Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ666: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΗΡΙΟΥ

Gialdabaoth_Yahweh_666
 Ο Άνθρακας 12: Η βάση της δημιουργίας του matrix
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; -ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

«Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς”.»
[Αποκάλυψις 13:18]
Ο άνθρωπος αιώνες προβληματίζεται για το τί ακριβώς σημαίνει ο αριθμός «χξς’» δηλαδή το περιβόητο «666».
Κι όμως το κλειδί της λύσης το δίνει το ίδιο το απόσπασμα της Αποκάλυψης, όπου ταυτίζει αυτόν τον αριθμό του θηρίου, με τον αριθμό του ανθρώπου.  Το 666 δηλαδή, μοιάζει να είναι κοινός αριθμός του θηρίου και του ανθρώπου.
Όλους τους αιώνες η ανθρωπότητα ταύτιζε το 666 με τον διάβολο και το κακό. Ποτέ όμως ο άνθρωπος δεν παραδέχθηκε, πως αυτό το κακό, μπορεί να είναι ταυτόσημο με την ανθρώπινη φύση του.
«Ποια είναι η αμαρτία του κόσμου; Ο διδάσκαλος απάντησε: Δεν υπάρχει αμαρτία. Εσείς είστε που κάνετε την αμαρτία να υπάρχει, όταν ενεργείτε σύμφωνα με τις συνήθειες της φύσης σας.»
[Ευαγγέλιο Μαγδαληνής]
Άλλωστε όπως λέει και ο Σοφοκλής: «Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει.» (=Σ” αυτόν τον κόσμο πολλά είναι τα κακά, μα κανένα χειρότερο απ” τον άνθρωπο.)
numberofman
Είναι όμως ο άνθρωπος το «απαύγασμα» της δημιουργίας του Θεού ή μήπως είναι το δημιούργημα ενός θηρίου????
Είναι δυνατόν ο Πανάγαθος Θεός, να έπλασε κάτι λιγότερο από το τέλειο?
Η απόλυτα ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ―και όχι οι σοφιστείες― λέει πως: Αν το δημιούργημα δεν είναι τέλειο, συνεπάγεται πως και ο δημιουργός δεν ήταν απόλυτα τέλειος!! …
Εδώ λοιπόν κάτι δεν πάει καλά, επειδή:
«Εκ του καρπού γνωρίζεται το δένδρον. Γεννήματα εχιδνών, πως δύνασθε να λαλήτε καλά όντες πονηροί;»
[Ματθαίος κεφ. 12:33-34]
…Τώρα ποιες μπορεί να είναι αυτές οι «έχιδνες» που γεννούν ανθρώπους… είναι προς διερεύνηση.
Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω κάποιους με την ανάπτυξη αυτού του άρθρου, αλλά η δημιουργία όχι μόνο του ανθρώπου, αλλά όλου του υλικού (ορατού και αόρατου) κόσμου ―Matrix― είναι το κατασκεύασμα μιας οντότητας που ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη χαρακτηρίζει ως «Θηρίο» και ο Χριστός αποκαλεί «Άρχοντα του κόσμου τούτου».

 «Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη.»
[Ιωάννης ΙΣΤ:11]
«Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»
[Ιωάννης ΙΒ:31]

«Αυτός είναι ο πρώτος άρχων που έλαβε μεγάλη δύναμη από την μητέρα του. Και έφυγε από κοντά της και από τους χώρους όπου γεννήθηκε. Έγινε ισχυρός και δημιούργησε για τον εαυτό του άλλους αιώνες (=κόσμους) με μια φλόγα λαμπρής φωτιάς, η οποία εξακολουθεί και τώρα να υπάρχει. Και έγινε ένα με την τρέλα του η οποία ενυπάρχει σε αυτόν. Και γέννησε για τον εαυτό του εξουσίες. Και έθεσε επτά βασιλείς που αντιστοιχούν στα στερεώματα των επτά ουρανών ―πάνω από τους επτά ουρανούς― και πέντε πάνω από τα βάθη της αβύσσου, για να βασιλεύουν εκεί.»
[Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη]
Όλοι λοιπόν αυτοί οι «άρχοντες», αφού μοιράστηκαν τον κόσμο τους…
«(109b) Διότι κάποτε οι θεοί διαμοίρασαν ολόκληρη τη γη με κλήρο κατά περιοχές χωρίς φιλονικία. … Με δίκαια λοιπόν κλήρωση παίρνοντας ο κάθε ένας το δικό του μέρος, εγκατέστησαν στις χώρες τους κατοίκους, και στη συνέχεια όπως οι βοσκοί τα πρόβατα μας έτρεφαν ως κτήματα και θρέμματά των. …(109c5) Οι άλλοι λοιπόν, από τους θεούς αφού έλαβαν με κλήρο τους διάφορους τόπους των, τους διακοσμούσαν.»
[Πλάτων, ‘Κριτίας’]
… έπλασαν από τον πηλό (ιλύ/λάσπη) της ύλης, τον σάρκινο άνθρωπο, σχηματίζοντας ο κάθε ένας τη δική του φυλή ανθρώπων. Στη συνέχεια ανακηρύχθηκαν «θεοί».
Και ο Δίας έπλασε τους ανθρώπου του από λάσπη:
«Λέγεται ότι μετά τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, ο Δίας διέταξε τον Προμηθέα και την Αθηνά να σχηματίσουν μια νέα φυλή ανθρώπων από την ιλύ (=λάσπη) που έμεινε από τα ύδατα του κατακλυσμού.»
[Οβιδίου, Μεταμορφώσεις, 1, 80-83· Φώτιου, Μεγάλο Ετυμολογικό, στο λήμμα ‘Προμηθεύς’]

«Την εποχή του Παυσανία, η λάσπη με την οποία ο Προμηθέας είχε πλάσει τους πρώτους ανθρώπους, υπήρχε ακόμα σε κοινή θέα στη Φωκίδα.»
[Παυσανίας, περιήγησης, Βιβλ. Δέκατο, IV, 4]

«Σε πολλά αρχαϊκά μνημεία, βλέπει κανείς ακόμα τον Προμηθέα να πλάθει ένα ανθρώπινο σώμα, είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια της Αθηνάς.»
[Ντεσάρμ, Μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας, σελ. 264]
Και ο Γιαχβέ έπλασε τους ανθρώπους του από χώμα:
«Και έπλασε Κύριος ο Θεός τον άνθρωπον από χώματος εκ της γης και ενεφύσησεν εις τους μυκτήρας αυτού πνοήν ζωής, και έγεινεν ο άνθρωπος εις ψυχήν ζώσαν.»
[Γέννεσις 2:7]
Και οι Ανουνάκι των Ασσυροβαβυλωνίων έπλασαν του ανθρώπους τους από λάσπη:
 «Έτσι η θεά συνέλαβε στο πνεύμα της μια εικόνα, κι ήταν απ’ το υλικό του Ανού, του στερεώματος. Βούτηξε μέσα στο νερό τα χέρια της και χούφτωσε πηλό, τον άφησε να πέσει στον αγριότοπο, κι’ ο ευγενικός πλάστηκε Ενκιντού.»
[Έπος του Γιλγαμές]

Σε μια άλλη ιστορία των Ασσυροβαβυλωνίων, ο Μαρδούκ ανακάτεψε αίμα θεού μαζί με χώμα και έπλασε τους ανθρώπους.
Οι Κινέζοι θεοί έπλασαν τους ανθρώπους τους από λάσπη:
«Η θεά Nüwa όταν περιπλανιόταν μόνη της στον κόσμο, είδε τον εαυτό της να αντανακλάται σε μια λίμνη και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ον που να είναι ίδιο με εκείνη. Έτσι πήρε λάσπη από την άκρη της λίμνης και την έπλασε στο σχήμα του ανθρώπου. Μόλις όμως ακούμπησε στο έδαφος αυτή τη μορφή, αυτή πήρε ζωή. Επειδή όμως οι άνθρωποι που δημιουργούσε πέθαιναν, αποφάσισε να χωρίσει το δημιούργημα σε άνδρες και γυναίκες, ώστε να αναπαράγονται μόνοι τους και να αντικαθιστούν αυτούς που πέθαιναν.» 
:arrow: 
Ο Ρα των Αιγυπτίων δημιουργεί τους ανθρώπους του από χώμα:
«Ο δημιουργός του κόσμου και προαιώνιος θεός Ρα, με τον λόγο του δημιούργησε τον κόσμο, τη Γη, το Νερό, την χλωρίδα, την βλάστηση και την Έρημο. Ο λόγος του Ρα έφτασε και στη Γη και ζυμώθηκε με το χώμα όπου έπλασε ανθρώπους, ζώα και φυτά.»
:arrow: 
Οι θεοί των Ίνκας δημιούργησαν τους ανθρώπους τους … από πέτρα:
«Ο Παχακαμάκ έφτιαξε τους πρώτους ανθρώπους από μια πέτρα. Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν φοβερά πλάσματα. Δεν ήξεραν τίποτα για τον κόσμο και δεν ήξεραν πώς να επιβιώσουν. Ο Ήλιος και η Σελήνη τότε γέννησαν ένα γιο και μια κόρη. Έστειλαν τα παιδιά τους στη γη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Ο γιος δίδαξε στους άντρες πώς να οργώνουν και να σπέρνουν τα χωράφια και πώς να χτίζουν σπίτια. Η κόρη πλησίασε τις γυναίκες και τις δίδαξε την τέχνη της υφαντικής και της μαγειρικής.»
:arrow: 

Τα στοιχεία

Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 θεωρείται ο αριθμός της ψυχής … της παγιδευμένης ψυχής. Αυτής που κυριολεκτικά ζυμώθηκε με το διαιρετό (το υλικό της διττότητας) και το αδιαίρετο, (την ουσία του Πνεύματος) [Πλάτων ‘Τίμαιος’ (C35a1-35b3)] και υποτάχθηκε στον δωδεκαδικό Ζωδιακό κύκλο.
the_wheel_of_samsara_001Ο αριθμός 6 επίσης, συμβολίζει τα 6 βασίλεια της Ινδουιστικής Σαμσάρα, που βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία του Κάρμα, του θεού του θανάτου Yama/Εωσφόρου.
Τα βασίλεια αυτά είναι:
(1) των θεών, (2) των δαιμόνων, (3) των ανθρώπων, (4) των ζώων, (5) των πεινασμένων φαντασμάτων και (6) της κόλασης.

Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι ολόκληρος ο κόσμος μας ―ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΓΗ― είναι ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ (και όχι φυσικό) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ κάποιων διαστρεμμένων οντοτήτων, οι οποίοι αφού έκλεψαν Ιερά εργαλεία δημιουργίας από τους Αληθινούς Κόσμους, έφτιαξαν ένα τερατούργημα που το αποκάλεσαν «κόσμου» τους.
«Μόλις ο δημιουργός είδε τον κόσμο ζωντανό να κινείται, καθιστάμενο εικόνα των αιώνιων θεών, εθαύμασε και ευχαριστημένος σκέφτηκε να κάνει τον κόσμο περισσότερο όμοιο προς το πρότυπο που χρησιμοποίησε. Εφ’ όσον λοιπόν το πρότυπο τυγχάνει ον ζωντανό και αιώνιο, τέτοιον επεχείρησε να κάνει, όσο μπορούσε καλύτερα και τον κόσμο που δημιουργούσε.
Η φύσις όμως του ζωντανού εκείνου προτύπου, ετύγχανε να είναι αιώνιος, και τούτο το στοιχείο δεν ήταν δυνατόν να το μεταδώσει ολοκληρωτικά στον δημιουργημένο κόσμο.
Διανοείται λοιπόν, να κάνει τον κόσμο μια μορφή κινητής  εικόνας του αιώνιου και διακοσμώντας συγχρόνως τον ουρανό δημιουργεί μια εικόνα κινούμενη της σταθεράς και αιωνίου αιωνιότητος, αιώνια και αυτή κινούμενη σύμφωνα με τους νόμους των αριθμών. Αυτή την διαρκή κίνηση ονόμασε χρόνο.»
[Πλάτων, Τίμαιος (στοίχοι: 37c6-37d7)]
Οι άνθρωποι, ως όμηροι αυτών των διεστραμμένων θεΐσκων, τους δόξασαν και οι σοφοί των ανθρώπων υποψιασμένοι ότι ο κόσμος στην πραγματικότητα είναι ένα τεχνολογικό κατασκεύασμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως προκειμένου ο θεός να διαμορφώσει αυτό το τεχνολογικό δημιούργημα/κόσμο του, «αεί γεωμετρεί».

Ο Ιεροκλής σε σχόλια που κάνει στα Χρυσά έπη του Πυθαγόρα (25.4.1), ταυτίζει τον δημιουργό με την τετρακτύ, λέγοντας:
«Για τον λόγο αυτό, ο δημιουργός όλων των όντων απεκλήθη υπό αυτών παλαιότερον μεν Τετρακτύς, τώρα δε, Ζευς Πατήρ».

Τι μας δίνει όμως το άθροισμα των αριθμών της μεγάλης τετρακτύος?

TetraktysΗ μεγάλη τετρακύς, είναι ίση με το άθροισμα των οκτώ πρώτων διαδοχικών θετικών αριθμών: 1+2+3+4+5+6+7+8= 36 Αρκετά ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός, ότι το άθροισμα των αριθμών από το 1 μέχρι το 36 είναι 666 αφού 1+2+3+4+5+6+ …+34+35+36=666.
[Λευτέρης Αργυρόπουλος: ‘Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας’]

Ας δούμε όμως από πού αλλού προκύπτει το νούμερο 666

Όλη αυτή, η γεωμετρικά τεχνολογική δημιουργία ―ο κόσμος μας― έχει ως βάση της, τον άνθρακα 12.
Αυτό που εμείς οι άνθρωποι θεωρούμε «ζωή» βασίζεται σε αλυσίδες ατόμων άνθρακα. Χωρίς τον άνθρακα, η ζωή στη Γη, θα ήταν αδύνατη.
number-of-the-beast

 Ας ξεκλειδώσουμε ένα-ένα τα μυστικά του άνθρακα 12  (12C)

Ο άνθρακας 12 (12C) είναι το πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν, μετά το οξυγόνο, το υδρογόνο, και το ήλιο, τα οποία όμως είναι αέρια.
Ο άνθρακας 12 ―που αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας― αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια.  Αυτή είναι η μυστική φόρμουλα της δημιουργίας με κωδικό 666
CarbonA#012
Ο άνθρακας 12 (666), το υδρογόνο, το οξυγόνο, το άζωτο, το θείο και ο φωσφόρος σχηματίζουν το DNA και το RNA: τον χημικό γενετικό κώδικα, τον φορέα της ζωής· καθώς και το ATP, το σημαντικότερο μεταφορέα ενέργειας για όλα τα ζωντανά κύτταρα.
«Το πλήθος των αρχόντων και των δαιμόνων κατέστρωσαν από κοινού τα σχέδιά τους. Ανέμειξαν φωτιά και γη και νερό, μαζί με τους τέσσερις σαρωτικούς φλεγόμενους ανέμους και τα συγκόλλησαν μαζί, με μεγάλη αναταραχή. Έφεραν τον Αδάμ, μέσα στη σκιά του θανάτου. Σκόπευαν να τον φτιάξουν εκ νέου αυτήν τη φορά, από χώμα, νερό, φωτιά, άνεμο τα οποία είναι ύλη, σκότος, επιθυμία. Το τεχνητό πνεύμα. Αυτά όλα έγιναν ένα είδος σώματος/τάφου. Εκείνοι οι κλέφτες τον αιχμαλώτισαν μέσα σ’ αυτό με αμνησία και τον έκαναν υποκείμενο του θανάτου.»
[Απόκρυφο Ευαγγέλιο Ιωάννη]

«Διότι οι άνθρωποι είναι γένος αμαρτωλό, επειδή είναι θνητό και τα συστατικά του είναι από κακή ύλη.» [Ερμή του τρισμέγιστου’ Αποσπάσματα, Απόσπασμα VII (Ερμής) §3]

Ας σημειώσουμε όμως εδώ κάτι ακόμη:

Στα ελληνικά «φωσφόρος» σημαίνει «αυτός που φέρει φως». Την ίδια όμως ερμηνεία έχει και η λέξη «Εωσφόρος».
Η λέξη Φώσφορος ή Φωσφόρος είναι ταυτόσημη με το «Εωσφόρος». «Εωσφόρος» είναι μια άλλη λέξη για τον Φωσφόρο.
Όταν ο φώσφορος συνδυάζεται με τα στοιχεία του άνθρακα 12 (666), σχηματίζει το DNA μας.
Ο Φωσφόρος/Εωσφόρος είναι το απαραίτητο χημικό στοιχείο για τη ζωή στην ύλη.
Οι Φωσφορικές (Εωσφορικές) ομάδες και τα σάκχαρα, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του DNA και RNA καθώς επίσης των φωσφολιπιδίων. Τα φωσφολιπίδια σχηματίζουν τις κυτταρικές μεμβράνες, των οποίων η χημική συμπεριφορά παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των κυττάρων.
Ο Φωσφόρος (=Εωσφόρος) είναι η βάση στο DNA μας.
Γι’ αυτό η Μπλαβάτσκυ στο έργο της Μυστική Δοξασία (ΤΟΜΟΣ IV σελ. 90) γράφει:
«Και τώρα είναι αποδεδειγμένο ότι ο Σατανάς ή ο Κόκκινος Πύρινος Δράκοντας, ο Κύριος του Φωσφόρου ―το θειάφι ήταν μια θεολογική βελτίωση― και ο Λούσιφερ ή ο Εωσφόρος βρίσκεται μέσα μας.»
Όταν λοιπόν το 666 του άνθρακα 12 αναμιγνύεται με τον Φωσφόρο/Εωσφόρο, και μερικά άλλα στοιχεία, δομείται το DNA και το RNA μας.
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος είναι το δημιούργημα ενός όντος, που δόμησε όλη τη δημιουργία του πάνω στον κώδικα 666 …
Έχουν λοιπόν άδικο όλοι αυτοί οι Μασόνοι, οι Illuminati και η Παπική Εκκλησία που λατρεύουν τον Lucifer (Εωσφόρο) ως θεό??????
Vatikano
Όσο κι αν μας απογοητεύει αυτό …δυστυχώς… έχουν δίκιο, επειδή γνωρίζουν ποιος είναι το αφεντικό αυτού του κόσμου!!!!
Γι’ αυτό ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη ταύτισε το 666 με τον διάβολο!
Ο Εωσφόρος λοιπόν είναι ο «άρχων του κόσμου τούτου» που με τόση έμφαση ο Χριστός καταδίκαζε, ασχέτως αν η Εωσφορική δυναστεία, μέσω της κατασκευασμένης θρησκείας της, τεχνηέντως συμπεριέλαβε τον Χριστό στους κόλπους της, διαστρεβλώνοντας ολοκληρωτικά την Διδασκαλία και την Αποστολή Του.
Άλλωστε, αν δεν μπορείς να νικήσεις έναν αντίπαλο, το ευφυέστερο είναι να τον ενσωματώσεις στις δυνάμεις σου.
Όμως δεν ήταν μόνο ο Ιωάννης που έμμεσα δαιμονοποιούσε το συστατικό της δομής του φυσικού σώματος, αλλά και όλοι οι σοφοί της αρχαιότητας, υπέδειξαν το φυσικό σώμα, ως την φυλακή της Ψυχής και του Πνεύματος.
Ο Σωκράτης δια χειρός Πλάτωνος έλεγε:
«(66 b) Διότι όσο εξακολουθούμε να έχουμε το σώμα και η ψυχή είναι ενωμένη με αυτό το κακό, ποτέ δεν θα κατορθώσουμε να αποκτήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το ποθούμενο. Εννοούμε δε, πως αυτό είναι η Αλήθεια. Γιατί το σώμα, μας σπρώχνει σε αμέτρητες ασχολίες…
(66c) Ακόμη με έρωτες και επιθυμίες και φόβους και διάφορες ψευδαισθήσεις και ανοησίες πολλές μας γεμίζει, ώστε μας συμβαίνει το λεγόμενο πραγματικά, πως ούτε να σκεφτούμε λογικά τίποτα, δεν είναι δυνατόν εξ’ αιτίας του. Και διότι τους πολέμους, τις επαναστάσεις και τις μάχες δεν τις προκαλεί τίποτε άλλο από το σώμα και οι επιθυμίες του. Εφ’ όσον για την απόκτηση υλικών αγαθών γίνονται όλοι οι πόλεμοι. Τα δε αγαθά αναγκαζόμαστε να τα αποκτούμε χάριν του σώματος, σαν δούλοι στην υπηρεσία του. […]
(82 e) Βεβαίως οι φιλομαθείς γνωρίζουν ότι, όταν η φιλοσοφία παρέλαβε την ψυχή τους που είναι προσδεδεμένη στο σώμα και προσκολλημένη σ’ αυτό, είναι αναγκασμένη σαν από φυλακή μέσω αυτού να σκέπτονται τα πράγματα και όχι μέσω της νόησης και κατρακυλάει μέσα σ’ όλη την αμάθεια. …Όπως λέω, γνωρίζουν οι φιλομαθείς ότι η φιλοσοφία, αφού παραλάβει την ψυχή τους σε τέτοια κατάσταση την παρηγορεί ήρεμα και επιχειρεί να την λυτρώσει, καταδεικνύοντας ότι η έρευνα μέσω των ματιών είναι γεμάτη απάτη, καθώς επίσης και μέσω των αυτιών και των άλλων αισθήσεων, πείθοντάς την να απομακρύνεται από αυτές, όσο δεν είναι απόλυτη ανάγκη να τις χρησιμοποιεί.»
[Πλάτων ‘Φαίδων’ (Περί Ψυχής)]
Ο Χριστός στο Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη λέει αναφορικά με το σώμα:
«Και εισήλθα εις το μέσον της φυλακής τους, η οποία είναι η φυλακή του σώματος. Και είπα: εκείνος ο οποίος ακούει, ας βγει από τον βαθύ του ύπνο.»
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει για το ανθρώπινο σώμα:
«§2. Και πρώτα πρέπει να αποβάλλεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της αγνωσίας, το στήριγμα της κακίας, τον δεσμό της φθοράς, το σκοτεινό περίβλημα, τον ζωντανό θάνατο, τον νεκρό που αισθάνεται, τον τάφο που σέρνεις μαζί σου, τον ένοικο ληστή, τον μισούντα που αγαπά και τον φθονούντα που μισεί.
[Λόγος Ζ
«§6. Τέκνο μου, αν πρώτα δεν μισήσεις το σώμα σου δεν θα μπορέσεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου.»
[Λόγος Δ]
Βέβαια μέσω του κινήματος «New Age» και των «γκουρού» του ―μια δημιουργία του Κίσινγκερ και των Illuminati― με την πλαστογραφημένη «θετικότητα» να κυριαρχεί, προέτρεψαν όλους τους αφελείς και εύπιστους οπαδούς του, να λατρέψουν το σώμα και τις επιθυμίες του, οδηγώντας τους έτσι σε μια βέβαιη απώλεια της Ψυχής τους, παρά τις αντίθετες προσδοκίες τους.
Έτσι το σώμα, από ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, πλασαρίστηκε ως ο «ναός της ψυχής» και οι αλήθειες παραποιήθηκαν τόσο, ώστε να πλανηθούν ακόμη και οι εκλεκτοί!

Η προπαγάνδα

Από την ώρα που έγινε η αποκάλυψη ότι το 666 ―ο δαιμονικός αριθμός― είναι καταχωρημένος στο ίδιο το σώμα μας, αλλά και σ’ όλη τη φύση, τα τσιράκια του δημιουργού του «Μάτριξ», ξεκίνησαν μια προπαγάνδα παραπληροφόρησης, πως με την επίδραση ―τάχα― των «νέων αναβαθμισμένων» ακτινοβολιών του ήλιου, ο ήδη γνωστός άνθρακας του DNA μας, θα μεταλλασσόταν σε άνθρακα 7 και θα εκτόξευε τον άνθρωπο στην υπέρτατη «εξέλιξη»!!!!
Έτσι ξεκίνησαν μια παραφιλολογία ψεύδους, πως με την επίδραση ―και καλά― του ήλιου, ο γνωστός άνθρακας του σώματός μας,  θα μετατρεπόταν, σε άνθρακα 7, όπου θα διαθέτει τα 6 πρωτόνια και τα 6 ηλεκτρόνια, αλλά θα κρατάει μόνο 1 νετρόνιο. Αυτή η «μετάλλαξη» θα είναι —λένε— η αιτία, για την (δήθεν) διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης!!!!
Αυτή είναι μια άκρως ανεδαφική και αντιεπιστημονική φήμη που χαϊδεύει τ’ αυτιά των αφελών οπαδών της New Age.

Ας δούμε γιατί αυτό ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ

Η Ιστοσελίδα Quora (Οι καλύτερες απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα) δίνει την απάντηση:
«Ο Άνθρακας 7 δεν είναι ένα σταθερό ισότοπο. Με άλλα λόγια, η ηλεκτρομαγνητική απώθηση που δημιουργεί ένα σύνολο πρωτονίων, όλα μαζί ―στον άνθρακα 7, είναι 6 πρωτόνια ένα νετρόνιο― είναι ισχυρότερη από την πιο ισχυρή πυρηνική δύναμη, και έτσι ο πυρήνας γίνεται ασταθής και θα αποσυντεθεί. Για παράδειγμα, ο άνθρακας 8 έχει διάρκεια μισής ζωής 2*10^-21 δευτερόλεπτα (πραγματικά γρήγορο!). Ο άνθρακας 7 θα ήταν ακόμη ταχύτερος.
Ο άνθρακας 7 θα αποσυντίθετο αστραπιαία σε κάτι μικρότερο και θα απέβαλε ένα σωρό ενέργεια και ένα σωματίδιο υψηλής ταχύτητας. Το σωματίδιο θα χτυπούσε εδώ κι εκεί και θα προκαλούσε καταστροφή. Το ισότοπο που θα προέκυπτε δεν θα μπορούσε να συνδεθεί με σταθερότητα όπως θα μπορούσε ο άνθρακας, και το DNA θα διαλυόταν.
Έτσι, βασικά, όλο το DNA στο σώμα σας θα έκανε ‘μπουμ’ και θα απελευθερώνατε ένα τόνο ενέργειας. Αν κάποιος σας προσφέρει αυτήν την επιλογή μη την δεχθείτε! (μη την κάνετε!)»
Ερχόμαστε λοιπόν να διαπιστώσουμε πως: θεοί, κόσμος και άνθρωποι ή το θηρίο και τα γεννήματά του, είναι ένα ελαττωματικό σύνολο.
Ο Χριστός ερχόμενος από τους Κόσμους της Αλήθειας, ανέλαβε το βαρύ φορτίο να δείξει στους ανθρώπους τον Αληθινό Πατέρα (Θεό).
«Εγώ έδωκα εις αυτούς τους Λόγους Σου (του Πατέρα), και ο κόσμος εμίσησεν αυτούς, διότι δεν είναι εκ του κόσμου τούτου, καθώς εγώ δεν είμαι εκ του κόσμου τούτου.»
[Ιωάννης ΙΖ:14]
«43. Δια τι δεν γνωρίζετε την λαλιάν μου; Διότι δεν δύνασθε να ακούσητε τον λόγο μου. 44. Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε πράττητε. Εκείνος ήτο εξ αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ· όταν λαλεί το ψεύδος εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύτης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους. … 47. Όστις είναι εκ θεού, τους λόγους του θεού ακούει. Δια τούτο σεις δεν ακούετε, διότι εκ θεού δεν είστε.»
[Ιωάννης Η]
Τώρα πώς κάποιοι σκοταδόψυχοι, αλλοίωσαν και αμαύρωσαν την ταυτότητα του Χριστού, μετατρέποντάς Τον, σε «Υιό» του «άρχοντα του κόσμου τούτου», δηλαδή του «…ποιητή ουρανού και γης…» και ως εκ τούτου, του κατασκευαστή του Μάτριξ, αυτό είναι απορίας και θλίψης άξιο!!
Έτσι η διαστρεβλωμένη θρησκεία, συνεχίζει να μακαρίζει στις εκκλησίες της, αυτόν τον ανθρωποκτόνο, τον πατέρα του ψεύδους, τον διάβολο που δηλώνει «θεός».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ
Κεφ. 28 ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

«15 Αλλά, αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θα’ ρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν.
16 Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι.
17 Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου.
18 Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου.
19 Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω.
20 Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευθείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς, εξαιτίας της πονηρίας των έργων σου, επειδή με εγκατέλειψες.
21 Ο Κύριος θα προσκολλήσει σε σένα το θανατικό, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει από τη γη, όπου πηγαίνεις να την κληρονομήσεις.
22 Ο Κύριος θα σε πατάξει με μαρασμό, και με πυρετό, και με ρίγος, και με φλόγωση, και με μάχαιρα, και με ανεμοφθορία, και με ερυσίβη· και θα σε καταδιώκουν μέχρις ότου αφανιστείς.
23 Και ο ουρανός σου, που [είναι] επάνω από το κεφάλι σου, θα είναι χαλκός, και, η γη που είναι από κάτω σου, σίδερος.
24 Ο Κύριος θα δώσει τη βροχή τής γης σου σκόνη και χώμα· από τον ουρανό θα κατεβαίνει επάνω σου, μέχρις ότου εξολοθρευθείς.
25 Ο Κύριος θα σε κάνει να συντριφτείς μπροστά στους εχθρούς σου· από έναν δρόμο θα βγεις εναντίον τους, και από επτά δρόμους θα φύγεις από μπροστά τους· και θα διασκορπιστείς σε όλα τα βασίλεια της γης.
26 Και το πτώμα σου θα είναι τροφή σε όλα τα όρνεα του ουρανού, και στα θηρία τής γης, και δεν θα υπάρχει εκείνος που θα [τα] αποδιώχνει.
27 Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή πληγή, και με αιμορροΐδες, και με ψώρα, και με φαγούρα, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς.
28 Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με αφροσύνη και με τύφλωση, και με έκσταση καρδιάς·
29 και θα ψηλαφίζεις καταμεσήμερα, όπως ψηλαφίζει ο τυφλός στο σκοτάδι, και δεν θα ευοδώνεσαι στους δρόμους σου· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση και αρπαγή όλες τις ημέρες τής ζωής σου, και δεν θα υπάρχει εκείνος που σώζει.
30 Θα αρραβωνιαστείς γυναίκα, και άλλος άνδρας θα κοιμηθεί μαζί της· θα οικοδομήσεις σπίτι, και δεν θα κατοικήσεις σ’ αυτό· θα φυτέψεις αμπελώνα, και δεν θα τον τρυγήσεις.
31 Το βόδι σου θα είναι μπροστά σου σφαγμένο, και δεν θα φας απ’ αυτό· το γαϊδούρι σου θα αρπαχτεί από μπροστά σου, και δεν θα σου αποδοθεί· τα πρόβατά σου θα παραδοθούν στους εχθρούς σου, και δεν θα υπάρχει για σένα εκείνος που σώζει.
32 Οι γιοι σου και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε έναν λαόν, και τα μάτια σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται γι’ αυτούς όλη την ημέρα· και δεν θα υπάρχει δύναμη στο χέρι σου.
33 Τον καρπό τής γης σου, και όλους τούς κόπους σου, θα φάει ένα έθνος που δεν [το] γνωρίζεις· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση, και από καταπάτηση όλες τις ημέρες τής ζωής σου.
34 Και θα παραφρονήσεις εξαιτίας των θεαμάτων των ματιών σου, τα οποία θα δεις.
35 Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς, από το πέλμα των ποδιών σου, μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σου.»
… Και οι κατάρες συνεχίζονται ακόμη επί μακρόν, από τον «θεό» που αεί γεωμετρεί με εργαλείο του το 666!!!
antexeistinalitheia.gr
ΑΠΌ

1 σχόλιο:

 1. Ο "εωσφορος¨,ήταν ο αγαπημενος "άγγελος" του Θεου
  Ολοι αυτοι οι "εκλεκτοι"΄iluminati "μασωνοι" τριβόλοι...προσκυνουν τον ΕΝΑΝ Θεο.
  Τον εωσφορο ,η εκπτωτο αγγελο η Ικαρο..
  Η πλέμπα προσκυναει μητερες με ασπρα η μαυρα φουστανια -"αγιους"και τις παντοφλες τους,τις τιμιες ζωνες τους και καθε δρακο,που τις δινουν... σκοταδια μαυρα και αραχνα..
  Τον ΔΙΑ-ΔΙΟΝΥΣΟ 13ο ΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ "ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ