Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Αὐτοὶ γενοκτονοῦν τοὺς λαούς, ἀλλὰ σὲ ἐμᾶς στέλνουν τὸν λογαριασμὸ γιὰ τὶς …γενοκτονίες!!

Στις πιο πλούσιες χώρες της Αφρικής είναι εγκατεστημένοι οι Rothschild με εταιρείες ληστείας φυσικών πόρων, όπως η De Beers. Στις πλουσιότερες χώρες της Αφρικής τα παιδάκια πεθαίνουν από την πείνα, με τις ευλογίες του ΟΗΕ, που τα κτίριά του είναι κτισμένα σε οικόπεδο των Rockefeller.
Οι πλούσιοι πλανητάρχες, που ευθύνονται για την γενοκτονία των Αφρικανών, στήνουν μηχανισμούς συλλογής χρηματικών δωρεών, που φυσικά δεν καταλήγουν στα παιδιά της Αφρικής αλλά στους μισθοφόρους της Νέας Τάξεως.
Στην Συρία, που ισοπέδωσαν οι μισθοφόροι τρομοκράτες των Δυτικών χωρών, και όπου όλες οι δράσεις της Δύσεως στοχεύουν στην ανατροπή του Άσαντ, ώστε να κυριαρχήσει το χάος, όπως στο ΙΡΑΚ και την Λιβύη, σκοτώθηκαν 220.000 άνθρωποι κι εκτοπίστικαν εκατομμύρια.
Ο ΟΗΕ των τοκογλύφων στήνει και πάλι μηχανισμό απάτης για να μαζέψει χρήματα …δήθεν για τα θύματα του πολέμου που προκάλεσαν τα ίδια τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Ο πόλεμος που προκλήθηκε σκόπιμα, με την βοήθεια των κυβερνήσεων ΗΠΑ, Γαλλίας, Αγγλίας, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας κλπ, πρέπει να αναχρηματοδοτηθεί με …φιλανθρωπικό πρόσχημα.

Δεν θα τιμωρηθούν αυτοί που παρέδιδαν κανόνια στους ξένους τρομοκράτες μέσα στην Συρία, γιατι είναι οι …ίδιοι που ελέγχουν και τον ΟΗΕ.
Η Νέα Τάξη δεν γίνεται να τιμωρήσει τον …εαυτό της.
Σίγμα
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ