Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ....ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.



Ολοι ειμαστε παγιδευμενοι εδω και χιλιαδες χρονια .Ολα ειναι ελεγχομενα απο το

 τι θα διδαχθουμε απο το δημοτικο ως το πανεπιστημιο. Μαθαινουμε αυτα που θελουν αυτοι.
 Ποιοι ειναι αυτοι; Ειναι κατοικοι αλλου πλανητη, αλλου γαλαξια . 
Μας μαθανε οτι μονο στην γη υπαρχει ζωη . Οι προγονοι μας ελεγαν οτι και στους αλλους πλανητες υπαρχει ζωη .Αυτη ειναι η αληθεια .Υπαρχουν χιλιαδες μορφες εξωγηινων .
Δεν ειναι αναγκη να ειναι οπως οι ανθρωποι.Μεσα στην λαβα των ηφαιστειων βρηκαν οτι ζουν μικροοργανισμοι .Μεσα σε ραδιενεργα αποβλητα βρηκαν οτι ζουν ανετα μικροοργανισμοι . 
Αρα ζουν και οντα με διαφορετικες συνθηκες απο τις δικες μας .Μας μαθαινουνε για την εξεληξη .
Ολα προηλθαν απο αυτην .Μια απλη ερωτηση .Τα φυτα πως εξεληχθησαν και εχουμε εκαταμμυρια ειδη; Και μετα γιατι δεν εξελιχθησαν αλλα εμειναν οπως ηταν στην αρχη; 
Αρα εχουν δικαιο αυτοι που λενε οτι την ζωη την μετεφεραν εξωγηινοι στην γη, ετοιμη .Πηραν φυτα απο τον πλανητη τους και τα μεταφυτεψαν στην γη .Γι αυτο δεν εχουμε και εξεληξη στα φυτα .
Ειπαμε οτι υπαρχουν χιλιαδες μορφες εξωγηινων και βρησκονται σε διαφορετικες καταστασεις .
Εμεις ειμαστε πολυ χαμηλα .Ειμαστε πολυ συμπηκνωμενοι .Υπαρχουν αλλες οντοτητες που ειναι κατωτερες απο εμας .Δεν εχουν π.χ. ψυχη .Δεν εχουν βιοενεργεια .Υπαρχουν ομως και οντοτητες πολυ ανωτερες απο εμας .Κατι σαν τους αγγελους των χριστιανων 
Οι οντοτητες που δεν εχουν ψυχη, δεν εχουν βιοενεργεια ειναι αυτες που κατεβηκαν στην γη και μας κυβερνουν χιλιαδες χρονια .Για να επιβιωσουν μας κλεβουν την ενεργεια μας .
Την ενεργεια την κλεβουν ιδιως σε ποδοσφαιρικους αγωνες ,σε συναυλιες (γι αυτο εχουν τα φημισμενα συγκροτηματα και ορισμενα συμβολα) κλπ.Μετα απο καθε ποδοσφαιρικο αγωνα
 ή συναυλια αισθανεσαι κουρασμενος.Σου κλεψαν την ενεργεια .
Ειχα βρει στο ιντερνετ πως ενα ατομο εκλεβε την αυρα, την ενεργεια απο αλλο ατομο. 
Δυστυχως την κατεβασαν την φωτο.Οταν σου κλεβουν ολη την βιοενεργεια τοτε γινεσαι ζομπι .Ξερουμε τα ζομπι αλλα δεν ξερουμε πως προηλθαν .Απο εδω προηλθαν .Ολους ετσι θελουν να μας κανουν.Να μας παρουν ολη την βιονεργεια μας και να παγωσουν την περιστροφη της ψυχης μας .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ