Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣ

Ο πολιτικός κρατούμενος Νίκος Κούζηλος έφτασε στα κελιά της Τιμής στις φυλακές Κορυδαλλού και έγινε δεκτός με θέρμη από τους έγκλειστους Συναγωνιστές.
Το ηθικό του Νίκου Κούζηλου είναι ακμαιότατο και δήλωσε με χαμόγελο στα χείλη πως είναι υπερήφανος που διώκεται από το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς των επιόρκων για τις Ιδέες του.
Ο Συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος είναι ο έκτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίζεται παράνομα και δίχως στοιχεία. Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής υπό τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των Συναγωνιστών.  

 Καί νά μήν ξεχνάμε από πού πέρνουν τίς εντολές οι  τού δημοκρατικού τόξου

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ
Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, το ΚΙΣΕ απέστειλε στις 6.12.12 την παρακάτω επιστολή:
"Όπως γνωρίζετε σε ανακοίνωσή του στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους πολίτες αυτής της χώρας, είχε επισημάνει ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα». Στην ίδια ανακοίνωση είχαμε διατυπώσει τη βεβαιότητα «ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ