Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

΅Επιλεκτική προσφορά φαγητού πρός τούς πυρόπληκτους στό Μάτι από τήν ΜΚΟ «ο Άλλος Άνθρωπος» πού παριστάνει τόν κουμανταδόρο καί διαχωρίζει τά τρόφιμα σέ φασιστικά καί προοδευτικά...!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ….!!! «Εγώ δεν μαγειρεύω φαγητό από ακροδεξιούς και φασίστες» Λέει εκπρόσωπος ΜΚΟ που αρνήθηκε να παραλάβει ΚΡΕΑΤΑ για τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ που έστειλε κάποιος Πλεύρης…!!

Τα καζάνια της Κοινωνικής Κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» εδώ και μέρες βρίσκονται στο Μάτι. Τα στήνουν στον Ναυτικό Όμιλο, όπου λειτουργεί ένα κέντρο αλληλεγγύης, και μαγειρεύουν για τους πυρόπληκτους.

Σήμερα όμως η αστυνομία αναζητούσε τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, τον άνθρωπο πίσω απ’ τον «Άλλο Άνθρωπο». Ο λόγος, όπως εξηγεί, είναι ότι κάποιος Πλεύρης ζητά να μάθει ποιος είναι αυτός που δεν παραλαμβάνει τα κρέατα που έστειλε.

«Ούτε 100 κιλά ούτε 100 τόνους ούτε ένα γραμμάριο δεν θα μολύνει την κατσαρόλα του “Άλλου Ανθρώπου” από μιάσματα της Χ.Α....

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ