Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ἡ σύγχρονη ἱατρική ὡς σατανική λατρεία...τό ιατρικό επάγγελμα είναι μιά ισχυρή θρησκεία μέ πολλούς οπαδούς.

 Πώς θα μπορούσε ένα μεγάλο τμήμα του ιατρικού επαγγέλματος να συνεργαστεί με τους τραπεζίτες των Illuminati  με αποτέλεσμα να γονατίσουν την κοινωνία ; Η σύγχρονη ιατρική είναι ένας κλάδος των Illuminati, μιας σατανικής λατρείας που ελέγχει και εκμεταλλεύεται την κοινωνία κάνοντας τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Δείτε πώς εξουσιάζει το επάγγελμα,ο φόβος απώλειας της ιατρικής άδειας. 

 Σε αυτό το άρθρο του 2019, ο Δρ Reizer συγκρίνει τη σύγχρονη ιατρική με τη «θρησκεία».

Του Dr. John L. Reizer  

Αν και μια μικρή μειοψηφία από εμάς δεν το έχουμε σκεφτεί, γι 'αυτούς και την κλίση τους, οι γιατροί και το επάγγελμα της ιατρικής θεωρούνται από τη συντριπτική πλειοψγφία των ανθρώπων ως ιερείς που εργάζονται σε μια εκκλησία. Ολόκληρη η δομή του ιατρικού επαγγέλματος έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να αντικατοπτρίζει μια θρησκευτική εμπειρία.

Όταν μπαίνετε σε έναν οίκο λατρείας, εισέρχεστε σ᾿ έναν τομέα που θεωρείται ιερός από τα μέλη της εκκλησίας. Μέσα σε μια εκκλησία, έναν ναό, μια συναγωγή ή οποιονδήποτε άλλο θρησκευτικό χώρο, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που είναι γενικά κατανοητοί και ακολουθούνται από τα μέλη του. 

«Δέν ὑπάρχει ἐπιστημονικό τεκμήριο πού νά ἀποδεικνύει ὅτι ὁ μαζικός ἐμβολιασμός ἐξαφανίζει ὁποιαδήποτε παιδική ἀῤῥώστεια. Σᾶς προτρέπω ν᾿ἀποῤῥίψετε ὅλους τούς ἐμβολιασμούς γιά τά παιδιά σας»Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Από σεβασμό για το σύστημα πεποιθήσεων, κάθε είδους κριτική, σκεπτικισμός ή ερωτήσεις σχετικά με την πραγματική ουσία του οργανισμού είναι εκτός ορίων. Με άλλα λόγια, τα μέλη των θρησκευτικών εκκλησιών δεν μπορούν ποτέ να ρωτήσουν δημοσίως την εκκλησία για οτιδήποτε.

Στην ιατρική, ο γιατρός (ιερέας, υπουργός, ραβίνος) συνήθως φορά ένα λευκό ρούχο (ρόμπα) αυτό τον ταυτίζει,απολύτως,ως αρχιερέα στο εκκλησίασμα (πρακτική). Μέσα σε αυτήν την πρακτική υπάρχουν νοσοκόμες (καλόγριες) που βοηθούν τον γιατρό να φροντίζει τους ασθενείς (μέλη της εκκλησίας) όταν αρρωσταίνουν (που κατέχονται από κακά μικρόβια). Οι ασθενείς συνήθως δεν αμφισβητούν τη συμβουλή του γιατρού.

Υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών (τελετουργιών) που χρησιμοποιεί το επάγγελμα της ιατρικής για να απαλλάξει το σώμα από ασθένειες (κακά πνεύματα). Ορισμένες από αυτές τις τεχνικές περιλαμβάνουν την εισαγωγή συνθετικών ναρκωτικών (ιερό νερό) σε ασθενείς, που παράγονται μαζικά από φαρμακευτικές εταιρείες. Σε άλλες περιπτώσεις, οι γιατροί αποβάλουν τις ασθένειες του σώματος εκτελώντας χειρουργικές επεμβάσεις (εξορκισμοί) σε μια προσπάθεια να αφαιρέσουν μολυσμένους ιστούς και όργανα (που κατέχουν μέρη του σώματος).

Κάθε ερώτηση σχετικά με τις προθέσεις ή την ακεραιότητα του ιατρού και της μεγάλης ομάδας υποστήριξης,του ιατρικού προσωπικού, και θα θεωρηθείτε αυτομάτως,από τους πολίτες των περισσότερων κοινοτήτων,ως τρελάρας ( διάβολος). Κάθε ερώτηση σχετικά με τα ιατρικά πρωτόκολλα (βιβλικά εδάφια) που έχουν γραφτεί από τις  φαρμακευτικές εταιρείες και έχουν καθιερωθεί σταθερά στα βασικά προγράμματα σπουδών κάθε προγράμματος ιατρικής σχολής στον κόσμο και θα χαρακτηριστείς ως τσαρλατάνος, χασάπης ή ψευτο-επιστήμονας.

Τό ἔμβλημα τοῦ Ἀμερικανικοῦ Ὀργανισμοῦ Ὑγείας εἶναι ἴδιο μέ τόν ΠΟΥ καί ΟΗΕ.Καταλάβατε;Οι φαρμακευτικές εταιρείες επιτηρούν κρυφά,υψηλού κύρους ιατρικά περιοδικά, οι δημοσιεύσεις της υποτιθέμενης έρευνας με αξιολογήσεις ομοτίμων επιστημόνων, κάνουν ορισμένους γιατρούς που αντιτίθενται στο αλλοπαθητικό παράδειγμα (τα φάρμακα είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η υγεία) να θεωρούνται πάντα,από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων,ως αντι-επιστημονικές υπάρξεις.

Στην Καθολική Εκκλησία, διδάσκουν τους πιστούς ότι μια νεαρή ψυχή, που έρχεται στην ζωή, βρίσκεται σε επισφαλή θέσι εξ αιτίας του προπατορικού αμαρτήματος (ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα). Προδιαθέτει,αυτό το δοχείο (σώμα) σε μια ζωή δαιμονικής κατοχής (ασθένεια). Τα βαπτιστικά ιερά νάματα της εκκλησίας (προγράμματα εμβολιασμού) είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ξεπλύνουμε τις αμαρτίες (παιδικές ασθένειες) και να διορθώσουμε την ψυχή (να δημιουργήσει ανοσία κατά των μικροβίων) έτσι ώστε να μπορεί να απολαμβάνει μια βίωση στη Γη που είναι απαλλαγμένη από τον σατανά- πειρασμούς (βακτήρια και ιούς).

Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θυμώνουν για όσα γράφω, σε αυτό το άρθρο.Ἀν κάποιος θέτει ουσιαστικά ερωτήματα που αμφισβητούν τη φιλοσοφία ή την εντιμότητα μιας συγκεκριμένης θρησκείας,δεν θα είναι δημοφιλής,σίγουρα. Και μην κάνετε το λάθος: το ιατρικό επάγγελμα είναι μια ισχυρή θρησκεία με πολλούς οπαδούς. Αυτό, από μόνο του, είναι ένα θλιβερό γεγονός, αλλά επίσης και ο κύριος λόγος για τον οποίο,τόσοι πολλοί άνθρωποι περιφέρονται γύρω από άρρωστους χωρίς να καταλαβαίνουν το γιατί.


«Ὁ παιδιάτρος ὑπηρετεῖ ὅπως ὁ στρατολόγος ἀλλά γιά τό ἱατρικό ἐπάγγελμα.Αὐτός/ή χειραγωγεῖ τό παιδί σου ἀπό τήν γέννησή του καί σ᾿ὅλη τήν διάρκεια τοῦ βίου του, νά ἐξαρτᾶται ἀπό τήν ἱατρική παρέμβασιν.Τό πρῶτο ἐπίπεδο τῆς χειραγωγήσεως εἶναι ἡ ἐπίσκεψις ἐλέγχου γιά ἕνα «ὑγιές μωρό».Ἡ ἐπίσκεψις αὐτή εἶναι ἔνα τελετουργικό εὐχάριστο γιά τόν παιδίατρο, πού ἐνισχύει τό εἰσόδημά του χωρίς νά κάνῃ τίποτα ἐποικοδομητικό γιά τό παιδί σου.Εἶναι μία ἄχρηστη ἐπίσκεψις» Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Η πίστη και η εμπιστοσύνη που έχουμε επενδύσει συλλογικά, ως κοινωνία, στην ιατρική βασίζεται στην τυφλή πίστη και όχι στην επιστημονική ικανότητα του να κάνει καλά τους αρρώστους ανθρώπους. Υπάρχουν μερικές αρκετά διαστρεβλωμένες έννοιες στις οποίες βασίζεται το ιατρικό «δόγμα» και όταν κάποιος ρίχνει μια προσεκτική ματιά σε αυτές, τα ελαττώματα τους γίνονται εμφανέστατα. Λόγω αυτού του γεγονότος, το επάγγελμα έχει δομηθεί και πλασαριστεί,με έξυπνο τρόπο, από τους κατασκευαστές του, να εμφανίζεται ως θρησκεία.

Ως θρησκεία, η ιατρική παραμένει εκτός ορίων από τους επίδοξους κριτικούς και αποφεύγει σημαντικά ερωτήματα. Αυτές οι ερωτήσεις έπρεπε να απαντηθούν εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθούν να αγνοούνται από τους επικεφαλής της ιατρικής. Αντ 'αυτού, συνεχίζουμε να ακούμε και να διαβάζουμε για, μαραθωνίους για συγκεντρώσεις χρημάτων, παρελάσεις και εράνους που υποτίθεται ότι ωφελούν την έρευνα για μελλοντική εξάλειψη ασθενειών,που όμως το ιατρικό επάγγελμα και οι  φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν καμία πρόθεση να εξαλείψουν ποτέ!

Δεν είναι τυχαίο που τόσα πολλά νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει το όνομά τους από θρησκευτικές οργανώσεις και ονόματα αγίων. Ας δούμε καταπρόσωπο τα γεγονότα, δεν υπάρχουν ιατρικές εγκαταστάσεις με το όνομα "The Charles Manson Center for Burned Victims". Τα ιατρικά ιδρύματα έχουν σχεδιαστεί και αναγνωριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε σήμερα να θεωρούνται από τις μάζες ως τόποι λατρείας. Το κλασικό, άσπρο ρούχο εργαστηρίου του γιατρού έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει, στην ψυχή των «καταναλωτών υγειονομικής περίθαλψης», μια αίσθηση αγνότητας,όταν σκέφτονται γιατρούς.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην αξία της ιατρικής ήταν ο μακροπρόθεσμος στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών. Η αδιάκοπη δέσμευσή τους σε αυτήν την αυτοεξυπηρετούμενη εκστρατεία έχει μετατρέψει τον δημόσιο τομέα σε μια τεράστια κοινότητα απο μαζορέτες που επευφημούν τελετουργικά την ιατρική βιομηχανία. Κοινότητες σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο δωρίζουν, τακτικά,μεγάλα χρηματικά ποσά προσπαθώντας να χτίσουν και να συντηρήσουν νοσοκομειακά κέντρα. Αυτές οι οργανώσεις είναι πλέον τα κεντρικά σημεία όλων των σύγχρονων κοινοτήτων.

«  Δέν πιστεύω πλέον στήν σύγχρονη ἱατρικἠ.Πιστεύω, παρ᾿ὅλη τήν τεχνολογία καί τήν ποιοτική προσέγγισι πρός τόν ἀσθενή ὁ μεγαλύτερος κίνδυνος γιά τήν ὑγεία σας εἶναι ὁ ἱατρός πού ἐξασκεῖ τήν σύγχρονη ἱατρική. Πιστεύω,ὅτι οἱ θεραπεῖες τῆς συγχρόνου ἱατρικῆς γιά τίς ἀσθένειες σπανίως εἶναι ἀποτελεσματικές καί συχνά εἶναι πιό ἐπικίνδυνες ἀπό τίς θεραπεῖες γιά ὁποῖες σχεδιάστηκαν νά θεραπεύσουν.Πιστεύω, ὅτι πλέον τοῦ 90% τῆς συγχρόνου ἱατρικῆς θά μποροῦσε νά ἐξαφανιστῇ ἀπό προσώπου γῆς ( ἱατροί,νοσοκομεῖα,φάρμακα καί ἱατρικοί ἐξοπλισμοί) Καί τό ἀποτέλεσμα γιά τήν ὑγεία μας θά ἦταν ἄμεσο καί ἐπωφελές.Ἡ σύγχρονη ἱατρική δέν μπορεῖ νά ἐπιβιώσῃ χωρίς τήν Πίστιν μας διότι δέν εἶναι οὔτε τέχνη,οὔτε ἐπιστήμη.Εἶναι θρησκεία » Dr. Robert Mendelsohn-παιδίατρος 

Μην με παρεξηγείτε, υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί και χειρουργοί στον κόσμο και ορισμένοι στόχοι ιατρικής πρακτικής μπορούν να βοηθήσουν στη διάσωση ζωών. Αλλά οι περισσότερες από τις επιτυχίες που μπορούν να αποδοθούν στη σύγχρονη ιατρική έρχονται συνήθως με τη μορφή φροντίδας που βασίζεται σε έκτακτες ανάγκες και όχι από τον τομέα της διαχείρισης ασθενειών και της αποκατάστασης της υγείας στο ανθρώπινο σώμα.

Εάν ελπίζουμε κάποτε,να βελτιώσουμε την υγεία των ανθρώπων και να αυξήσουμε τη συνολική ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης που ασκείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο, θα χρειαστεί να σπάσουμε τους ασφυκτικούς δεσμούς των φαρμακευτικών οργανισμών με το ιατρικό επάγγελμα. Αυτές οι γιγαντιαίες εταιρείες έχουν υφαρπάξει το φάρμακο και το έχουν βλάψει. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας,από το να βρούμε τρόπους για να πληρώσουμε για ιατρική περίθαλψη να αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε τρόπους που θα βοηθήσουν στην καλυτέρευση του επαγγέλματος έτσι ώστε να σταματήσει να κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους από ό, τι είναι ήδη.

Στο μέλλον πρέπει να αξιολογήσουμε την ιατρική ως επάγγελμα και να μην επαινούμε τυφλά τα ψεύτικα επιτεύγματά της που, τελικά, κατασκευάστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες και αργότερα προωθήθηκαν σε περιοδικά με κριτές που ανήκουν και λειτουργούν από τις ίδιες εταιρείες. Ήρθε η ώρα για τα μέλη της εκκλησίας (το ευρύ κοινό) να σταματήσουν το προσκύνημα και να αρχίσουν να θεωρούν την παραδοσιακή ιατρική ( εκκλησία) υπεύθυνη για τις πράξεις της!

henrymakow.com


Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ