Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πανελλαδική βλασφημία!



Βλάσφημο και προπαγανδιστικό το κείμενο που δόθηκε σήμερα στους μαθητές των ΕΠΑΛ στα πλαίσια της εξέτασης της Νεοελληνικής Γλώσσας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που άρχισαν σήμερα.

Ένα εμετικό κείμενο όχι απλά ολοφάνερης προπαγάνδας υπέρ της θεωρίας του Δαρβίνου, αλλά ένα κείμενο που πραγματικά αγγίζει τα όρια της βλασφημίας ενάντια σε κάθε ιερό και όσιο έχουμε εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες.

Πού οδηγούν τη νεολαία μας όλοι αυτοί οι μεγάλοι διώκτες των ψυχών των σύγχρονων νέων;
Γιατί δε διαβάσαμε καμία, μα καμία διαμαρτυρία στο διαδίκτυο, για το εν λόγω κείμενο που λίγο πολύ μας αποκαλεί όλους ''ζώα'' και το οποίο φυσικά έχει γράψει ένας-τι άλλο;- Εβραίος καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ…

1 σχόλιο:



  1. George Ifadis' Ένα εμετικό κείμενο όχι απλά ολοφάνερης προπαγάνδας υπέρ της θεωρίας του Δαρβίνου...'
    Ο Δαρβίνος δεν είπε ποτέ αυτήν την 'Θεωρία" .Αυτή η θεωρία είναι της παγκόσμιας μασονίας η οποία εκμεταλλεύεται τον θάνατο διάσημων προσώπων ,τους φορτώνει τα πάντα και αφού αυτοί δεν μπορούν από 'κει που είναι να διαμαρτυρηθούν αυτή καταφέρνει τον σκοπό της ...Πόσους και πόσους δεν είπαν ότι ήταν μασόνοι για να αποκτήσει αίγλη η σατανική οργάνωση τους...Μέχρι και για τον Κολοκοτρώνη είπαν αυτά τα ανθρωπάρια ότι ήταν δικό τους!!!!Τόσο Θράσος!!!
    Έχω 'δει αμερικάνικο ντοκιμαντέρ που αποδεικνύει με στοιχεία ότι ο Δαρβίνος δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του φόρτωσαν στην πλάτη του.Όλες αυτές είναι βρομιές δικές τους και των δούλων τους που τους υπηρετούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια ,Συριζαίων και όχι μόνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ