Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ





Η Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι (http://www.peliti.gr/) είναι μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, που εδρεύει στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου του Νομού Δράμας στην Ελλάδα.
Σε ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν κατά τόπους αγροκτήματα που καλλιεργούνται και διαφυλάσσονται αυτόχθονες Ελληνικοί σπόροι από γεννεά σε γεννεά.
Αν θέλετε να βελτιώσετε την δική σας ζωή, καλλιεργήστε με σπόρους που μπορείτε να τους παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ από το “Πελίτι”, που είναι μια κοινότητα εναλλακτικής καλλιέργειας και εδρεύει στο Παρανέστι. Απευθυνθείτε στον υπεύθυνο Κο Παναγιώτη Σαϊνατούδη, τηλ: 2524022059 ή με e-mail: peliti@peliti.gr
Η ιστοσελίδα της εναλλακτικής κοινότητας “Πελίτι” είναι http://www.peliti.gr/
Ο Αλέκος Σαριγιαννίδης από τα Μεταλλά του νομού Σερρών
κιν: 6978195950
Διαθέτει:
1. Κριθάρι παραδοσιακό εξάσειρο.
2. Σίκαλη Βέβης Ν. Φλωρίνας
3. Βρώμη Χαλκιδικής για ζωοτροφή
4. Σιτάρι σκληρό
5. Σιτάρι μονόκκοκο (Triticum monococcum ) μαλακό σιτάρι, το μονόκκοκο σιτάρι έχει βρεθεί σε ανασκαφές στα Γρεβενά, στο Βόλο, στην Κύπρο κ. α. Χρονολογείτε από το 6.500 π.χ δηλαδή 8. 500 Χρόνια από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ