Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΥΠΟΠΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Τής Ιουλίας Πλιμμυρίδου

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΑΥΡΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΜΑΓΩΝ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟϊΔΕΥΕΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.


Cornelis_de_Vos_-_Las_Cuatro_Estaciones
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,
ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΟΝΔΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και υπαίθριες δραστηριότητες

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ, ΕΧΕΙ "ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ"" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΜΕΓΈΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΣΠΟΝΔΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

ΠΟΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ "ΠΙΝΕΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ (ΑΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ, ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΡΑΣΙ, ΡΙΧΝΕΙ ""ΑΙΜΑ""... ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ" (ΑΙΜΑ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ... ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΜΥΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΟΥΤΕΛΟ...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ""ΕΛΙΞΙΡΙΟ"" ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΧΕΜΙΣΤΗΣ"" ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΓΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΒΑΣΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ "ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΕΡΑΚΙ""
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΕΤΑΚΡΟΜ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ "'ΠΑΙΔΙΑ""
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΕΣΤΕΜΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "'ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ".
ΕΤΣΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ,
ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΑΦΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΩ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ""ΠΑΙΔΑΚΙ, ΓΥΜΝΟ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΤΥΡΟΥΣ""

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΚΧΕΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΩΜΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΝΤΑ) ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ.
ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΦΥΣΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣΟΝΙΑΣ,
ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "'ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"", ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ.
ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΊΨΩ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΦΩΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΕΙΟΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ