Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;!!!!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...!!!!!

KΡHTH. Οροπέδιο Λασιθίου. Κρόνιο Αντρο. Η κατοικία του Νεφελίιμ Κρόνου.
Πίσω από τους ‘θεούς’ της ελληνικής και όλων των μυθολογιών  - από Ινδιάνους- Ίνκας – Ινδούς – Oυνους – Gαλατες –Κέλτες- Αφρικανούς – ιθαγενείς Αυστραλίας – Mογγολους – Λευκομογγολους Σαξωνες ’γγλους και Γερμανούς εκ Ασίας καταγόμενους (δες τις 72 φυλές του Νώε .. ) – ασιατικές φυλές λοιπές – Ιάπωνες – και όλος ο πλανήτης γενικά – αλλά και τον Κρόνο, κρύβονται οι Νεφελήμ...

Οι Νεφελήμ είναι 2 βασικών κατηγοριών (ΛΕ ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ ή ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και οι Κρονίδες ) και 17 ειδών. 17 είναι οι κολώνες του Παρθενώνα, του ναού , να μας τους ...θυμίζουν.  προς τιμιν  τους… να μη μας δια-φεύγει.  Βέβαια ο ναός ,  ο πρώτος ναός, όχι ο σημερινός , ανεγέρθη προς τιμήν του Θησέως που ξεκλήρησε το γένος των Νεφελίμ ΜΙΝΩΤΑΥΡΩΝ στην Κρήτη. Οι Κρητικοί  είχαν τους νεφελίμ εκείνους σαν θεούς τους.  Και καταδεχόντουσαν να τους τρέφουν με αίμα αδερφικό από την ...Αθήνα.  Παρθενών.  Των παρθένων.  Αυτών που κάθε χρόνο καταβρόχθιζαν οι Νεφελίμ Μινώταυροι. Οι υιοί του 'βασιλέως'  των Κρητών , ΜΗ ΝΟΑ.   ΕΝΑΣ ΜΗ ΝΟΑΣ δεν είναι άνθρωπος. Ανθρωπος = νόας. Νόας = Αδάμ. Ο Μίνωας δεν ήταν άνθρωπος. Ανθρωπόμορφος νεφελίμ ήταν ...  και οι μινώταυροι ήταν φυσικά παιδιά του...      

Αν κανείς προσπαθήσει να κάνει μια ανάλυση στα γένη τους θα εκπλαγεί. Μινώταυροι, Κένταυροι, Σάτυροι, Τραγόμορφοι, Πτηνομορφοι, Λεοντόμορφοι, Γρυπές, Βρικόλακες, Λυκάνθρωποι, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ, Φιδόμορφοι (προφανώς το γένος του ΕΡΕΧΘΕΑ που ζούσε πέριξ της Ακρόπολης των Αθηνών), ψαρόμορφοι (προφανώς το γένος του ΚΕΚΡΩΠΑ που ζούσε πέριξ της Ακρόπολης των Αθηνών και η ΑΘΗΝΑ εξεδίωξε στην Β.ΕΥΒΟΙΑ, στη χερσόνησο της Λίχας, ένθα και η δεύτερη Αθήνα…),  Κεφαλή ανθρώπου σώμα βοδιού πτερωτού (ο βασιλειάς ΒΑΑΛ των Περσών που δημιούργησε όλες τις διαμάχες με τους Έλληνες, αλλά στην πραγματικότητα τον ΔΙΑ αντιπάλευε.. Εξ ου το γεγονός ότι ο ΔΙΑΣ διέταξε στο ιερό της Σίβας στην Αίγυπτο να διαλύσει την Περσέπολη ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, όστις εγνώριζε με ποιους αντιπάλευε..) είναι τα πιο γνωστά είδη. Βρίθουν στην Ελληνική μυθολογία , όπως και στις μυθολογίες όλων των λαών..  Στην ορθοδοξία τους συναντάμε σε πλήθος τοιχογραφιών σε παλιές μονές  (μονή ΓΑΛΑΤΑΚΙ στη Λίμνη , Εύβοια)  όπου σε μια περίοδο ζουν ειρηνικά με τους ανθρώπους. Υπάρχει και το κόκκινο γένος , τραγόμορφο με μορφή διαβόλου.. 
Οι Ινδοί (γύφτοι)  είναι οι πιστότεροι οπαδοί του Κρόνου. Ορκισμένοι εχθροί των ΕΛ και Ελλήνων.
Η πρώτη αναφορά σε ανθρώπους στην Ελληνική μυθολογία γίνεται στη Θήβα, την χώρα των ΓΩΓ ή Νεφελίμ (εκεί υπήρχε το γένος των νεφελίμ "ΣΦΙΓΞ"  - εικόνα κάτω αριστερά - το οποίο έτρωγε ανθρώπους , γνωστή είναι η ιστορία του ΟΡΕΣΤΗ ) την οποία για αυτό ακριβώς το λόγο, διέλυσε εκ βάθρων ο Μ. Αλέξανδρος. Οι ΘΗΒΑΙΟΙ ήταν πάντα με το μέρος των ΠΕΡΣΩΝ.   Κανείς βέβαια δεν θα σας πει  το γιατί... Ούτε να το ερευνήσει...   ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ σε πόλεμο ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "θεό " ΝΕΦΕΛΗΜ - ΒΑΣΙΛΕΑ, "ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΔΑ".   ΑΥΤΟΣ Ο ΓΩΓ, ΕΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.   ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΗΤΑΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΩΜΑ ΒΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ( κάτω δεξιά φωτογραφία,  από Περσικό γλυπτό )...   Αλλωστε  η λέξη ΘΗΒΑ αποτελεί σαφή αναγραμματισμό της λέξης ΒΑΘΗ.  Τα Βάθη ,  είναι γνωστό ότι συνδέονται με τα ΤΑΡΤΑΡΑ, τον τόπο που ο ΔΙΑΣ ενέκλεισε τους αντιφρονούντες Νεφελίμ ή Τιτάνες.  Δηλαδή στα έγκατα της γης.    
πηγή 

1 σχόλιο:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ