες απορίες. Το μόνο που θ’ αναφέρω είναι το ότι ο «ιερέας» αυτός ζει και τελετουργεί στο Βέλγιο. Στην έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Δεύτερη παραδοχή. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα δοθούν παρακάτω οι σαφείς ορισμοί κάποιων λέξεων και όρων, όπως ακριβώς δίνονται από τον ίδιο τον Βέλγο αρχισατανιστή, διότι σε πολλούς από μας έχουν διάφορες ερμηνείες. Εδώ θ’ αναφερθούν αυτά που λέει ο ιερέας του σατανισμού και τίποτε περισσότερο.

Το 1950 λοιπόν, μετάλλαξαν έναν άνθρωπο με εμβόλιο σε βαμπίρ. Αυτή ήταν η μετάλλαξη. Ίσως αυτό φαίνεται επιστημονική φαντασία, αλλά σύμφωνα με τον βέλγο υπάρχουν δύο τύποι βαμπίρ. Οι ψεύτικοι. Οι άνδρες ή οι γυναίκες βαμπίρ οι οποίοι είναι δημιουργήματα της φαντασίας συγγραφέων ή κινηματογραφιστών, κόμιξ, κλπ, τα οποία είναι φανταστικά δημιουργήματα. Αυτά τα «βαμπίρ» δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να μην πιστεύουν οι άνθρωποι στα πραγματικά βαμπίρ.

Πραγματικά βαμπίρ είναι πραγματικοί άνθρωποι, κοινοί όπως όλοι οι άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες οι οποίοι τρέφονται με πρανική ενέργεια («πράνα» σημαίνει «δύναμη ζωής») άλλων ανθρώπων ή φυσικών δυνάμεων. Την αντλούν κυρίως τρεφόμενοι με αίμα. Αλλά υπάρχουν και τα psi-vampires, που τρέφονται με την συναισθηματική ενέργεια των ανθρώπων, δηλαδή «τρέφονται» με την ψυχή των άλλων ανθρώπων εξ ‘ου και το “psi” από την ελληνική λέξη «ψυχή», “psychology”, κλπ.

Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι θεωρούν τον βαμπηρισμό ως τρόπο ζωής, χόμπι, αποκρυφισμό, κλπ, αλλά αυτοί, οι άσχετοι, δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά βαμπίρ.

Εδώ ο αρχισατανιστής ασχολείται με τα πραγματικά βαμπίρ, και ιστορικά, τα βαμπίρ προέκυψαν από την ένωση των ανθρώπων με τους Νεφελίμ. Νεφελίμ είναι οι εκπεσόντες άγγελοι, άρα οι δαίμονες, γι αυτό και οι τελετές των σατανιστών είναι οι τελετές των βαμπίρ. Μερικοί θεωρούν ότι τα βαμπίρ είναι οι απόγονοι του Κάιν που σκότωσε τον Άβελ, τον οποίο σκότωσε διότι δεν ήταν από την ίδια μάνα, την Εύα, άρα… κάποιος μας λέει ψέματα. Οι ερπετοειδείς ή βαμπίρ έχουν δική τους γνώση και μυθολογία η οποία είναι τελείως ξένη με την δική μας.

(Φαντάζομαι ότι ο αναγνώστης καταλαβαίνει περισσότερα από όσα διαβάζει).

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιευθέντα κείμενα του βέλγου, οι φαραώ των οποίων υπάρχουν οι 3 πυραμίδες στην Γκίζα της Αιγύπτου ήταν βαμπίρ. Ίσως γι αυτό η πυραμίδα είναι μεταξύ των ισχυρών συμβόλων της Νέας Τάξης. Επομένως, τα βαμπίρ ή ερπετοειδείς, και τα συναφή, με τα οποία εννοούνται οι της ελίτ με τις σατανικές αιμοβόρες τελετές τους ή με τις αποτρόπαιες τελετές τους με τα παιδιά, υπάρχουν από καταβολής του κόσμου τούτου.

Άνθρωπος γνωστός στους Έλληνες που είχε, κατά κάποιον τρόπο, σχέση μ’ αυτούς ήταν ο Λόρδος Βύρων. Προσέξατε; Λόρδος κι αυτός. Το 1813 ένα βαμπίρ εμφανίσθηκε στον Λόρδο Βύρων το οποίο ονομαζόταν «Γκιαούρ», γι αυτό και αυτός ο χαρακτηριζόμενος ως «φιλέλλην», έγραψε ποίημα προς τιμήν του βαμπίρ αυτού!

Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που έχει κάποια έμμεση σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Ιστορία των σατανιστών αυτών, οι έρευνες πάνω στο ανθρώπινο αίμα εξελίσσοντο ανάλογα με την εξέλιξη της επιστήμης με αποτέλεσμα τον πρώτο επιτυχή εμβολιασμό το 1950, όπως ήδη αναφέρθηκε, ανθρώπου, κάτι που σημαίνει έγιναν και άλλες ανεπιτυχείς προσπάθειες εμβολιασμών.

Εμείς δεν μάθαμε ποτέ πως εξελίσσοντο οι έρευνες, αλλά τι να πει κανείς όταν πληροφορείται ότι ο ΟΗΕ με ψήφισμά του το 1967 απαγόρευσε τις έρευνες για το ανθρώπινο αίμα που εγίνοντο στο Lazo της Σιβηρίας, στην τότε Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών(ΕΣΣΔ)! Ουδείς γνωρίζει τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον ΟΗΕ σε τέτοια ενέργεια, ούτε πως καταστράφηκαν οι εκεί εγκαταστάσεις. Αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν οι έρευνες. Αργότερα μάλιστα, καλύφθηκαν με μανδύα νομιμότητος.

Το 1986 έρχεται μια άλλη σημαντική πολιτική απόφαση που ήταν αδιάφορη για την ανθρωπομάζα, αν και την αφορούσε. Το 1986 λοιπόν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν, ήρε τον απαγορευτικό νόμο που ίσχυε για τις έρευνες στο ανθρώπινο αίμα που αφορά, προσέξτε τις εκφράσεις, «τα βαμπίρ και τα ζόμπι». Αυτά πάνε μαζί. Όλ’ αυτά τα «φανταστικά» για μας, έχουν νομική κάλυψη για την ελίτ και υπάρχουν σε κρατικούς νόμους!

Αμέσως μετά, το 1987, ξεκινάει το «Πρόγραμμα Μαθουσάλα» (Methuselah Project). Και τo 1989 φτιάχνουν τον Ναό των Βαμπίρ, ποιος ξέρει που. Σήμερα υπάρχει το «Ίδρυμα Μαθουσάλα» (Methuselah Foundation) με λογότυπο τον ουροβόρο όφι, δηλαδή το φίδι που τρώει την ουρά του, και το οποίο υπόσχεται στην κεντρική του ιστοσελίδα, ότι το 2030 ο σημερινός 90χρονος θα είναι ο τότε 50χρονος!

Ας δούμε τι μας λέει ο σατανιστής για τα ψυχικά βαμπίρ. «Τα ψυχικά βαμπίρ είναι συνηθισμένοι και αυτοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να στραγγίζουν στην κυριολεξία την ενεργειακή ζωή (prana, chi, ζωτική δύναμη, κλπ). Ισχυρίζονται ότι αυτοί έχουν την δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να προλαμβάνουν την ασθένεια HIV+ και το AIDS.

»Τα ψυχικά βαμπίρ ανέπτυξαν αυτήν την ικανότητα με πολλούς τρόπους όπως διαλογισμό, ναρκωτικά, μπορεί να είχαν κληρονομική ικανότητα, όπως και να έχει, το ψυχικό βαμπίρ εξαντλεί την ψυχική ενέργεια κάποιου άλλου και την χρησιμοποιεί για δική του χρήση.

»…Τα ψυχικά βαμπίρ χρησιμοποιούν τον άνθρωπο ως μέσο αναπαραγωγής».

Για δείτε τι συμβαίνει στις ημέρες μας! Λέτε να υπάρχει σχέση;

Τα βαμπίρ είναι συνδεδεμένα με τα ζόμπι, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, όπως είδαμε με την απόφαση του Ρ. Ρήγκαν. Ζόμπι είναι άνθρωποι, ζωντανοί μεν, χωρίς ψυχή δε. Δηλαδή, από την μια τα βαμπίρ τραβάνε την ζωή, την ψυχή, και το σώμα που μένει χωρίς ψυχή γίνεται ζόμπι. Επίσης στις ΗΠΑ, έχουν ιδρυθεί οργανώσεις για την αντιμετώπιση των βαμπίρ και των ζόμπι, “…vampire zombie agency” όπως ονομάζονται, είναι δηλαδή πλέον μια πραγματικότητα εκεί, αλλά και το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι πλέον στις ΗΠΑ μοιράζονται έντυπα, ή θυροκολλούνται έντυπα, με τα οποία παρέχονται οδηγίες αντιμετωπίσεως των ζόμπι. Ποιοι τελικά είναι οι τρελοί και ποιοι όχι;

Επιστημονική φαντασία; Φρικιαστικά πειράματα; Τρέλα; Όλα μαζί; Ποιος ξέρει να μας πει σίγουρα; Το Χόλυγουντ, ως συνήθως, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Η πραγματικότητα όμως τείνει προς το παρόν ν’ αντικαταστήσει την επιστημονική φαντασία.

Αλλά από την άλλη, τώρα κατά την περίοδο του εμβολιασμού των ανθρώπων, πολλά λέγονται που παραπέμπουν στα προαναφερόμενα θέλοντας και μη. Οπότε μοιραίως προκύπτουν ανάλογοι συνειρμοί σκέψεων.

Όλ’ αυτά, αν τα συνδέσουμε με την απαισιοδοξία, την απογοήτευση, τις αυτοκτονίες, και ολ’ αυτά τ’ αρνητικά για τους ανθρώπους που συμβαίνουν σε έντονο βαθμό στις ημέρες μας, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις οι οποίες έχουν σίγουρα αιτίες αλλά και συνέχεια. Θέλουν χάος μεταξύ των ανθρώπων. Όταν λένε «χάος» εννοούν το απόλυτο χάος, το αδιανόητο χάος για μας. Και για να προκληθεί χάος θέλουν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους.

Και το τελευταίο. Επειδή οι της ελίτ κάνουν τελετές και θυσίες στον σατανά σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν φαντάζομαι να είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί διώκεται ο Χριστός, η εκκλησία, η Θεία Λειτουργία, η Θεία Κοινωνία και ο εκκλησιασμός των ανθρώπων. Ενώ αυτοί, όταν εορτάζουν το”Halloween” με τα διαόλια, που εννοούν “ Hell will win”, όλα επιτρέπονται.

Ο πλανήτης ακροβατεί και, «Κοντός ψαλμός, αλληλούια», όπως λένε. Λάβετε θέσεις.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ