Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 2015! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

Ο πόλεμος που διεξάγεται στις μέρες μας δεν είναι οικονομικός αλλά πνευματικός! 
Ο αντίπαλος βιάζεται να εφαρμόσει ανηλεώς τα σχέδιά του
Ο αντίπαλος δεν είναι… άνθρωπος αλλά πνεύμα
Οι πάντες προετοιμάζουν το δρόμο για την ανέλιξη στο παγκόσμιο προσκήνιο του Μαϊτρέγια! 
Κατόπιν συνεργασίας και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ όλων των παγκόσμιων ΜΜΕ -- τα οποία θα παίξουν το ρόλο του σαλπιγκτή (αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της DIGEA που δεν έχει γίνει αντιληπτός: ψηφιακό σήμα για άμεση-ποιοτική σύνδεση με υπολογιστές και δορυφόρους και ταυτόχρονη μετάδοση της εικόνας του Μαϊτρέγια!) -- η εμφάνιση αυτού του τύπου θα αποτελέσει, κατ’ αυτούς πάντα, τη λύση σε όλα τα (παγκόσμια) προβλήματα της ανθρωπότητας. 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά το κραχ αυτό προετοιμάζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2015! 
 Αρωγός της επιτάχυνσης του κραχ είναι η επιτυχής στερέωση του Κινέζικου νομίσματος (γουάν) ως το ΝΕΟ νόμισμα παγκόσμιων συναλλαγών, το οποίο προωθείται σταδιακά από τα μέσα του 2014. 
Άλλος δείκτης της κατεύθυνσης που παίρνουν οι εξελίξεις είναι και το γεγονός ότι, η Εκκλησία των Μορμόνων, η ισχυρότερη εκκλησία στις ΗΠΑ και η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Εκκλησία στην Κίνα (γνωστή για τις απαγορεύσεις στη θρησκεία), μετέφερε ΟΛΟ τον πλούτο της στην ΚΙΝΑ μέσα στο 2014! Οι γνώστες θα καταλάβουν τι σημαίνει αυτό… 
Βασικό κομμάτι του σχεδίου προώθησης του Μαϊτρέγια στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, είναι οι ΗΠΑ και η προεδρία της. Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα θεωρείται ο… τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το τέλος της θητείας του οποίου θα σημάνει την (ταχεία) έναρξη των διαδικασιών προώθησης και εμφάνισης του Μαϊτρέγια ως άμεση και αναγκαία πολιτική-κοινωνική-οικονομική λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας. 
Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε ξαφνικά και εξήλθε από την κατοικία του στα Ιμαλάια...      
ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ