Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ξέρεις από Ιάπωνες;


............ Έλληνας (από τη Λευκάδα) o Εθνικός ποιητής τής Ιαπωνίας !!!



2 σχόλια:

  1. Γεια σου Σοφια.
    Ειχα στειλει πριν απο εναν ή δυο μηνες,ενα συμπληρωματικο βιντεο για τον Κ.Πλευρη.
    Επισης, στις αρχες της χρονιας,εστειλα ενα σχολιο για την λεγομενη Δευτερα Παρουσια.
    Το σχολιο μου αφορουσε την αναρτηση του(να μην τον χαρακτηρισω) Μαξιμου,στην ιστοσελιδα του,που "προεβλεψε" την αληθη ημερομηνια(8 Απριλιου με το παλαιο ημερολογιο,25 Μαρτιου με το νεο),και επιπλεον ειχε βαλει και...αντιστροφη μετρηση,με την προτροπη-απειλη:Μετανοειστε οσο ειναι καιρος!
    Σου ειχα πει οτι το ιστολογιο σου(σας)-μη γνωριζοντας ποσοι ειναι οι διαχειριστες-ειναι εξαιρετικο,αλλα δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ηλιθιοτητες.
    Η απαντηση σου ηταν:Και αν γινει;(Η...Δευτερα Παρουσια),πολλα λεγονται για την φετεινη χρονια.
    Αγαπητη Σοφια:Καθε χρονο,επι 17 αιωνες,πολλα λεγονται,και την νεα χρονια παλι τα ιδια θα...λεγονται.
    Βγαινει ο καθε ημιτρελλος,και απειλει εμμεσως πλην σαφως,οποιον δεν συμμεριζεται την τρελλα του.
    Καμια Δευτερα Παρουσια δεν εγινε φετος,και κοντευει να βγει η χρονια!
    Γιατι σου τα γραφω αυτα.Δουλεια ολων αυτων των περιεργων τυπων ειναι,να κρατουν τον Ελληνα πατριωτη κοιμισμενο και φοβισμενο.Φτασαμε στο 2018,και σε λιγο θα μπουμε στο 2019.Τι σημαινει αυτο;
    Οτι εβδομηντα χρονια μετα τον συμμοριτοπολεμο,κυβερνανε οι απογονοι αυτων που ηθελαν να επιβαλλουν τον Σταλινισμο στην Ελλαδα.Μας κυβερναει ο Συριζα,δηλαδη το ΚΚΕ Εσωτερικου,δηλαδη οι...αποσυναγωγοι του ΚΚΕ!
    Στην ανατολικη Ευρωπη εαν μιλισεις δημοσιως υπερ της Σοβ.Ενωσεως και του κομμουνισμου,τρως...φαπες.
    Εδω εχουμε αριστερη δικτατορια.
    Φαινομενο πρωτοφανες,αλλα οταν η αντιθετη πλευρα ελεγχεται πνευματικα απο ημιτρελλους,δηθεν θεοσεβεις,ειναι λογικο οι αλλοι να κυριαρχουν.Οταν η αντιπαλη πλευρα ειναι πνευματικα αδρανοποιημενη και περιμενει "ανα πασα στιγμη" την...Δευτερα Παρουσια ή οτιδηποτε αλλο,ειναι λογικο να μας κυβερνουν ολοι αυτοι οι αρνησιπατριδες.
    Περιμενα αρκετους μηνες για να στειλω αυτο το μηνυμα.
    ΥΓ.Ξαναλεω,εχεις εξαιρετικο ιστολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ , {ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ} Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ....ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ..... ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ... ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ Ή ΔΡΑΚΩΝ Ή ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ...

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ