Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤΟΞΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟΞΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Του Κωνσταντίνου Χατζηκώστα
Λέγοντας τοξικές ιστοσελίδες εννοούμε διάφορα μπλογκ και σάιτ τα οποία σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις ή προπαγανδίζουν, ενσωματώνοντας συστημικές απόψεις μέσα σε δήθεν πατριωτικές λιβέλους, ή αποπροσανατολίζουν πιπιλίζοντάς μας τ’αυτιά με ειδήσεις ήσσονος σημασίας, ώστε να επικεντρωθούμε στα φύλλα άλλου δέντρου -ή και του ιδίου- αλλά να μην βλέπουμε όλο το δέντρο, το κυρίως πρόβλημα, την πραγματική είδηση που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς.

Πολλά από αυτά είναι στημένα για να προωθήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες ή απόψεις και προπαγάνδα μυστικών υπηρεσιών ή τεκτονικών κύκλων. Όσο περνάει ο καιρός, το φαινόμενο αυτό γιγαντώνεται. Και μιλούμε για εποχή που βγήκαν από το συρτάρι και πραγματικά όπλα, για να βγουν απ’τη μέση πολιτικά πρόσωπα που πάνε να κάνουν χαλάστρα στα σχέδια του παγκόσμιου ελέγχου των λαών και των κρατών. Στον δε επιστημονικό κόσμο, το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται αδιαλείπτως, εξακολουθεί να ισχύει ότι το 70% των δολοφονιών και μυστηριωδών κι αδιευκρίνιστων ατυχημάτων προέρχεται από τους κύκλους των ιατρών, βιολόγων, φαρμακολογικών ερευνητών, φυσικομαθηματικών, αστροφυσικών, γενετικών μηχανικών, εμπνευστές πληροφοριακών συστημάτων κλπ.

Στο χορό των ψευδών και προπαγανδιστικών ειδήσεων έχουν μπει και ιστοσελίδες που δήθεν καταρρίπτουν ψευδείς ειδήσεις. Τα λεγόμενα αντι-hoax σάιτ, δημιουργημένα από τον πανικό των εξουσιαστών λόγω του ελλιπούς ελέγχου του ίντερνετ. Διάσημο στη χώρα μας, αλλά σιγά σιγά και περίγελος, γίνεται το Ellinika Hoaxes, το οποίο δεν γνωρίζουμε από ποιους προέρχεται πραγματικά, η ομάδα όμως που το δουλεύει είναι επώνυμη και ‘Ωωω!..τί σύμπτωσις!’ τους ανακάλυψαν και τους παρουσίασαν ως ήρωες του διαδικτύου, ο ΑΝΤ1 και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ! [1].
Άλλο ένα είναι το ΚΡΥΠΤΕΙΑ.

Φυσικά είναι καθησυχαστικό να διαβάζεις καμιά φορά ότι δεν υπάρχει μετεωρίτης διαμέτρου 3 χιλιομέτρων που κατευθύνεται προς την Γη, ή ότι δεν θα ζήσουμε 6 ημέρες χωρίς ηλιακό φως. Αλλά πώς γίνεται βρε παιδί μου, το 95% των ψευδών ειδήσεων να είναι απογοητευτικό, ώστε να ξαναφωτογραφίζονται κρεμασμένες ('γιατί μας είχαν πει ψέμματα..') εικόνες της Παναγίας σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, ή το νεοταξικό και πανθρησκειακό ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ-MEMORANDUM να είναι πλαστό [2], ενώ στην Κρήτη αρνήθηκαν να παρευρεθούν οι σημαντικότερες Εκκλησίες ακριβώς για να μην προεγκρίνουν το περιεχόμενό του, το οποίο ο Φίλης το έχει κάνει προσωπικό του Ευαγγέλιο [3] και έχει βαλθεί να το φέρει εις πέρας;…

Η γνώμη μου είναι ότι τα σάιτ αυτά, πέραν των πραγματικά ψευδών ειδήσεων που καταρρίπτουν, αλλά και διαφόρων πραγματικών συνωμοσιών τις οποίες προσπαθούν να περιγελάσουν ως συνωμοσιολογία, έχουν ως κύρια αποστολή να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας κυρίως για την πιο οφθαλμοφανή όλων των συνωμοσιών, τους αεροψεκασμούς.
Από το 2009 ενημερώνω μέσω σχολίων στο ίντερνετ για την ύποπτη δράση αυτών των σάιτ.

Όσο για τα chemtrails (αεροψεκασμοί, χημικές ουρές), είναι αστείο πια, τα σάιτ αυτά, όπως και ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον πουλημένο Γιώργο Γραμματικάκη να προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υφίστανται [4]. Το δε κατάπτυστο επεισόδιο της εκπομπής ‘Πρωταγωνιστές’ έχει αφαιρεθεί από το  youtube λόγω του ότι στην συνέχεια έγιναν τελείως ρόμπα με το στήσιμο και τις ανοησίες που είπαν. Είναι αστείο μερικοί μυστακοφόροι ψευτομετεωρολόγοι των καναλιών να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτές οι λευκές ουρές νεφών από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη, είναι contrails (προωθητικά αέρια αεροπλάνων) που λόγω ύψους και παγωμένων αερίων μαζών έγιναν γραμμές από παγάκια που στην συνέχεια απλώθηκαν σαν μεταλλικά νέφη.

Σε όλους αυτούς έχει απαντήσει κατάλληλα ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) [5].
 Επίσης, αρκετά ελληνικά μπλογκ έχουν απαντήσει ευθέως σε τέτοια ‘χοαξάδικα’ και κυρίως στο Ellinika Hoaxes, με αναρτήσεις τους. Τέτοια είναι το tribune.gr [6], τα Κατοχικά Νέα [7] και το allnewz.gr [8].

Τα παπαγαλάκια της αντινόησης δεν θα σταματήσουν να τελούν νυχθημερόν το αποπροσανατολιστικό τους έργο ακόμα και αν ο ίδιος ο διευθυντής της CIA, John O. Brennan έχει δηλώσει σε ομιλία του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), στις 29 Ιουνίου, ότι όντως πραγματοποιούνται αεροψεκασμοί και είναι μια από τις μεθόδους της Γεωμηχανικής: SAI, ψεκασμοί της στρατόσφαιρας με αιωρούμενα σωματίδια [9].
Γιατί απορούμε μετά ‘ποιος είναι ο λόγος’ που τα νατοϊκά αυτά αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, κάνουν την δουλειά χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα και χωρίς να τα παρενοχλεί καμία υποτελής κυβέρνηση;… Γιατί έχουμε αμφιβολίες περί της περιεκτικότητας των νεφών αυτών σε επικίνδυνα για την υγεία βαρέα μέταλλα, όταν αυτά τα μέταλλα είναι που εξασφαλίζουν την αγωγιμότητα, ανακλαστικότητα και ‘έξυπνη’ διαχείριση της ηλιακής ενέργειας και των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων για στρατιωτικούς σκοπούς και τηλεπικοινωνίες, όπως στην διασύνδεση πολεμικών αεροσκαφών ανά την υφήλιο -όπου κι αν βρίσκονται- και την κινητή τηλεφωνία που χρειαζόταν κάτι παραπάνω από τους δορυφόρους για να μας κάνει μέρος ενός αγωγιμότερου πλέγματος σε ένα αποτελεσματικότερο σύστημα εντοπισμού;… [10].

Πώς σε ελάχιστο χρόνο, από την μια γενιά κινητών τηλεφώνων στην άλλη, δεν χρειάζονταν πια οι κεραίες στις συσκευές;… ενσωματώθηκαν;… Όχι βρε κουτό… εσύ είσαι πλέον η κεραία…


Παραπομπές:
3.       http://katohika.gr/gn-blog/o-filis-afairese-tous-xartes-ton-arxaion-ellinikon-apoikion-apo-ta-vivlia-tis-istorias-gia-na-min-fainetai-ellada-megali-o-politikos-egklimatias-pou-thelei-na-thapsei-tin-istoria-tis-ellados/
8.       http://nea.allnewz.gr/?p=33025

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ