Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παρέμβαση Συναγωνιστή I. Λαγού στο ΣΚΑΪ - Απάντηση στους συκοφάντες !ΒΙΝΤΕΟ!!


Τα όρια της γελοιότητας αγγίζουν οι ψευδείς και αβάσιμες κατηγορίες και συκοφαντίες των αριστεριστών ιατρών που διοικούν το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αλλά και των δημοσιογραφίσκων των  πάντα ''αντικειμενικών'' ΜΜΕ. Στην παρέμβασή του στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, βουλευτής Β΄ Πειραιά διέψευσε ακόμη μια φορά τις γελοίες φαντασιώσεις των ορφανών του Μαρξ και είπε την αλήθεια για την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποίησε η Τ.Ο. Νίκαιας στο Γενικό Κρατικό. 
Ανέφερε ότι φυσικά και διαψεύδουμε τις καταγγελίες από τον διευθυντή του κρατικού, ο οποίος θα χρειαστεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για τα τρομακτικά πράγματα που είπε, γιατί υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς το τι έγινε και ότι οι Συναγωνιστές μας πήγαν με σκοπό να μοιράσουν σακούλες με τρόφιμα στους άπορους συνανθρώπους μας χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.
xryshaygh.com



http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/04/i.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ