Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΦΑΓΑΝΕ , ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ , ΤΡΩΝΕ...

 Απέλυσαν την υπάλληλο που κατήγγειλε τη διαφθορά!
Η υπάλληλος της ΓΓΑ Θ.Πλακά που κατήγγειλε τη διαφθορά στον αθλητισμό, μία εβδομάδα μετά την παρουσία της στην τηλεοπτική "Δίκη", τέθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ.Ανδριανό σε αυτοδίκαιη αργία!
Τη σχετική απόφαση υπογράφει και ο μέχρι πρότινος υπουργός Πολιτισμού Π.Παναγιωτόπουλος.

Η κ.Πλακά είχε κάνει 7 μηνυτήριες αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καταγγέλοντας εκφυλιστικά φαινόμενα στην υπηρεσία της -  και όχι μόνο.

πηγή 

Αλλά αυτοί τήν δουλειά τους. 

BOMBA ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ. ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΜΙΣΘΟΥΣ!

Θα μας τρελάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ. Ενα ένα τα δικαστήρια ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ αποφάσεις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ δίνοντας  την εντύπωση ότι σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Ενωση Εισαγγελέων η δικαιοσύνη λειτουργεί σύμφωνα με τις κυβερνητικές εντολές. Πρίν λίγο το ΣτΕ δημοσίευσε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφασή του -σε πλήρη διάσταση προηγουμένων ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ αποφάσεων- σύμφωνα με την οποία δίνει το ελεύθερο ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ συντάξεων και μισθών, ΧΩΡΙΣ  προηγούμενη ειδοποίηση των δικαιούχων. Βρε μπάς κι έχουμε δικαστική εξουσία στήριγμα της κατοχικής κυβέρνησης και των τραπεζών; Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και το  απορρίπτουμε μετά μανίας. Αλλά...... μπάααααας;
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ