Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ :Ιδού το μεγάλο ερώτημα. Πολύ δύσκολα θα απαλλαγούμε από το ισχυρό ευρώ, αφού το θέλει η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ανάλυση : 
----------------------
Ιδού το μεγάλο ερώτημα. Πολύ δύσκολα θα απαλλαγούμε από το ισχυρό ευρώ, αφού το θέλει η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το ισχυρό Ευρώ στις μικρές και αδύναμες φτωχές χώρες, όπως είναι οι χώρες του νότου της ευρωζώνης της Σιωνιστικής Ε.Ε. διατηρείται σαν νόμισμα, χάρη στις υποτελείς δυνάμεις των εφιαλτών πολιτικών, των ασθενέστερων κρατών-μελών της ευρωζώνης, του Νότου της Σιων. ΕΕ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος, οι χώρες αυτές όπως είναι η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, να κρατούν το ισχυρό ευρώ σαν νόμισμα, αφού με το ισχυρό ευρώ χρεοκόπησαν. Το κρατάνε σαν νόμισμα διότι έτσι το θέλει η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Οι χώρες αυτές μπήκανε στο Ευρώ, με Σιωνιστικές «Σοσιαλιστικές» κυβερνήσεις. Αυτό κάτι λέει!!!
Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. κατορθώνει να διορίζει Σιωνιστές Αρχηγούς κομμάτων, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, κ.λ.π. σε όλες τις Κυβερνήσεις της Σιωνιστικής Δύσης & Ε.Ε.
Άλλα ψηφίζουμε εμείς το πόπολο, και τελικά βλέπουμε στην εξουσία,
Σαμαρο-Βενιζέλους, με Ελιές & Ποτάμια!!!
Mε τα εθνικά μας νομίσματα αναπτυχθήκαμε, και με το καταστροφικό ευρώ χρεοκοπήσαμε, διότι έτσι το θέλησε η Ν.Τ.Π. του Rothschild.
Όλες οι χώρες του Νότου της ευρωζώνης έχουν πολιτικούς τύπου
Σαμαρο-Βενιζέλων, οι οποίοι στηρίζονται στην εξουσία από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με κάθε τρόπο και μέσο, ακόμη και με βία και νοθεία, φτάνει να μη χάσουν οι Παντοκράτορες το μέλι που λέγεται Ελλάδα. Απόδειξη τα ποσοστά της Ελιάς & Ποταμιού, για να μη πέσουν από την εξουσία τα πιόνια & μαριονέτες εφιάλτες πολιτικοί.
Πολύ δύσκολα θα απαλλαγούμε από αυτούς τους υποτελείς πολιτικούς, αφού έχουν «Μπάρμπα στη Κορώνη» λέει ο Λαός, και στηρίζονται από τους γνωστούς Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π.
Για να ψηφίζεις Ελιές & Ποτάμια, πρέπει να είσαι Ολλανδός ή Βέλγος.
Το ευρώ και το δολάριο είναι τα δύο Νέο-Ταξίτικα νομίσματα.
Το δολάριο για Η.Π.Α. Καναδά, Αυστραλία, & Λατινική Αμερική, και το ευρώ για την Ευρώπη. Η Αργεντινή κατεστράφη, μόλις απέκτησε το δολάριο σαν εθνικό της νόμισμα. Η Ελλάς κατεστράφη με αιτία το Ευρώ. Επομένως όσο χρόνο κυβερνούν τις χώρες της Ευρωζώνης πολιτικοί τύπου Ελλάδος, ορντινάντσες των ηγετών της Ν.Τ.Π. πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν οι χώρες αυτές στα εθνικά τοπικά νομίσματα, τα οποία είναι απαγορευτικά για τα σχέδια της Παγκοσμιοποιημένης οικονομίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Εδώ σχεδιάζουν μία θρησκεία, τη Πανθρησκεία, για όλους τους λαούς της Γης, και στο τοπικό νόμισμα θα σκαλώσουν;;;, προκειμένου να επιτύχουν τη Παγκοσμιοποίηση είναι ικανοί για κάθε θυσία!!
Φρόντισαν δε για να καταστήσουν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αδύνατη, να μας φορτώσουν με ένα τεράστιο επαχθές χρέος σε συνάλλαγμα. Μη ξεχνάτε ότι με τα εθνικά μας νομίσματα, και εμείς οι Έλληνες, αλλά και οι Ιταλοί, Ισπανοί & Πορτογάλοι, οικονομικά μεγαλώσαμε και αναπτυχθήκαμε, και με το ευρώ χρεοκοπήσαμε.
Μη ξεχνάτε ότι στο ευρώ μας έβαλε ο Σιωνιστής Σημίτης, για να στηρίξει τα Κοσμοκρατορικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Στο ευρώ μας έβαλε ο Σιωνιστής Σημίτης, (κατά κόσμον Ααρών Αβουρί), εκτελώντας εντολές της Ν.Τ.Π. , με σκοπό να μας καταστρέψει, και να ωφεληθούν οι Κοσμοκράτορες, και εμείς να γίνουμε ορτντινάντσες και υποτακτικοί της νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που λέγεται Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Ο Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ με ισοτιμία 340,75 δρχ. ενώ η πραγματική ισοτιμία ήταν Ε 1 = 200 δρχ.
Έτσι από την αρχή έχασαν οι Έλληνες, περίπου η μισή αγοραστική αξία των χρημάτων μας. Δηλαδή εκλάπη ο μισός πλούτος μας.
Αυτό είναι απόδειξη ότι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. είχε σχέδια να μας καταστρέψει δια της χρεοκοπίας. Ο Σημίτης εκτέλεσε τα σχέδια αυτά!!!
Εκείνοι διασώθηκαν με το ευρώ, εμείς όμως χρεοκοπήσαμε
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις των Σιωνιστών Ευρωπαίων ηγετών, στα γεγονότα στις Κάνες, στη διάσκεψη των G20 το Νοέμβριο 2011
-για να διασώσουν τους Σαμαρο-Βενιζέλους από εκλογική συντριβή- οι αποκαλύψεις γύρισαν Μπούμερανγκ εις βάρος τους. Απέδειξαν ότι εάν φύγουμε από το ευρώ, η ευρωζώνη θα καταρρεύσει!!!
Όμως οι προδότες πολιτικοί μας δεν άρπαξαν την ευκαιρία, να σώσουν την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό!!!
Μη ξεχνάτε το 8% της ελιάς, και το 7% του ποταμιού, για να στηριχθεί ο Βενιζέλος, ο δικός τους άνθρωπος, τον προικοδότησαν με ένα 15%.
Καμένα υλικά οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, όσο και αν τους στηρίζει η Ν.Τ.Π.
Στις Κάνες στη διάσκεψη των G20 μιλούσαν για «επιλεκτική χρεοκοπία» και εννοούσαν την Ελλάδα. Οι Σιωνιστές πολιτικοί μας όμως δεν κατάλαβαν τίποτα, ώστε να αντιδράσουν πατριωτικά!!!
Τώρα με την πληθώρα των ευρωσκεπτικιστών ευρωβουλευτών του Farage & Mαρίν Λεπέν, η Μέρκελ τα βρήκε σκούρα. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθούν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι. Αλλά από ορντινάντσες, είναι ποτέ δυνατόν να προκύψει κάτι καλό για τη πατρίδα;;;;
Η διάσωση του ευρώ σάρωσε το φτωχό Ελληνικό Λαό. Οι ανίκανοι & εφιάλτες πολιτικοί τα φόρτωσαν όλα στο υποζύγιο τον Ελληνικό Λαό, βρήκαν την εύκολη λύση για να σωθεί το ευρώ, το νόμισμα της Ν.Τ.Π.
Εκείνοι διασώθηκαν, εμείς όμως χρεοκοπήσαμε.
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι είναι ένα άβουλο όργανο στα χέρια των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ