Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA...Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες.Το άλλο 90% oi δυτικοί ερευνητές το ονομάζουν «σκουπιδό» DNA. Αλλά αυτό το 90% του «σκουπιδό» DNA ...

Tο ανθρώπινο DNA προγραμματίζεται με σκέψεις και λέξεις.
 Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες.
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές, από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.
Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν «σκουπιδό» DNA.
Οι Ρώσοι ερευνητές, πάντως, έχουν πεισθεί ότι η φύση δεν είναι μουγκή. Για αυτό ένωσαν γλωσσολόγους και γενετιστές σε μία επιχείρηση να εξερευνήσουν το 90% του «σκουπιδό» DNA. Τα αποτελέσματα τους είναι επαναστατικά. Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, το ανθρώπινο DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι βρήκαν ότι ο γενετικός κώδικας – ειδικά το «σκουπιδό» DNA του 90% – ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες. Έτσι λοιπόν συνέκριναν τους κανόνες του συντακτικού, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής.
Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA ακολουθούν την γραμματική και έχουν κανόνες όπως στις γλώσσες μας.
Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν παρουσιάστηκαν τυχαία αλλά είναι ανάκλαση του κληρονομικού DNA μας.
Εδώ λοιπόν το θέμα αξίζει τεράστιας προσοχής, καταλάβατε τι λέει πιο πάνω; Δεν μπορώ πάρα να γελάσω με όσους το παίζουν «Αρχαίο Ελληνιστές» ενώ παράλληλα είναι ανορθόγραφοι ή γράφουν Greeklish γιατί δεν γνωρίζουν να γράψουν σωστά στην γλώσσα τους. Δεν ξέρουν να βάλουν τις λέξεις στο Google ή στο Word για να διορθώσουν τα κείμενα τους, με κείμενα ασύντακτα κι ασυνάρτητα, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι «ειδήμονες» πάνω στους αρχαίους προγόνους μας φιλοσόφους και σου ζητάνε το αρχαίο κείμενο, για ότι γράψεις σχετικό, λες και είναι σε θέση να το καταλάβουν. (sic) Φυσικά υπάρχουν και οι σοβαροί, που ξέρουν τι κάνουν και τι λένε.
συνεχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ