Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Δεν υπάρχουν πλέον χώρες. Δεν υπάρχουν πλέον καλοί. Είναι δικό τους όλο το show. Έχουν τα πάντα. Ολόκληρο τον πλανήτη!»





“There ain’t no countries anymore....They own everything. The whole goddamn planet!”
Μια ταινία - must για όποιον υποπτεύεται ότι το «παιχνίδι είναι στημένο». Καμία άλλη κινηματογραφική ταινία, κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρξε ποτέ τόσο «προφητική», τόσο αλληγορική, τόσο αποκαλυπτική και τόσο «προχωρημένη» για τον καιρό της. Μια ταινία με πολύ δυνατά μηνύματα για όποιον έχει… «αυτιά να ακούσει» και «μάτια να δει»
... το ‘They Live’ στην πραγματικότητα έχει ένα ισχυρό μήνυμα για την ελίτ και τη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον έλεγχο των μαζών.
... Υπάρχει μια ανώτερη τάξη, αυτή των φρικιαστικών εξωγήινων, που έχει καταφέρει να μην αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους, έχει κοιμίσει όλη την ανθρωπότητα, έχει εξαθλιώσει την μεσαία τάξη, έχει χρησιμοποιήσει την τηλεόραση και τις διαφημίσεις για να καθοδηγεί τις μάζες στο να καταναλώνουν, να βλέπουν τηλεόραση  και να μην σκέπτονται, έχει μυστικές ‘υπόγειες’ συναντήσεις και έχει οδηγήσει διεθνώς τα πράγματα στην κατάργηση των κρατών και στην παγκόσμια δια-κυβέρνηση. Είναι λογικό στο πρόσωπο αυτής της τάξης των εξωγήινων, άλλοι να βλέπουν την διεθνή ελίτ, άλλοι τους Illuminati, άλλοι τους Μασόνους, άλλοι το καρτέλ των τραπεζών, άλλοι τους καπιταλιστές, άλλοι την Λέσχη Bilderberg και γενικά τις λέσχες των παγκοσμιοποιητών, άλλοι τους Σιωνιστές, άλλοι τον Αντίχριστο και τα όργανά του και ίσως άλλοι τους….ερπετόμορφους.
... "Το δηλητήριο των φιδιών είναι υπό τα χείλη αυτών. Τα στόματά τους είναι γεμάτα από πίκρα και κατάρες. Και στα μονοπάτια τους, δεν υπάρχει παρά καταστροφή και δυστυχία. Και ο φόβος του Θεού δεν είναι μπροστά στα μάτια τους! * Έχουν κλέψει τις καρδιές και τα μυαλά των ηγετών μας. Έχουν στρατολογήσει τους πλούσιους και τους ισχυρούς, και μας τύφλωσαν από το να δούμε την αλήθεια! Και το ανθρώπινο πνεύμα μας είναι κατεστραμμένο. Γιατί λατρεύουμε την απληστία; Διότι χωρίς να τους βλέπουμε, τρέφονται από μας, κάθονται πάνω μας από γέννησή μας μέχρι το θάνατό μας, είναι οι ιδιοκτήτες μας. Οι ιδιοκτήτες μας - μας έχουν δικούς τους, μας ελέγχουν. Είναι οι κύριοί μας. Ξυπνήστε! Είναι για σας, είναι τριγύρω σας"....!..."Τα ερεθίσματα είναι κατευθυνόμενα. Ζούμε σε μια τεχνητή κατάσταση της συνείδησης, που μοιάζει με τον ύπνο. (...) Οι φτωχοί και οι αδικημένοι αυξάνονται. Η φυλετική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ανύπαρκτα. Έχουν δημιουργήσει μια κατασταλτική κοινωνία, και είμαστε ακούσιοι συνένοχοι τους. Η πρόθεσή τους είναι να κυβερνήσουν τους πάντες εκμηδενίζοντας τη συνείδηση. Έχουμε εφησυχαστεί μέσα σε μια έκσταση. Μας έχουν κάνει αδιάφορους για τους εαυτούς μας και τους άλλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας κέρδος. Παρακαλώ καταλάβετε. Είναι ασφαλείς για όσο διάστημα δεν τους ανακαλύπτουν. Αυτό αποτελεί την κύρια μέθοδο για την επιβίωση τους. Μας κρατάνε κοιμισμένους, μας κρατούν εγωιστές, μας κρατούν ναρκωμένους".
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ