Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Νέα έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK στη Βοστόνη - Φοβούνται νέα 11η Σεπτεμβρίου

Η αστυνομία της Βοστόνης επιβεβαίωσε πριν από λίγα λεπτά και τρίτη έκρηξη στην επίσημη βιβλιοθήκη της Βοστόνης. Μέχρι αυτή την ώρα πάντως δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματίες ή νεκρούς....
Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται μια νέα 11η Σεπτεμβρίου ενώ την ίδια ώρα δύο ακόμα εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στην Boulston str. οι οποίοι εξουδετερώθηκαν και δεν εξερράγησαν. 
Σε ισχύ τέθηκαν προσωρινοί περιορισμοί των πτήσεων στη Βοστόνη, έχει εκκενωθεί το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ενώ αυστηρά είναι τα μέτρα της ασφαλείας σε όλους τους δημόσιους χώρους των μεγαλουπόλεων των Η.Π.Α. Την ίδια ώρα η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έκλεισε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην πόλη ώστε να αποφευχθεί πιθανή ασύρματη πυροδότηση εκρηκτικών μηχανισμών.
Η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την περιοχή ενώ όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Βοστόνη δεν υπάρχουν ακόμη ακριβείς πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών.
Τελευταίες πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης νοσηλεύονται στην εντατική 19 τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως μεταδίδει το ίδιο πρακτορείο, τη στιγμή των εκρήξεων, χιλιάδες δρομείς βρίσκονταν κοντά στη γραμμή τερματισμού του 117ου μαραθώνιου ενώ πλήθος παρακολουθούσε από κοντά τον αγώνα.
Μάρτυρες αναφέρουν πως από τις εκρήξεις προκλήθηκε καπνός ενώ το πλήθος άρχισε να τρέχει και να φωνάζει.
Εικόνες που μετέδωσαν τα αμερικανικά δίκτυα δείχνουν κηλίδες αίματος στο έδαφος, ασθενοφόρα, περιπολικά και αρκετούς ανθρώπους να έχουν πέσει κάτω.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις.

 http://www.gkourou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ