Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα …ἐθισμοῦ!

Μετά από συζητήσεις που είχα με καπνιστές και μη καπνιστές  σκέφτηκα ότι πρέπει να λύσουμε ακόμα ένα κουβάρι, που το σύστημα δημιούργησε στο κεφάλι μας, σχετικά με τον καπνό, προς όφελος όμως πάντα των …τοκογλύφων φυσικά.
– Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί
με τόσα εκατομμύρια καπνιστές στην Ελλάδα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καλλιεργεί καπνό στον κήπο του για προσωπική χρήση; – Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συλλαμβάνονται άνθρωποι για μεταφορά καπνού χύμα, αλλά δεν συλλαμβάνονται ποτέ για μεταφορά ρίγανης χύμα;
– Αναρωτηθήκατε γιατί δεν πουλάνε στις λαϊκές χύμα καπνό για στριφτά τσιγάρα αλλά πουλάνε ρίγανη χύμα;
Έχετε ξεκάθαρες στο μυαλό σας τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα;
Αυτό που αγνοεί πολύς κόσμος είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια καπνού για …φορολογικούς λόγους. Δηλαδή το κράτος θέλει να εισπράξει φόρο ακόμα κι από το τελευταίο γραμμάριο καπνού! Γι’ αυτό και η διακίνησή του κρυφά από τις αρχές, και άρα χωρίς επιβολή φόρων, είναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα ...ἐθισμοῦ!1

Και τέλος η ερώτηση των τριών (3) δισεκατομμυρίων ευρώ: – Γιατί το κράτος πήρε στα χέρια του το μονοπώλιο του καπνού και όχι του μαϊντανού ή της ρίγανης; Σκεφτείτε μόνοι σας την απάντηση πριν διαβάσετε τα παρακάτω.
Γιατί γνώριζε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις εθιστικές ιδιότητες της νικοτίνης και άρα εξασφάλιζε συνεχώς αυξανόμενα φορολογικά έσοδα. Έφτασε δηλαδή να εισπράττει πάνω από 3 ΔΙΣ ευρώ ετησίως από τον ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό, που αποκτούσε εθισμό στη νικοτίνη.
Δηλαδή ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, γνωρίζοντας ότι δηλητηριάζει τους πολίτες, έβαλε επάνω από τημ Δημόσια Υγεία το …χρήμα.
Από το 1883 στην Ελλάδα φορολογούν ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ τον καπνό γνωρίζοντας από τότε τον εθισμό και άρα την αυξανόμενη είσπραξη φόρων από τους εθισμένους χρήστες. Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα ...ἐθισμοῦ!2
Εφόσον οι κρατικοί λειτουργοί ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις εθιστικές ιδιότητες του καπνού και προκάλεσαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ βλάβη στη Δημόσια Υγεία, θα έπρεπε να ΜΠΟΥΝ φυλακή και να πληρώσουν πολλά δισεκατομμύρια σε αποζημιώσεις .
Κι όμως δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί το κουβάρι στο κεφάλι μας  δεν μας επέτρεψε να σκεφτούμε λογικά και να δράσουμε κατάλληλα ενάντια και σ’ αυτή την επίθεση στην τσέπη και την υγεία μας.

Φυσικά όλα τα μονοπώλια του κράτους είχαν σχέση με παλαιότερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Με δάνειο (εικονικό ή πραγματικό) για την αποπληρωμή του οποίου
οι τοκογλύφοι απαιτούσαν να εισπράττουν ΟΛΑ τα έσοδα του κράτους από το μονοπώλιο ειδών όπως το αλάτι, ο τζόγος, το πετρέλαιο θέρμανσης, το οινόπνευμα κλπ.

Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα ...ἐθισμοῦ!5
Κι εννοείται ότι οι τοκογλύφοι επέβαλαν ακόμα και την ΣΥΛΛΗΨΗ όσων διακινούν καπνό χύμα… Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα ...ἐθισμοῦ!4 Ἡ ΑΝΑΓΚΗ τῶν μονοπωλείων σὲ προϊόντα ...ἐθισμοῦ!3
Κάτι που δεν συμβαίνει φυσικά για όποιον διακινεί μαϊντανό ή ρίγανη χύμα.

Η έννοια του μονοπωλίου είναι άλλη μία …σιωνιστική επινόηση με εξασφαλισμένη απόδοση σε αίμα.
Την εφήρμοσαν σε όλα τα κράτη και τις αυτοκρατορίες που διανοήθηκαν να δανειστούν από τους βρικόλακες .
Λίγο μετά την λήψη του δανείου, η αδυναμία πληρωμής των δυσβάστακτων τόκων ενεργοποιούσε τις ρήτρες αυτών των δανείων, που αφορούσαν ΔΙΟΔΙΑ, ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ κλπ.
Και ξέρετε από πότε … δουλεύουν με τις συγκεκριμένες τεχνικές…;
Από την Αρχαία Αίγυπτο μέχρι σήμερα …ασταμάτητα.
Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω απόσπασμα από την ΓΕΝΕΣΗ και θα καταλάβετε πολλά…


Πάντα οἱ ἴδιοι καὶ οἱ ἴδιοι πίσω ἀπὸ τὶς γενοκτονίες.

Διαβάστε και σχετικά με τη ζωή του Joseph Nasi και την επιρροή του στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από τα πρώτα χρόνια ήδη και θα καταλάβετε τι εννοούσε ο Bakunin μιλώντας ….για ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ
wikipedia.org/wiki/Joseph_Nasi

Τὸ δεύτερο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου. (α)

Το παράσιτο που καβαλάει την μία αυτοκρατορία μετά την άλλη, χωρίς να βρίσκεται ποτέ στο κάδρο των συγκρούσεων. προωθώντας την υποδούλωση όλων των λαών στους τοκογλύφους .
Όσοι αντισταθούν απλά …εξαφανίζονται από προσώπου γης. με παραδειγματικά αρρωστημένο κι επώδυνο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ