Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

¨Ή δύναμη τού ανθρώπου νά μετακινεί βουνά είναι υπαρκτή ... Ό Χριστός μάς τό φώναζε αλλά κάποιοι μάς παγίδεψαν .

 ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ



Κρυμμένα χειρόγραφα στο Βατικανό αποκαλύπτουν πως:
"Ο άνθρωπος έχει μια Υπερφυσική Δύναμη".
Το Divine Matrix είναι ένα είδος Ηλεκτρικού Δικτύου ή μάλλον ένα είδος "Κβαντικού Πλέγματος" που συνδέει ολόκληρο το Σύμπαν μας, και το οποίο με τη σειρά του αποτελείται από ένα δίκτυο πολλών από αυτά τα νήματα (συνάψεις) που υπάρχουν επίσης στον εγκέφαλό μας.
Το 1944 ο Max Planck, ο πατέρας της Κβαντικής Θεωρίας, εξέπληξε τον κόσμο όταν είπε ότι, όλα τα πράγματα είναι καθαρή ενέργεια και έτσι, ενέργεια είμαστε και όλοι εμείς. Όλα είναι απλά «Ενέργεια».
Σύμφωνα με τον Ερευνητή Gregg Braden, ο οποίος έχει αφιερώσει περισσότερα από 20 χρόνια έρευνας σε αυτόν τον τομέα μελέτης, πρόσφατες ανακαλύψεις περιλαμβάνουν στοιχεία ότι το Planck Matrix υπάρχει πραγματικά, και ότι είναι το Divine Matrix.
Ο Planck είπε ότι αυτό το Matrix προέρχεται από αστέρια, βράχους, DNA, ζωή και ό,τι υπάρχει. Αυτή η ισχυρή ενέργεια φαίνεται να είναι ένα πυκνό δίκτυο που συνδέει όλη την ύλη, ενώ βασικά Επηρεάζουμε αυτό το Δίκτυο Μέσω των Δονήσεων μας. 🌺🌺
Τα πειράματα ανακάλυψαν ότι οι Υψηλότερες Συχνότητες Ενέργειας είναι αυτές της Αγάπης και ότι έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον. 🌺🌺
Αυτό έχει βαθιά σημασία και έχουμε Πολύ Περισσότερη Δύναμη από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Έχουμε ακούσει για αυτήν τη δύναμη που κατέχουμε, κυρίως μέσω της Αγίας Γραφής, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ, καθώς είναι μια «Δύναμη που είναι μέρος των Ανθρώπων». Αλλά, αυτή η Δύναμη του Ανθρώπου καταργήθηκε από την εκκλησία, και κρύφτηκε από την εκκλησία για να μας κάνει αδύναμους και εύπλαστους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ