Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η ΝIKE Greece πάει στη Βραζιλία. ΟΧΙ η Εθνική Ελλάδος. Οπότε και εμείς να τους γράψουμε στις….παλιές μας ελβιέλες!

H EΠΟ η ΝIKE Greece και Εμείς Oλοι

Χορηγός και ΕΠΟ συμφώνησαν. Η ΝIKE Greece πάει στη Βραζιλία. ΟΧΙ η Εθνική Ελλάδος. Οπότε και εμείς να τους γράψουμε στις….παλιές μας ελβιέλες! 
-Αμέσως ασφαλιστικά μέτρα για να απαγορευτεί στην ΕΠΟ να χρησιμοποιεί το όνομα «Εθνική Ελλάδος»
-Μποϋκοτάζ και στη ΝIKE που νομίζει ότι μπορεί να εξευτελίζει την Ελληνική Σημαία


Από τις 4 Μαρτίου που η «χορηγός» εταιρεία και η ΕΠΟ παρουσίασαν το «national team kit for Greece», έπρεπε να φωνάζουμε αλλά κανείς δεν έδωσε τότε προσοχή. Λυπάμαι. Aυτή η φανέλα δεν είναι «Εθνική Ελλάδος». ΝIKE Greece είναι.
Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν στο στήθος τον θυρεό της ΝIKE και ένα περίεργο σήμα που σχεδίασε η ΝIKE, σαν «θυρεό» των ΕΠΟ /ΝIKE Greece.
 Οι γνωστοί «παράγοντες του ποδοσφαίρου», οι κεκραγμένοι της ιδιωτικής και «ανεξάρτητης» ΕΠΟ , έβγαλαν από τη φανέλα της «Εθνικής» ,την ελληνική σημαία και την αντικατέστησαν με τη σήμα «ΕΠΟ /ΝIKE Greece». Δικαίωμα τους. Δική τους είναι η ομάδα.
Μόνο που πρέπει να προστατεύσουμε το δικό μας εμπορικό σήμα .

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Θα πρέπει να καταθέσουμε αμέσως ασφαλιστικά μέτρα για να απαγορευτεί στην ΕΠΟ να χρησιμοποιεί για την ομάδα της το «εμπορικό» σήμα «Εθνική Ελλάδος» και να εξαπατά τους φιλάθλους και τα παιδιά.
Μποϋκοτάζ και στη ΝIKE που νομίζει ότι μπορεί να εξευτελίζει την Ελληνική Σημαία.
Και φυσικά μην ασχολείστε με την ΕΠΟ και την ομάδα της. Ούτε με τους ποδοσφαιριστές της ΝIKE.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αν σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν αλλάξει το σήμα και δεν βάλει αυτό που προτείνει ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ που είναι ότι καλύτερο για σήμα που είναι η ελληνική σημαία, τότε πρέπει να γίνουν αυτά που προτείνει ο Σπύρος Χατζάρας να μην χρησημοποιούν το Εθνική Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ