Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Η χρήση της παρούσας πηγής Ενέργειας στις κοινωνίες των πόλεων , κάνει την ανθρωπότητα υποχείριο εκμετάλλευσης από τούς κατέχοντες τον έλεγχο του πετρελαίου.
Το πετρέλαιο ώς βασική και ίσως μοναδική πηγή ενέργειας , οπότε και κινητήρια δύναμη δέν ανήκει στον αραβικό κόσμο όπου θεωρείται και η κύρια παραγωγική μονάδα, αλλά στους πλανητικούς και οικονομικούς παράγοντες τους οποίους και δέν χρειάζεται να αναφέρω και οι οποίοι αποτελούν τις Δέκα οικογένειες Δράκων που μας ρουφάνε το αίμα εδώ και αιώνες.
Το μέγα θέμα του Ενεργειακού, θα μπορούσε να έχει λυθεί μέ πολλούς εναλλακτικούς τρόπους χρήσης άλλων πηγών , πιο φιλικών και για τον πλανήτη και το οικοσύστημά του, αλλά τα κέρδη είναι πολλά με την πρώτη πηγή, ενώ οι ζημίες ακόμα περισσότερες με τις δεύτερες λύσεις για τους εξουσιαστές.
Ενεργειακές πηγές από όπου θα μπορούσε η ανθρωπότητα να έχει παροχή δυναμικής έργου είναι :
1. Ηλιακή ενέργεια
2. Αιολική ενέργεια
3. Υδροηλεκτρική ενέργεια
4. Ενέργεια των κυμάτων και ωκεανών
5. Γεωθερμική ενέργεια του εσωτερικού της Γής
Όλα τα παραπάνω είναι δοκιμασμένες δυνατότητες που όμως δέν έχουν μπεί σε εφαρμογή γενικής χρήσης για λόγους και μόνο αναγκαστικής μονοπωλιακής εκμετάλλευσης του πλήθους από μια και μόνο πηγή. Η καθημερινή απειλή της εικονικής ακρίβειας του πετρελαίου συνταράσσει τον αστικό γραβατομένο υπάνθρωπο των αριθμών του Χρηματιστηρίου μέσω του οποίου κατευθύνονται οι τραπεζικές αυξήσεις των επιτοκίων και επακολούθως των προϊόντων πρώτης ανάγκης της «λαϊκής τάξης των δούλων», όπως μας βλέπουν.

Η ανθρωπότητα δέν έχει κατανοήσει γιατί δέν της έχει δοθεί το περιθώριο, πώς η πρώτη και βασική πηγή ενέργειας είναι ο Ήλιος. Όλα τα έμβια όντα διατηρούνται στην ζωή από την πηγή αυτή που κατά τους αρχαιότατους χρόνους ήταν ο ένας και μοναδικός Θεός των ανθρώπων .
Η ενέργεια του Ήλιου εισέρχεται στο οικοσύστημα με την μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Ο κάθε ένας από εμάς αποτελεί μια μπαταρία. Ο κάθε ένας από εμάς εμπεριέχει μέσα του αυτήν την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από την οποία έχει δημιουργηθεί. Το κάθε όν στο φυτικό και ζωικό βασίλειο, αλλά και στο ορυκτό και των μετάλλων , διαθέτει την ίδια ενέργεια.
Την ενέργεια αυτή ο Βίλχεμ Ράιχ την ονόμασε Οργόνη. Από την ίδια ενέργεια με ένα ποτήρι νερό και μέσω ψυχρής σύντηξης του μπορεί να παραχθεί τρομακτικά μεγάλη ποσότητα ενέργειας, ακίνδυνης και φιλικής στο περιβάλλον , που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ανθρωπότητα πάνω σε όλο τον πλανήτη για χρόνια.
Η ανθρωπότητα έχει δύο λύσεις για να απαλλαγή από τους γενικούς κουμανταδόρους που έχει στο σβέρκο της.
1: Ελεύθερη Ενέργεια
2: Προγονικούς σπόρους καλλιέργειας.

Το πρώτο αφορά την κινητήριο δύναμη του τεχνολογικού μας πολιτισμού, το δέ δεύτερο αφορά την κινητήριο δύναμη του ανθρώπου και των ζώων.

ΣΟΦΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ