Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Αὐτὸς εἶναι ὁ παπικὸς θρόνος...!!!!




Αὐτὸς εἶναι ὁ παπικὸς θρόνος. Ἐὰν τὸν δείξετε στοὺς χριστιανοὺς θὰ διαπιστώσετε ὅτι ἕνα εὔκολο 99% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ἰδέα γι᾽ αὐτό.
Κατὰ τὰ ἄλλα ἔχουν καὶ ἄποψη καὶ πολλὲς φορὲς κουνᾶνε καὶ τὸ δάχτυλο μὲ αὐστηρότητα.

ΠΗΓΗ 
 Αυτή είναι η εγκατάσταση που συνοδεύει το θρόνο που βρίσκεται στο Αίθουσα Ακροατηρίου Paul IV, στο εσωτερικό του Βατικανού.Ολοκληρώθηκε το 1971, αυτή η χάλκινη δομή είναι, τουλάχιστον επισήμως, μια γλυπτική αναπαράσταση της ανάστασης του Χριστού (η σκηνή δείχνει μια εικόνα που εμφανίζεται σ΄ ένα σκοτεινό χώρο  από μια θάλασσα χάους). Σύμφωνα με τον δημιουργό του, ο Ιταλός γλύπτης Pericle Fazzini , αυτό το κομμάτι, Resurezzione , αντιπροσωπεύει "τον Χριστό που αναδύεται από έναν κρατήρα που ανοίγει με μια πυρηνική βόμβα, μια άγρια ​​έκρηξη, μια δίνη βίαιης   ενέργειας"...ένα είδος σατανικού βωμού που ενισχύει την πιθανότητα ότι η Καθολική Εκκλησία είναι πραγματικά μια οργάνωση του κακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ