Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Πληθαίνουν τα κρούσματα της εβραϊκής επιρροής προς την 'Ελληνική δημοκρατική κυβέρνηση'

The Boss Is Here (το αφεντικό είναι εδώ)
Στην εικόνα ο κ. Σαμαράς με τον πρόεδρο του παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, τον κ. David Harris λίγο πριν ληφθεί η απόφαση που στόχευε εναντίον του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής..
Κατά πόσο χρειαζόταν ο κ. Μπαλτάκος να μας ενημερώσει για το αυτονόητο που το ήξερε όλη η Ελλάδα, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.     
 Αλλά αν οι "επι κεφαλή" εβραίοι δεν το έχουν αυτό σε κακό, να παρεμβαίνουν δηλαδή με τρόπο ανάρμοστο και να αλλοιώνουν έτσι στο εσωτερικό μιάς χώρας τη δημοκρατική θέληση (αρεστή ή όχι) ένος σημαντικού ποσοστού των ψηφοφόρων βγάζοντας εκ των υστέρων ένα επιλεγμένο πολιτικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση, τότε πως μπορούν να χαρακτηριστούν οι έλληνες (εντός και εκτος εισαγωγικών) υπουργοί και όσοι βουλευτές ενέκριναν τέτοιες αισχρότατες από δημοκρατική άποψη, και παρασύρθηκαν σε αυτη την κατάντια;  
Τώρα η Ελληνική κυβέρνηση μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, παίζοντας το τελευταίο χαρτί βάζει "λυτούς και δεμένους και μάλλον καλοπληρωμένους" να παραπλανούν τους Έλληνες μακράν της πραγματικότητας, αφού και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει πως οι συλλήβδην διώξεις εναντίον ενός πολιτικού κόμματος ήταν και είναι πολιτικές, και πως η Ελλάδα του μνημονίου, εκτός αυτού, υφίσταται ευθύτατη και βάναυση παραβίαση των πολιτικών ελευθεριών και της Δημοκρατίας.
Όλα αυτά γίνονται από ανθρώπους που δεν έχουν καν την εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων, και υλοποιούνται δυστυχώς από μία κυβέρνηση η οποία ως επιλογή απορρίφθηκε τουλάχιστον από τρεις στους τέσσερεις ψηφοφόρους. Όλα αυτά πραγματοποιούνται δηλαδή από μία μειοψηφία.  Αλλά συμβαίνουν και ακόμα χειρότερα αφού συντρέχει  μαζι με τον εξευτελισμό της δημοκρατίας να βρωμάει και «σάπια δικαιοσύνη».
Τίποτε δεν παραμένει εκ προιμίου στο "απυρόβλητο", και οι όσοι πολλοί ή λίγοι έντιμοι δικαστές υπάρχουν, ας το δηλώσουν αν είναι με το μέρος της αλήθειας ή από φόβο σκιάζονται και βολεύονται  με το ψέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ