Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ η πρώτη μάχη στην δικαιοσύνη για την ΕΛΣΤΑΤ. Οι δικαστές οφείλουν να προστατεύσουν την πατρίδα και την δημοκρατία. Θα το ΚΑΝΟΥΝ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ζωής Γεωργαντά και Νίκου Λογοθέτη
Την Τρίτη, αύριο, στις 10/6/2014, εκδικάζεται στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) η υπόθεση κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Α. Γεωργίου, που υποβλήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ για την ακύρωση εγγράφου που με την πρόφαση του «στατιστικού Απορρήτου» η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ προσπάθησε να φιμώσει τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς μάρτυρες κατηγορίας (υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ) για οιεσδήποτε στατιστικές αλχημείες και κυρίως για την ψευδή βεβαίωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009.
Σημειώνεται ότι για τα ψευδή στοιχεία ο κ. Γεωργίου διώκεται από το Ιανουάριο 2013 για κακούργημα σε βαθμό εθνικής προδοσίας.....
  Συμπληρώνονται 4 χρόνια τώρα, από τον Αύγουστο του 2010, που ο κ. Γεωργίου, πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και τέως υπάλληλος του ΔΝΤ, έχει προβεί σε συστηματικές παραβιάσεις των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών νόμων και Κανονισμών, διώκεται για κακούργημα σε βαθμό εθνικής προδοσίας από την Ελληνική Δικαιοσύνη, και η κυβέρνηση στα πλαίσια των καταστροφικών πολιτικών της που υπαγορεύονται πλέον παντελώς από την Τρόικα και τους δανειστές, τον κρατά ακόμα στην πιο σημαντική δημόσια Υπηρεσία, την ΕΛΣΤΑΤ, προφανώς για να την βοηθάει με τα δήθεν πλεονάσματα, την στιγμή που συνεχώς καταποντιζόμαστε ως έθνος, ως κράτος, ως οικονομία και ως κοινωνία.
Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη τρεις δίκες κατά του κ. Γεωργίου: η πρώτη είναι για τις ψευδείς βεβαιώσεις ενός φουσκωμένου χρέους και ελλείμματος του 2009, η δεύτερη είναι η παραβίαση του στατιστικού νόμου για τον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ και σωρεία αποφάσεων που πήρε ο Γεωργίου κατά παράβαση του Ενωσιακού και Ελληνικού Δικαίου, και η τρίτη είναι αυτή που εκδικάζεται την Τρίτη, μεθαύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ