Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πτέραρχος ε.α Νταβρής: Να φύγεις πρώτα εσύ ...Προδότρα Ρεπούση ! (video )


Το ΜΕΓΑ έδειξε αυτό που πάντα ήταν κρίμα για τον Κουμπαράκη γιατί ο Οικονομέας ειναι γνωστό τι  πρεσδεύει ! Το αριστερό προφίλ  το θυμήθηκες Οικονομέα ;...άσχετα αν τα οικονόμησες και έπεσες και εσύ απο τη πείνα στη χλίδα !
Ήταν καιρός κάποιος να τραβήξει το αυτί της Ρεπούσης και την βάλει στη θέση της !
Το πόσο δύσκολο όμως για το ΜΕΓΑ να δει κατάματα την αλήθειά φάνηκε απο τις αντιδράσεις των Παρουσιαστών ! Συνήγορος της Ρεπούση και ο Γιακουμάτος ...είδε ο γύφτος τη γενιά του (Πολιτικοί γαρ και οι δυο)
Το κακό ειναι οτι μια βουλευτίνα που εκλέχθηκε κατα λάθος με 1300 ψήφους αποκαλεί γραφικό τον πρώην Υπαρχηγό του ΑΤΑ που ΄εχει  αλωνίσει όλο το Αιγαίο για να κοιμάται ήσυχα η Ρεπούση να τον αποκαλεί γραφικό...Κορόιδα Αξιωματικοί για να γνωρίζετε εσείς που τρέχετε στους Πολιτικούς δείτε ποια είναι η άποψη των Πολίτικάντηδων για εσάς !Σε ποιους η Πατρίδα πλήρωσε και πληρώνει να μαθαίνουν Ιστορία τα παιδιά μας !
Γραφικοί σας ανεβάζει η εκ των εξαπτέρυγων του Μπάρμπα-Φώτη ...Ψηφίστε τους 



http://www.veteranos.gr/2013/04/video_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ