Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΖΗΤΩ ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ....


Γιατι ολοι οι θεοι του 12θεου ,των χριστιανων κλπ. ειναι σιωπηλοι τωρα, ενω πρωτα συνομιλουσαν με τους ανθρωπους;
Γιατι ολοι ζητουσαν αιμα ζωων και μερικοι και αιμα ανθρωπων ( ο Γιαχβε τα πρωτοτοκα των εβραιων);
Γιατι ολοι λατρευαν το κρασι; Ο Χριστος ελεγε ειναι η αμπελος .Στον Νωε μετα τον κατακλυσμο ο θεος ειπε να φυτεψει αμπελι και οχι φασουλακια που γινονται και γρηγορα και ειναι και δυναμωτικά; Το ιδιο βεβαιακαι ο Διονυσσος .Θα πειτε ποτο ηθελαν να πιουν.Ναι μια που ηταν θεοι γιατι πινανε το απλο κρασακι και οχι σαμπανια;
Απαντηση: Ειναι σιωπηλοι γιατι εφυγαν.Και γιατι εφυγαν; Γιατι ηταν εξωγηινοι και εδω στην γη υπηρχαν αλλες συνθηκες. Αλλο δεν πηγαινε. Θα αρρωσταιναν .
Γιατι ζητουσαν αιμα; Ζητουσαν γιατι δεν ειχαν βιοενεργεια που την λαμβαναν κυριωςαπο τους ανθρωπους(αδρεναλινη).
Γιατι κρασι; Γιατι αυτοι οι θεοι ειναι απο πυριτιο , και εδω στην γη οι τροφες εχουν σιδηρο , πραγμα γι αυτους ειναι κατι το αρρωστο ,σαν αντιδοτο πινουν ολοι οι θεοι κρασι, γιατι το κρασι εχει στοιχειο (δεν θυμαμαι τον τυπο τωρα) που τους προφυλλασει απο δηλητηριαση.Γι αυτο δεν πινανε σαμπανια, ουτε τσιπουρο.Μην πειτε γιατι ηταν το μονο ποτο που ηξεραν οι αρχαιοι Ηξεραν και αλλα ποτα ως καιτην μπυρα .
Το οτι οι θεοι, οι εξωγηινοι ειναι απο πυριτιο μας τολεεικαι το κατω αγρογλυφικο πουσχηματιστικε στις 19 Αυγούστου 2001 στα χωράφια δίπλα στο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της Βρετανίας στο Chilbolton του Hampshire .Αυτο το αγρογλυφικο δίνει την απαντηση στο μήνυμα που είχε απευθύνει το 1974 στο διάστημα ο αστρονόμος Καρλ Σέιγκαν, μέσω της ΝΑSA και του τηλεσκοπίου Arecibo στο Πουέρτο Ρίκο!Λενε οτι ειναι ιδιοι με τον ανθρωπο αλλα ειναι οχι απο ανθρακα αλλα απο πυριτιο.

Καί 
χαλκό έχει πολύ ό οίνος...ΧΑΛΚΟ οξειδιο του χαλκου ειναι γαλαζιο το αιμα τους εμεις εχουμε οξειδιο του σιδερου ειναι κοκκινο το αιμα μας και αρρωσταινουμε ευκολα αυτοι που ζουσαν χιλια χρονια παλια ισως να ειχανε γαλαζιο αιμα ψηλα στο βορρα ζουσαν....

2 σχόλια:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ