Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Τό φιλί τού Ιούδα.

Το περίφημο "όρος Σιών" είναι ένας λόφος περίπου 750 μέτρων υψόμετρο, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της παλιάς πόλεως της Ιερουσαλήμ.
Πολλοί το ταυτίζουν με το βιβλικό όρος Μοριά, όπου συνέβη η παρολίγον θυσία του Ισαάκ.  
Αν δώσουμε βάση στην αφήγηση της Βίβλου, "... στο Όρος Μοριά υπήρχε ένα αλώνι που ανήκε σε κάποιον Αραούνα, ένα Ιεβουσαιο. Ο προφήτης Γκαντ πρότεινε στον βασιλιά Δαβίδ την περιοχή, ως ένα ταιριαστό μέρος για την ανέγερση βωμού στον Ιεχωβά. Ο Δαβίδ αγόρασε την περιοχή από τον Αραούνα, για πενήντα αργύρια, ώστε να αναγείρει το βωμό. Ο Γιαχβέ ανέθεσε στον Δαβίδ να χτίσει ένα καταφύγιο στην περιοχή, έξω από τα τείχη της πόλης, στο βόρειο άκρο του λόφου. Το κτίριο θα αντικαθιστούσε τη Σκηνή του Μαρτυρίου και θα χρησίμευε ως ο Ναός για τους Ισραηλίτες στην Ιερουσαλήμ..."
Αν τώρα, εξόν από τη Βίβλο, δώσουμε βάση και στον Ιντιάνα Τζόουνς, στη "σκηνή του Μαρτυρίου", φυλάσσονταν η Κιβωτός της Διαθήκης και επιπλέον στην κορυφή του λόφου, υπηρχε ο τάφος του βασιλιά Δαβίδ [τον οποίον θαύμαζε ο Νίτσε, ως το πρότυπο του Πολεμιστή/Χορευτή]
Δεν χωράει λοιπόν αμφιβολία ότι ο λόφος της Σιών αποτελεί ένα από τα ιερότερα σημεία της Εβραϊκής Συλλογικής Μνήμης, κάτι δηλαδή σαν τη δικιά μας Ακρόπολη, μαζί με το μαντείο των Δελφών και την Αγία Σοφία.[Θα πρόσθετα και το μαντείο της Δωδώνης αλλά αυτό κατά τον κ. Φίλη ανήκει πλέον στη Νότιο Αλβανία και φυσικά εμείς οι Έλληνες δεν διαθέτουμε τη ρώμη και την πίστη των Εβραίων, για να το διεκδικήσουμε και να το πάρουμε πίσω...] 

Αυτός λοιπόν, ο πιο ιερός από τους τόπους των γιων του Ισραήλ, έδωσε το όνομα του σε ένα παγκόσμιο πολιτικό κίνημα, που δημιουργήθηκε αρχικά από Εβραίους της διασποράς αλλά στη συνέχεια και χάρη στην άριστα οργανωμένη Εβραϊκή προπαγάνδα, βρήκε εκατομμύρια υποστηρικτών σε όλους τους λαούς της Δύσης.
Τον Σιωνισμό.
Επισήμως και νομίμως, το Σιωνιστικό κίνημα ξεκινάει κάπου στα τέλη του 19ου αιώνα, από έναν Ουγγροεβραίο δημοσιογράφο, το Τέοντορ Χερτσλ.
Ο φανερά διακηρυγμένος στόχος του πρώτου Σιωνιστικού κινήματος, ήταν η δημιουργία ενός ανεξάρτητου Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη, όπου θα είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν και να κατοικήσουν ως νόμιμοι πολίτες του, άπαντες οι Εβραίοι της διασποράς.

Ο Σιωνισμός δηλαδή πρωτοεμφανίστηκε στην Ευρώπη, κυρίως ως εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα, αφού μάλιστα έθετε το αίτημα της "επιστροφής" των γιων του Ισραήλ στην ιστορική τους κοιτίδα και στην ιστορική τους πρωτεύουσα, την Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκεται και ο ιερός τους λόφος της Σιών.

Ωστόσο, αν ο Σιωνισμός περιορίζονταν αποκλειστικά στις πρώτες διακηρύξεις του, για την δημιουργία του ανεξάρτητου κράτους του Ισραήλ, τότε προφανώς δεν θα υπήρχαν σήμερα σιωνιστές, αφού τελικά ο στόχος αυτός πραγματοποιήθηκε στα μέσα του περασμένου και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
......ο Σιωνισμός θα έπρεπε να είχε τελειώσει με την ανακήρυξη του ανεξάρτητου κράτους του Ισραήλ, το 1948...Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι!
.... όχι μόνον δεν περιορίστηκε ποτέ στο θεμιτό αίτημα για τη δημιουργία του ανεξάρτητου κράτους του Ισραήλ, αλλά αντιθέτως, αποτελεί μία υπόγεια, αφανή, δια-γεννεακή και άριστα οργανωμένη παγκόσμια συνωμοσία, με βασικό στόχο την εξαφάνιση των ιστορικών εθνών/κρατών και την έλευση μιας πλανητικής αυτοκρατορίας, που θα ελέγχεται άμεσα από τους κληρονόμους του περιούσιου λαού του Ιεχωβά.
Η βίαιη εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραγμάτων στον Δυτικό Κόσμο, είναι το πιο πρόσφατο στάδιο της συνωμοσίας του παγκόσμιου Σιωνισμού. Ακολουθεί η Πλανητική Κυβέρνηση και η οριστική εξαφάνιση των εθνών/κρατών και των συνόρων τους, υλικών και πνευματικών.
Το φιλί του Ιούδα ήταν πάντα θανάσιμο, σε όποιον επιλέγονταν για να δοθεί...
...ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ