Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ!!!!



 Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής, πχ να φανταστείτε ότι τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς!!! Και τι άλλο θα δούμε..
Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις…
Το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες 
καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
Απαγορεύεται η φύτευση , εξαιτίας του ότι η “ράτσα” της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο “Codex Alimentarius”,βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή “τέτοιου τύπου” με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.
Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο ,…
O έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!
“Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν”.
Φωκυλίδης (Γνώμαι, 86)
Και να προσθέσω:
Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!
Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!! Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!!
πηγη:  cretablogger
 http://www.filonoi.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. Η ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:Α) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Β) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ¨ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ¨ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ. Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΎΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΤΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ, ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ