Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αμερικανοκομμουνίστρια Δούρου: Αν αποτύχουμε, ανοίγει ο δρόμος για την Χρυσή Αυγή


Ηπεριφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου βρέθηκε στην Αμερική όπου μετά τις αγκαλιές και τις selfies με τον Ομπάμα μίλησε για την αποτυχία του Σύριζα και την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Η αμερικανοκομμουνίστρια Δούρου μετείχε σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης με τίτλο «Greece strikes back» όπου μεταξύ άλλων είπε πως «μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους, στην ιδεολογία του ναζισμού που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή».
Η Δούρου έρχεται να προστεθεί στην πλειάδα των στελεχών και βουλευτών του Σύριζα που όπου βρεθούν και όπου σταθούν κάνουν λόγο για την αποτυχία τους και «προειδοποιούν» τους ξένους παράγοντες να τους στηρίξουν για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία.
Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί όλοι αυτοί οι Συριζαίοι μιλάνε συνεχώς για την αποτυχία τους και ζητάνε βοήθεια; Είναι τόσο σίγουροι πλέον;
Διαβάστε επίσης: Το παραδέχτηκε και ο Τσίπρας: Όταν αποτύχουμε, θα έρθει η Χρυσή Αυγή!
Τσίπρας σε Μέρκελ: «Ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»!
Βαρουφάκης παρακαλάει Μέρκελ: Βοηθήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ