Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ....Πολλοί νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη

Πολλοί νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, και μάλιστα μαζικής επίθεσης, εξετάζουν οι αμερικανικές αρχές μετά από διπλή έκρηξη στη Βοστόνη στο τέλος του Μαραθώνιου. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά έγινε και τρίτη έκρηξη σε ξενοδοχείο που διαμένουν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Οι αρχές προς το παρόν μιλούν 2 νεκρούς, ωστόσο άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 καθώς και για μεγάλο αριθμό βαριά και ελαφρά τραυματισμένων ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για τοποθέτηση βόμβας ή βομβών από αγνώστους ακριβώς στη γραμμή τερματισμού. Πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτεταμμένες έρευνες σε πολλά σημεία και να αποκαλύπτονται κι άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Οπως γράφει η ιστοσελίδα της Wall Street Journal, δύο εκρήξεις συγκλόνισαν την ευφορία του Μαραθωνίου της Βοστόνης. Στο χώρο επικράτησε χάος με αγωνιζόμενους και διοργανωτές να κλαίνε ενώ θεατές δέχονταν τις πρώτες βοήθειες.
Η Chicagotribune αναφέρει ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στον αριθμό 637 της Boylston Street, ενώ το NBC αναφέρει ότι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως αφού άκουσαν τις δύο εκρήξεις είδαν καπνό να βγαίνει από ένα κτίριο δίπλα στη δημοτική βιβλιοθήκη της Βοστώνης.
Πολλοί νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις εκρήξεις. Η εφημερίδα Boston Globe ανέφερε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι τουλάχιστον δώδεκα έχουν τραυματιστεί.
Πολλοί νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
Οι νικητές είχαν ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού, όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις, ενώ χιλιάδες άλλοι δρομείς εξακολουθούσαν ακόμη να τρέχουν στην διαδρομή του Μαραθωνίου.
Οι εικόνες της τηλεόρασης έδειξαν τον καπνό τα ασθενοφόρα και την αστυνομία κοντά στη γραμμή του τερματισμού, όπου οι θεατές παρακολουθούσαν από τις κερκίδες.
Πολλοί νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
Ειδική ομάδα του FBI έχει αναλάβει την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει εάν πρόκειται για επίθεση τρομοκρατών.
Η αστυνομία της Βοστόνης επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν εκρήξεις στην λεωφόρο Μπόιλστον, κοντά στον τερματισμό του μαραθωνίου και ανέφερε ότι επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.
Στη Νέα Υόρκη αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για το φόβο τρομοκρατικών υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ