Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠεριοχή 51 Η κορυφή του παγόβουνου.. 2οΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: Προς επίδοξους προφήτες της "Νέας Εποχής"...Περιοχή Λας Βέγκας τομέας 51 
Η πρώτη γνωστή χρήση της περιοχής ήταν το 1941 όταν ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης  της περιοχής 51 σύμφωνα με την CIA όπου και ανήκει ήταν η στήριξη και ανάπτυξη των πειραματικών αεροσκαφών και εξωτικών οπλικών συστημάτων. Η περιοχή πιστεύετε ότι ανήκει στην μεγάλη βάση Edwards Air Force οπού βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα 133 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης Λας Βέγκας.

Η βάση βρίσκεται κοντά  στην περιοχή πυρηνικών δοκίμων της Νεβάδας όπου και υπήρχε και η πρώην βάση Nellis  και γενικά οι εγκαταστάσεις στην περιοχή  φαίνεται να λειτουργούν ως συμπλήρωμα της μεγάλης βάσης Edwards οπού και είναι και το κέντρο των Flight Test
Η περιοχή ονομάζετε σαν τομέας 51 γιατί θα μπορούσε να είναι και 51 πολιτεία της Αμερικής. Το όνομα που χρησιμοποιείται στις επίσημες αναφορές της CIA είναι Αrea 51 αλλά οι πιλότοι χαϊδεύτηκα την αναφέρουν και  Dreamland, η  Paradise Ranch,

Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση και η στρατοκρατούμενη επόπτευση με χρήση θανατηφόρων όπλων αν χρειαστεί αλλά και η ίδια η ύπαρξη της οποίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αναγνώριζε ακόμα και μέχρι 14 του Ιουλίου του 2003, αλλά και οι εμφανίσεις στην περιοχή αγνώστων προελεύσεως ιπτάμενων αντικείμενων, δίσκων και φωτεινών σφαιρών έχει τροφοδοτήσει δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας.

Σήμερα η βάση έχει μεταφερθεί κάπου αλλού άγνωστο που; και δεν είναι σε επιχειρησιακή  λειτουργιά. Επίσης σήμερα με τα ελαστικότερα μέτρα φρούρησης έχει δόση την ευκαιρία σε κάθε είδους ερευνητές να επισκεφτούν την απαγορευμένη περιοχή μεγαλώνοντας την ουφολογική συνωμοσιολόγια.

Από της επίσημες πληροφορίες  αναφέρετε, ότι στη βάση 51 κατασκευαστήκαν τα : Lockheed U-2 - X-15 και το ξακουστό Lockheed Α-12 και SR-71 Blackbird Σήμερα στην βάση Edwards μεταξύ άλλων απορρήτων προγραμμάτων και πειραμάτων υπάρχει και ο αντικαταστατής των διαστημικών λεωφορείων με τα επιχειρησιακά αλλά μακριά από τα ματιά του κόσμου προγράμματα Falcon & HTX-3X Project και τα  X-30 NASP  με την εποπτείας της σημαντικής και ξακουστής DARPA (ανάπτυξη προηγούμενων τεχνολογιών)Αλλά προγράμματα που άνηκαν στην έρευνα έξωατμοσφαιρικών επιχειρησιακών! αεροσκαφών ήταν το λεγόμενο με κωδικό ονομασίας "Blackstar" είναι τα πρώτα μυστικά τροχιακά διαστημικά λεωφορεία. Η πιθανή ύπαρξη του προγράμματος Blackstar αναφέρθηκε τον Μάρτιο του 2006 από το περιοδικό Εβδομάδα Αεροπορίας & Space Technology που ανέφερε ότι το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει τουλάχιστον από τις αρχές του 1990, και ότι η ώθηση για το πρόγραμμα "Blackstar" ήταν να επιτρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της κυβέρνησης να διατηρήσει την κυριαρχία στο διάστημα. Το άρθρο ανέφερε επίσης ότι η ΗΠΑ αγνοούσε  την ύπαρξη του Blackstar, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν η πτήσεις εκτελούνταν από το Intelligence Agency. Το  Aviation Week πιθανολογεί ότι ένα τέτοιο διαστημικό σκάφος θα μπορούσε να έχει, επίσης, και πρόσθετες  στρατιωτικές δυνατότητες, κοινώς ως γνωστό "Ο βομβιστής του Διαστήματος ".
 
Επίσης από διαρρέων πληροφορίες στο Λος Αντζελες αναφέρετε ότι στην  51 πραγματοποιούντο πειράματα επάνω στον έλεγχο της βαρύτητα μέσο παραγομένων ισχυρών μαγνητικών πεδίων και της μαγνητικής μετεώρισης. Επίσης λιγότερο γνωστό αλλά υπαρκτό, είναι ότι άλλο πεδίο έρευνας ήταν και η αξιοποίηση του τομέα της βαρύτητας που θα οδηγούσε σε ανώτερες τεχνολογίες για ταχύτερα και από το φως ταξίδια στα αστέρια. Η θεωρία ονομάζετε WARP DRIVE και βασίζετε στα πειράματα στρέβλωση του χωροχρόνου με την τεχνητή δημιουργία στιγμιαίας βαρυτήκεις διαταραχής. Επίσης ήταν σε εξέλιξη η εξέταση,της  αντίστροφης μηχανικής   Η ανάπτυξη των εξωτικών όπλων ενέργειας Η μελέτη και ανάπτυξη των μέσων έλεγχο του καιρού Η έρευνα για τις δυνατότητες για ταξίδι στο χρόνο και την τεχνολογία ταχυμεταφοράς  που σήμερα επαληθεύετε από ερευνητικά ιδρύματα, αλλά και τη ανάπτυξη ασυνήθιστων και εξωτικών συστημάτων πρόωσης.

Ο μύθος για τα εναερία άγνωστα αντικείμενα στην 51 ήταν υπαρκτός όταν δεκάδες αναφορές από κατοίκους κοντινών χωριών ανάφεραν πτήσης μυστήριων φωτεινών αντικείμενων που αψηφούσαν την βαρύτητα και εκτελούσαν ελιγμούς με απίστευτη ευκολία.
Η διαρρέων πληροφορίες από τεχνικούς στην 51 την δεκαετία 85-95 ανέφεραν ότι εκεί γινόταν κατασκευή και ανακατασκευή απορρήτων αεροσκαφών με βάση αλλοδαπή τεχνολογία και πιθανές επισκέψεις διαστημικών σκάφων. Σε αυτές τις διαρροές περιλαμβάνονται και ο  Bob Lazar, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το 1989 είχε εργαστεί στην περιοχή 51 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο για την εργασία με εξωγήινα σκάφη που η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε στην κατοχή της.

Ορισμένοι πήγαν ακόμη παραπέρα δηλώνοντας ότι κάτω από την 51 υπήρχε ένας δαίδαλος υπογείων εγκαταστάσεων με διαβαθμίσεις πρόσβασης οπού στα ανώτερα κλιμάκια απορρήτου ήταν ένας χώρος για αλλοδαπά και ανθρώπινα πειράματα γενετικής με στόχο την ανθρώπινη κυβερνητική. 

Πολλοί πιστεύουν ότι μέρος ερευνών από τη 51
έχει μεταφερθεί στη περιοχή του Dulce  κοντά στη μικρή πόλη του Dulce. Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές στο, Dulce κρύβονται, σκοτεινά υπέρ απόρρητα εργαστήρια βιογενετικών σχεδιασμών που πραγματοποιούν πέρα από κάθε νομιμότητα και ανθρώπου νου, πειράματα με ανθρώπους και ζώα.

Η άποψη αυτή ενισχύετε από  ανορθόδοξες και στα όρια του νόμιμου εργασίες που διαρρέουν σε επιστημονικά περιοδικά. Συναντούμε λιπών  γυναικολογίες μαιεύτηκες έρευνες κύησης ανθρώπινων εμβρύων σε μήτρες αγελάδων (πειράματα ιαπώνων γυναικολόγων 2000-5) Επιτυχή ανάπτυξη ανθρώπινου ! εμβρύου σε τεχνητή μήτρα (2011) κατασκευή τεχνικού αίματος από τα εργαστήρια της Λίβερπουλ, πειράματα έσοσκελετού και μηχανικής υποστήριξης και κυβερνητικής και πολλά αλλά που δείχνουν ότι οπού υπαρχή καπνός υπαρχή και φωτιά.


Η περιοχή 51απέκτησε ιδιαίτερη βαρύτητα όταν ιστορία του Roswell έγινε γνώστη  και υποτιθέμενα εξωγήινα συντρίμμια ενός ΑΤΙΑ φυλασσόταν στην περιοχή 51.
Η ιστορία και ο μύθος της 51 θα παρέμενε όπως είχε, αλλά πρόσφατα σε μια έρευνα μιας συγγραφέα, αναφέρετε, ότι το περίφημο αλλοδαπό σκάφος δεν ήταν εξωγήινης προέλευσης αλλά, ήταν ένας δίσκος που κατασκευάστηκε από τους Σοβιετικούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που πήραν από τους Γερμανούς μηχανικούς στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και υπάρχουν κι άλλα. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της συγγραφέα, το σκάφος ήταν επανδρωμένο με ανθρώπινους έφηβους που ιατρικώς είχαν τροποποιηθεί να μοιάζουν με εξωγήινους, με γιγαντιαίο κεφάλι και μεγάλα μάτια.
Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο σε παιδιά; Στα διαβόητα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου ο "γιατρός' Γιόζεφ Μένγκελε, είχε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ευγονική και στην συνέχεα δούλεψε για την Σοβιετική ένωση οπού συνεχιζόταν τα φρικαλέα πειράματα ανθρώπων και πιθήκων για έναν ακούραστο στρατιώτη. Η νέα θεωρία της συγγραφέα στο βιβλίο της περιοχή 51 αναφέρει ότι τα συντρίμμια του οχήματος  μεταφέρθηκαν από το Ρόζγουελ προς το Wright Field  και μετά στη  Wright-Patterson αεροπορική βάση, κοντά στο Ντέιτον του Οχάιο, όπου παρέμειναν μέχρι το 1951 και στη συνέχεια μετακόμισαν στην έρημο της Νεβάδας. Εκεί, μη κατονομαζόμενες πηγές της συγγραφέα μια ομάδα τεχνικών ανέλαβε να μελέτησα το άγνωστο όχημα  που ανακάλυψαν ότι πετούσε με την ονομαζόμενη τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας, EMF, μέσο πρόωσης που θα μπορούσε να λειτουργήσει, σχεδόν οπουδήποτε. Η αντίληψη ότι συσκευές, όπως τα αεροπλάνα θα μπορούσαν να τροφοδοτηθούν εξ αποστάσεως από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι τουλάχιστον έναν αιώνα παλιές δείτε Nikola Tesla. Αλλά η ιδέα δεν έχει εφαρμοστή σε τόση μεγάλη κλίμακα και η ποσότητα της ενέργειας που θα απαιτείται θα ήταν αφάνταστα μεγάλη.
Δείτε τεχνολογίες ήλεκτρο αντίβαρύτητας 

Η συγγραφέας αναφέρει ότι δύο παιδικού μεγέθους αεροπόροι που ανακτηθήκαν από το σκάφος, ζωντανοί προσπάθησαν να μιλήσουν ενώ τα αλλά ήταν σε κωματώδη κατάσταση και αποθηκευτήκαν σε τζελ. Γιατί Αμερική να κρύψει το γεγονός ότι κάποιοι στη Ρωσία κατασκεύασαν αυτά τα θλιβερά πλάσματα κατ 'εντολή του Στάλιν; "Επειδή," όπως αναφέρει η πηγή της  συγγραφέα η Αμερική και η Κίνα έκανε τα ίδια πράγματα . Η Αμερική είναι η μόνη που έχει παραδεχτεί ότι πραγματοποίησε ιατρικά πειράματα σε παιδιά με αναπηρίες σε κρατουμένους  σε στρατιώτες και σε ανυποψίαστους πολίτες .

Αυτό θέτει πολλά ζητήματα κατά πόσο ο δίσκος ήταν σοβιετικός η πράγματι αλλοδαπής τεχνολογίες.
Οι Σοβιετικοί που αγωνιζόταν για την πυρηνική σχάση, ήταν απίθανο να είχαν εξελίξει την εξωτική τεχνολογία EMF που οδηγούσε τον δίσκο; Αν είχαν κυριαρχήσει στα EMF, γιατί να το στείλουν να συντριβή στο αμερικανικό έδαφος, καθιστώντας έτσι ένα δώρο τεχνολογίας για τον μεγαλύτερο αντίπαλος τους;  Επίσης αν η ΗΠΑ και η Ρωσία είχαν τεχνολογία EMF εδώ και 60 και πλέον χρόνια, γιατί πετούν ακόμα τα αρχαία αεροσκάφη με πτέρυγες και άγρα καύσιμα αεροπλάνα;

Σήμερα το θέμα αποκτά νέο ενδιαφέρον γιατί εκτός από την έρευνα της συγγραφέα στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντας, πρόσφατα υποβλήθηκε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα αεροσκάφος που αεροδυναμικά πρέπει θα έχει την μορφή ενός ιπτάμενου δίσκου και θα ορίζεται ως "φτερωτό όχημα αέρα ηλεκτρομαγνητικής ώθησης," Η τεχνολογία της μαγνητοϋδροδυναμική θα είναι κυρίαρχη οπού η ενέργεια θα παράγεται όταν ένα ρεύμα περνά μέσα από ένα αγώγιμο υγρό προκαλώντας τον περιβάλλοντα αέρα για να το ωθήσει γύρω από το σκάφος, οπού και θα το προωθήσει.
Ένα από τα πιο επαναστατικά στοιχεία της χρήσης του ιπταμένου δίσκοείδους οχήματος και της μαγνητοϋδροδυναμικής είναι ότι το όχημα δεν θα έχει κινούμενα μέρη. Η έλλειψη των παραδοσιακών μηχανικών μέρων, θα παρέχει τεράστια αξιοπιστία.
άπόΤρίτη, 3 Ιουλίου 2012

2οΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: Προς επίδοξους προφήτες της "Νέας Εποχής"...Όπως έγραψαν κάποτε οι Μάγιας, όσο θα φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του μεγάλου κύκλου, τόσο θα αυξάνεται η πληροφορία με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου. Δηλαδή σε πολύ λίγο χρόνο, θα δεχόμαστε πάρα πολλές πληροφορίες(με συνέπεια βέβαια και κάποια πνευματικά black outs λόγω υπερσυσσώρευσης πληροφοριών).
Δυστυχώς μέσα σε όλες τις πληροφορίες που δεχόμεθα, υπάρχουν και οι επίδοξοι προφήτες της Νέας Εποχής. Είναι όλοι αυτοί που γέμισαν το διαδίκτυο με μηνύματα καθησυχαστικά, μηνύματα που ομιλούν για ελεύσεις σωτήρων μεσσίων, στόλων, αστροστόλων, προφητειών από κάτι γέρους, αυτών που πάντα ήταν εδώ και περιμένουν πότε θα επέμβουν, που θα έρθουν και θα αποκαταστήσουν την τάξη, θα ανοικοδομήσουν τον πλανήτη, θα μας δώσουν λεφτά και τεχνολογία, θα καθαρίσουν την κοπριά και μετά όλοι θα τραγουδάμε μες στην καλή χαρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Επί της ουσίας δηλαδή, αυτό που λένε είναι να αράξουμε στα αυγά μας και να περιμένουμε, γιατί από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστούν. Άλλοι λένε ότι μεταβαίνουμε σε άλλες διαστάσεις(!!!) αλλά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε διότι είμαστε ακόμα στον τρισδιαστατο κόσμο μας αλλά η συνείδησή μας βρίσκεται ήδη στην 4η διάσταση και πάει με γκάζια για την 5η διάσταση όπου θα πάνε οι άξιοι και όλοι οι υπόλοιποι, μαζί με όσους από εμάς δεν χάφτουμε αυτές τις ιστορίες ας μείνουν στο 3d να βασανίζονται... Τους λες "μα ρε παιδιά, δεν σας βλέπω αραιότερους αφού ανεβαίνετε σε μία διάσταση παραπάνω. Ίδιους σας βλέπω, το ίδιο σκληρό πετσί ακουμπάω, δεν περνάω από μέσα σας, δεν σας βλέπω με ένα βήμα να φτάνετε από το Πέραμα στη Σαλαμίνα, τί στον κόρακα;;;" και αρχίζουν τα mumbo jumbo περί σταδιακής ανόδου προς την 4η και την 5η και ότι ούτε οι τίγρεις θα χρειάζεται να τρώνε άλλα ζώα, τα ηφαίστια θα πάψουν να ανεβάζουν λάβα, οι σεισμοί θα σταματησουν και όλα τα σκατά που ζούμε θα μείνουν στην 3η διάσταση. Δηλαδή πάλι διαχωρισμός. "Οι από 'δω(της 4ης) γαμάνε τους από 'κει(της 3ης)"...
Θα θέλαμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε αλλά και να ενημερώσουμε όλους αυτούς τους προφήτες για κάποια πράγματα που είναι απαραίτητο να γίνουν προτού έλθουν τα διαγαλαξιακά συμβούλια, οι 8 διαστάσεις, τα όντα φωτός, η επανένωση με το Όλον, η δευτέρα παρουσία, που θα αναστηθούν τα ζόμπι από τους τάφους και θα μας κυνηγάνε(αλλά το λέει η Καινή Διαθήκη, η Καινή Διαθήκη έιναι ...ο Λόγος ενός μουσάτου κακομούτσουνου σαδιστή που εμείς τον λέμε Θεό, γκέγκε;;;;)
Καταρχάς ας δούμε τα τοπικά, τα της Ελλάδος. Ας δούμε ορισμένα θεματάκια κάποιας μικρής σημασίας τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν αν μη τι άλλο ώστε να πάμε και λίγο μπροστά.
Λοιπόν, η Ελλάδα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά αλλά τα δελτία ειδήσεων και οι ψευδοπροφήτες σου λένε, έχει ο θεός αντέχουμε. Ωραία, για να δούμε: Φάρμακα. Δεν υπάρχουν πλέον. Είναι γεγονός, δεν είναι απεργία των φαρμακείων, δεν είναι ότι είναι ακριβά, είναι ότι δεν υπάρχουν. τελεία. Οι φαρμακαποθήκες είναι άδειες, οι ξένες εταιρίες δεν προμηθεύουν πλέον βερεσέ, μάζεψαν το στοκ τους παρανόμως(διότι υποχρεούνται από τον νόμο να διαθέτουν τρίμηνες προμήθειες αλλά λόγω LOMBARDO Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε καμία αγορανομία, κανένας ΕΦΕΤ, κανένα κράτος), τα φαρμακεία έχουν καταρρεύσει λόγω συσσωρευμένων χρεών από τα ταμεία, άρα δεν μπορούν να παραγγείλουν και να πληρώσουν τους προμηθευτές που απαιτούνε cash πλέον για να δώσουν φάρμακα, από τα ταμεία δεν υπάρχει σωτηρία διότι και αυτά έμειναν άδεια εντελώς με το ...σωτήριο PSI που τους κούρεψε μέχρι και τις κωλότριχες, ο ΕΟΠΠΥ δεν υπάρχει, απλά ένα όνομα είναι, ο οργανισμός είναι φάντασμα, τα νοσοκομεία δεν έχουν στοκ πλέον και αν έχουν το κρατάνε για τους δικούς τους, οι ασθενείς που πλήρωναν τα ταμεία, είδαν τα ταμεία να αδειάζουν και οι τσέπες των αρμοδίων να γεμίζουν, λεφτά ο ασθενής δεν έχει, το φάρμακο είναι πανάκριβο, πάπαλα ο ασθενής, τέρμα. Σαν το σκυλί στην άκρη του δρόμου. Ε, πιστεύω ότι πρέπει να το λύσουμε αυτό προτού έρθουν οι σωτήρες, τί λέτε;
Εφορία. Δηλαδή TAX, δηλαδή εβραιοσαξονικό σύστημα σκλαβιάς(το TAX προήλθε εκ του TAXIS, από το ελληνικό τάξις μη χέσω). Η εφορία λοιπόν η οποία είναι κράτος εν κράτει και αυτή, στέλνει τα ραβασάκια στους απελπισμένους, σε όλους εμάς. Να πληρώσουμε φυσικά δεν έχουμε διότι οι τύποι ζητάνε λεφτά και από τους άνεργους!!! Αλλά σου λέει η εφορία, δεν κάνουμε κολεγιά με τους φίλους μας τους τραπεζίτες και τα χρέη να τα στέλνουμε εκεί να τους κανονίσουν; Και το έκαναν. Οπότε τώρα τα χρέη πάνε στις τράπεζες, αυτές κατάσχουνε τις περιουσίες σας, εσείς μένετε στο δρόμο αλλά είμαστε ακόμα στο ευρώ.... Οπότε κάθε ιδιωτική περιουσία, το οικόπεδο που σας άφησε ο παππούς σας, το σπίτι της μάνας σας ανήκει πλέον στις τράπεζες. Πάει και η προσωπική περιουσία του Έλληνα.

Φαινόμενο αυτοκτονίες. Ενδεικτικό της ολικής κατάρρευσης. Μέχρι πρότινος οι αυτοκτονίες γίνονταν στα κρυφά, στα σκοτεινά, σε κάποια δωμάτια. Τώρα γίνονται σε live συνδεση, δημόσια, έξω από υπηρεσίες, κρατικές εξουσίες κλπ. Αυτό είναι ενδεικτικό της πλήρους καταβαράθρωσης του αισθήματος της ελπίδας, της αγάπης για την ζωή(ποιά ζωή), ενδεικτικό της απόγνωσης, της φρίκης, της ανωμαλίας.
Ιδιωτικοποίηση όλων των κρίσιμων τομέων μίας χώρας. Νερό ιδιωτικό, ενέργεια ιδιωτική, τηλεπικοινωνίες ιδιωτικές, μεταφορές ιδιωτικές, υπηρεσίες ιδιωτικές, όλα επί πινακίου φακής σε κολλητούς των ρόθτσιλδ, του σόρος, του ροκφέλερ, των κινέζων πάνω από όλα.... Λιμάνια, αεροδρόμια, λίμνες, εκτάσεις, η Ακρόπολη, όλα ιδιωτικά!
Τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά έχουν χτυπήσει κόκκινο. Οι άνθρωποι δεν αντέχουν δεν μπορούν να αντέξουν τον εφιάλτη και ο οργανισμός τους καταρρέει από θλίψη. Στενοχώρια των κυττάρων, καρκίνοι, δυσπλασίες, ανεξήγητες ασθένειες, παλαιές ασθένειες ξανά στο προσκήνια(ελονοσία, ηπατίτηδα κλπ). Ο τρόμος είναι εδώ. Η φρίκη είναι εδώ. Οι συγγραφείς τρόμου που τόσο γλαφυρά περιέγραφαν δαίμονες της κολάσεως, τέρατα από άλλες διαστάσεις, εξωγήινες απειλές δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που νιώθει καθημερινά ο πολίτης. Δεν μπορούν να το φανταστούνε. Τα τέρατα είναι εδώ, είναι απέναντι μας. Μας σκοτώνουν χωρίς όπλα. Έφυγε το χαμόγελο μας, χάσαμε τους δικούς μας, το κράτος της χώρας μας σκοτώνει τις οικογένειες μας. Τα τέρατα είναι εδώ, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα συμβόλαια των τραπεζών, στις εφορίες, στο δρόμο μας κυνηγάνε με μαχαίρια για λίγα ευρώ, οι μπάτσοι μας κόβουν κλήση για ψήλου πήδημα αλλά ταυτόχρονα συμμετέχουν σε συμμορίες του κοινού εγκλήματος και μας κλέβουν, μας ψεκάζουν χημικά στα μούτρα, μας βαράνε με ευχαρίστηση καβλωμένοι διότι υπηρετούν καλά το κράτος. Τα τέρατα είναι εδώ. Τί να μου κλάσει ο Κθούλου όταν απέναντι έχω τον Βενιζέλο;;; Πώς να με τρομάξει ο Φρέντι Κρούγκερ όταν πέφτω πάνω σε τραπεζίτη κάθε μέρα; Τί να μας πούνε τα ζόμπι, όταν κυκλοφορούμε με το μετρό κάθε μέρα. Τα ζόμπι τουλάχιστον μπορώ να τα πυροβολήσω, τα ζόμπι του μετρό όχι. Θα με παρουν για τρελό...
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χάρτινα θεμέλια καταρρέουν, μαζί καταρρεούν και οι οικογένειες που συντηρούσαν, οι δρόμοι της Ελλάδος θυμίζουν εικόνες Φαρ Ουέστ με τις αχυρόμπαλες να περνάνε και τον αέρα να σφυρίζει. Οι μόνοι που επιβιώνουν και αυτοί όμως με χασούρα είναι οι μασονικές πολυεθνικές για λόγους μασονικού συμφέροντος και οι γκάνγκστερς της ναυτιλίας με τις ξένες σημαίες και τα κοντέινερ και τα τάνκερ του θανάτου, με τα φορτία με όπλα προς τους uckαδες, τους γκρίζους λύκους και τις κοκκινοσκουφίτσες, με τα ναρκωτικά τους με τα όλα τους.
Η πρέζα θερίζει πλέον. Όλο και περισσότερα νέα παιδιά πέφτουν στις ηρωίνες και σε ακόμα χειρότερα νέα ναρκωτικά όπως τα άλατα μπάνιου από υγρά μπαταρίας, 5 ευρώ η δόση η ηρωίνη, 1 ευρώ το υγρό μπαταρίας. Τί όμορφος κόσμος ε μπαμπά; Νέα παιδιά καλοβαλμένα, κυκλοφορούν ζωντανά νεκρά ακόμα και στα προάστια των Αθηνών, καθώς και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις. Όπως στην Αργεντινή μετά την πτώχευση, γέμισαν οι φτωχογειτονιές κρακ, έτσι και εδώ όλως τυχαίως γεμίσαμε ηρωίνες με κρατική επιχορήγηση.... Τέρμα η νεολαία. Η όποια νεολαία βέβαια, διότι μέσα σε 10 χρόνια μόνο, καταφέραμε να μειωθούμε κατά 1.000.000!!! Απίστευτο! Αλλά απολύτως λογικό. Ποιός λογικός θα φέρει παιδί σε αυτόν τον σκατόκοσμο; Γιατί; Και παιδιά μένουν να κάνουν οι ηλίθιοι, παράγοντας ηλίθιους απογόνους σε ένα κόσμο σκατένιο. Εξέλιξη... σίγουρα μπαίνουμε στην 5η διάσταση.
Χλωρίδα και πανίδα. Εδώ και αν τα πήγαμε καλά. Καταστροφή ολική και ίσως μη αναστρέψιμη. Αποψίλωση εμπρησμοί δασικών εκτάσεων, μαζί εξαφάνιση πολλών ειδών και πολλών οικοσυστημάτων μοναδικών στον πλανήτη. Ποικιλίες σπόρων εξαφανίσθηκαν, είδη ζώων εξαφανίστηκαν, τα χώματα μολύνθηκαν με χιλιάδες χιλιάδων χημικά, οι συνεχείς και αλλοπρόσαλλες αρδεύσεις κατάστρεψαν τα νερά μας και τα εδάφή μας. Η Μεσσηνία παρουσιάζει ερημοποίηση στο 60%. Ερημοποίηση, στην Ελλάδα!!! Το Ιόνιο πέλαγος, Ζάκυνθος, Ηλεία, Κεφαλονιά, οι ωραίες μας θάλασσες πάνε και αυτές... Οι ιταλοί μαφιόζοι έχουν βυθίσει τουλάχιστον δύο κουφάρια με πυρηνικά και χημικά απόβλητα στο Ιόνιο, δύο τουλάχιστον ξέρουμε. Ποιός ξέρει τί άλλο.... Πάει και αυτό. Παραλίες στην Αττική, τάχα μου γαλάζιες σημαίες, τίγκα στα κωλοβακτηρίδια... Πηγαίνετε για μπάνιο μωρέ, άλλωστε θα 'ρθει ο σαλούφας να τα φτιάξει, θα 'ρθει ο Δαν Γιόχαν Κρίστιανσεν και όλα θα πάνε καλά... βούτα εσύ να βγάλεις κέρατα και θα σε φτιάξουμε μετά... Όλα καλά. Μόνο που δεν μας λένε, οι αποχετεύσεις όλων αυτών που χέζουνε, πού αδειάζουνε; Στην πισίνα του Γιακουμάτου; Στο ιδιωτικό λιμάνι του Βαρδινογιάννη;;; Στον Μαραθώνα; Ο ευρών κερδίζει κουλούρι με νερό μαραθώνος. Οινόφυτα; Όλως τυχαίως οι καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή. Γιατί άραγε; Και σε λίγο σου έχω και άλλο. Τί θες; Εξόρυξη πετρελαίου από το Αιγαίο; Το είπε ο Βελόπουλος; Ε τότε ας το κάνουμε! Ναι, ας γαμήσουμε μέχρι θανάτου και το Αιγαίο αφού το λέει ο Βελόπουλος, ας φτιάξουμε εξέδρες εξόρυξης ισραηλινών συμφερόντων στο Αιγαίο. Σίγουρα, τα αφεντικά της EXXON MOBIL, της BP και της S-HELL, δηλαδή οι λάτσηδες και οι βαρδινογιάννηδες, θα νοιαστούνε για το Αιγαίο, ένα από τα πιο καθαρά πελάγη κάποτε. Όχι, μην εξορύξουμε από την στεριά, όχι να γαμήσουμε πρώτα το Αιγαίο και μετά βλέπουμε. Πάει και το περιβάλλον...
Τράπεζες και καταθέσεις: Οι τράπεζες, οι καλές μας φίλες, παίξανε τις καταθέσεις σας(εμείς δεν εδώ και καιρό, μας πληρώνει η MJ12 και το ναυτικό των ΗΠΑ...) στα καζινοχρηματιστήρια, άλλωστε από τον νόμο υποχρεούνται να διαθέτουν cash μόνον το 1/3 του συνολικού ποσού καταθέσεων διαθέσιμο(ούτε αυτό διαθέτουν όμως), οι καλοί τραπεζίτες όπως οι Λάτσης, Ράπανος, Βαρδής, Προβόπουλος και σία, έπαιρναν τις καταθέσεις σας και έδιναν δάνεια σε εταιρίες με μετοχικό κεφάλαιο μία τσιχλόφουσκα, εταιρίες που όλως συμπτωματικώς είναι ιδιοκτησίας συγγενικών προσώπων των ανωτέρω. Η εγγύηση καταθέσεων έως 100.000... Παπάρια μέντολες. Η Πρότον Μπανκ του Λαβρέντη Λαυρεντιάδη, του επιχειρηματία που θα έσωζε την Ελλάδα κατά τις εφημερίδες επί πληρωμεί: Δημοκρατία και Ακρόπολη, έδωσε δάνεια σε εταιρίες του Λαυρεντιάδη, με τις καταθέσεις των αθώων πολιτών, το bail out κόστισε 1 δις! Από που προήλθε το 1 δις; Μα από το Ταμείο Εγγυοδοσίας του κράτους. Πάνε τα λεφτά, ξυπνήστε! Το ταμείο που εγγυήθηκε τις καταθέσεις σας είναι ΑΔΕΙΟ!!! Τα αρχίδια μου θα πάρετε, όταν γίνει το μπαμ. Τα λεφτά τα έφαγε ο Λαυρεντιάδης, τις ζημιές τις βάλανε στο μνημόνιο, τις πληρώνετε εσείς οι πολίτες. Και γαμώ; Δεν έχετε καταθέσεις. Καλές οι τράπεζες. Βοηθάνε την οικονομία οι τράπεζες. Ο Σάλλας έκανε πλούσια την οικογένεια του με τις καταθέσεις των καταθετών της Πειραιώς, τα ΜΜΕ σιωπούν, αφού σε αυτούς ανήκουν τα ΜΜΕ. Ο Βγενόπουλος, ο ...Έψιλον τίναξε την Κύπρο στον αέρα, ταυτόχρονα τίναξε και την Μαρφίν στον αέρα, αλλά τα λεφτά από τους δανειολήπτες τα ζητάει με εξώδικα, ο κλέφτης, για να συνεχίσει να καπνίζει τα πούρα του. Αυτοί ποντάρουνε στον θανατό μας, το ξέρετε; Αυτό είναι το νέο στοίχημα. Πόσοι από εμάς θα τα τινάξουμε, όποιος το πετυχαίνει βγάζει λεφτά, οι καλοί τραπεζίτες, η δύναμη της οικονομίας.
Ειδικές Δυνάμεις: Παρά τα σόου στα τηλεπαράθυρα, παρά τις "άμεσες ενεργοποιήσεις αντιαεροπορικών συστημάτων", παρά "τα κοφτερά δόντια του δράκου" που λέει ο Κωσταράκος και έλεγε ο Φραγγο, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, δεν υπάρχουν όπλα, δεν υπάρχουν σφαίρες, δεν υπάρχουν μηχανές, απλά δεν υπάρχουν. Το προσωπικό έχει αφεθεί στη μοίρα του, έλλειψη ηθικού, έλλειψη τεχνογνωσίας, πάμε με νεροπίστολα να παίξουμε παιχνίδια για μεγάλους, ηγεσίες χωρίς οράματα, χωρίς ευαισθησία για τον Έλληνα πολίτη, χωρίς καμία γνώση σύγχρονου πολέμου, χωρίς εφόδια, με κινεζικές φασολάδες και σκόρδα, με τζούφια όπλα, με αρχαία όπλα, με προδοσίες, με νεκρούς από χαλασμένους θερμοσίφωνες εν έτει 2012, με πλήρη έλλειψη στοιχειώδους εκπαιδεύσεως των νεοσύλλεκτων, με άδεια ταμεία, με ξένο εξοπλισμό από τα "σκραπ" των άλλων, με μπαλώματα και ψέμματα και με γείτονες με πλάτες. Χώρα άνευ αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας. Αγκαθάκι μωρέ, θα το φτιάξει ο TOLEC και ο Salusa και οι Ολύμπιοι της Νέας Ακρόπολης και του στρατηγού Καλογεράκη, οι Έψιλον του ΟΥΦΟ-φουριέ και οι ΕΛ του Λιάκουρα... Θα κάνει μία ο Ιωάννης και θα φτιάξουν μόνα τους....
ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχει μόνον για φύλαξη VIP και πολιτικών. Άνευ καυσίμων, άνευ εξοπλισμού, με νοοτροπία από το 1940 του χωροφύλακα, με εκπαίδευση "λόλα να ενα μήλο" με δούρειους ίππους, τους προσληφθέντες από τον χρυσοχοϊδη κοεμτζόγλου ειδικούς φρουρούς, που ειδικεύονται επίσης και σε παιδική πορνογραφία, ληστείες με καλάσνικοφ, ναρκωεμπόριο και λοιπές δραστηριότητες και βέβαια τελείως απαίδευτοι απέναντι στους εκπαιδευμένους UCKάδες. Αυτοί υποτίθεται ότι φυλάνε εμένα ή εγώ φυλάω αυτούς;
Δικαιοσύνη: Δυο τρεις εισαγγελείς (γυναίκες) έχουν τα αρχίδια να τα βάλουν με τις μαφίες, τις γαμήσανε και αυτές. Προσκρούουν σε τοίχους, οι υπουργοί τους βάζουν εμπόδια, δικαιοσύνη πάπαλα λοιπόν.
¨Ελληνες. Άνευ ελπίδος, άνευ στηρίγματος, άνευ λογικής, άνευ αμυντικών μηχανισμών, άνευ προστασίας. Ψαράκια στο πέλαγος απέναντι σε καρχαρίες αλλά έχουμε δικαίωμα ψήφου, αχ καλέ. Και έχουμε και τούρκικα σήριαλ. Νέα κοριτσάκια εκπορνεύονται, κάνουν βίζιτες για να αγοράσουν τα νέα prada και τα νέα gucci. Μιλάμε για κορίτσια καλών οικογενειών που δεν μπορούν να καταναλώσουν και προκειμένου να καταναλώσουν, δίνουν κώλο. Για μία γραμμή κόκα... Κώλο. Η κόρη σας.
Πρότυπα: Πόρνες, πούστηδες, εγκληματίες, μαφιόζοι(ΤΟΝΥ ΜΟΝΤΑΝΑ), νταήδες, κάφροι. Μέτρο πουθενά. Κώλοι και βυζιά εκατομύρια κώλοι και βυζιά και εκατομύρια αγχωμένες μαλακίες επειδή με τόσο κώλο και τόσο βυζί, σου ανεβαίνει το σπέρμα στα μάτια και η παγίδα;;;; Δεν μπορείς να τις γαμήσεις!!! Τόσοι κώλοι αγάμητοι! Μπροστά σου! Στα σχολεία! Παιδιά γυμνά με στρινγκ και wonderbra!!! Η πουτανιά κόρη μου είναι καλή, έχει λεφτά. Γιατί τα λεφτά κορίτσι μου είναι πάνω από όλα, τα λεφτάκια χε χε χε.... Ίνδαλμα όλες οι πουτάνες που παντρεύτηκαν τα τέκνα των ελίτ αλήτ της Ελλάδος, και ας κάνουν και παρτούζα πάρτυ πάνω σε μνημείο(Αβέρωφ) δεν γαμιέται, έχουν λεφτά αυτοί.... Τί στο διάολο, δώς τους τον Παρθενώνα να κάνουν γυρίσματα οι Salieri, o Σειρηνάκης(κολλητός των ελίτ της Κρήτης έτσι; ) και οι λοιποί. Ναι δεν γαμιέται. Άλλωστε υποκρισία είναι και αυτό. Μην πειράξουμε την Ακρόπολη... Ναι, ρε μαλάκες τώρα το θυμηθήκατε. Όταν ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ έφτιαχνε καφέ μπαρ στο πιο καλό σημείο της Αθήνας, σε αρχαιολογικό χώρο, ο Δήμος αντί να το γκρεμίσει, του έδωσε μεταχρονολογημένη άδεια. Είπαμε μνημείο αλλά να βγάλουμε και κανά παρά.... Το μουσείο αλά Μουσουλμανική Μέκκα της Ακροπόλεως. Να μην διορίσει ο αόματος πρωθυπουργός του σούργελου, καμιά 300αριά δικούς του; Όλοι από Μεσσηνία ρε πούστη μου; Ποσο κόστισε το μουσείο Μεκκα; Ποιός τα έφαγε;
Ευρώ: Μέσα στο ευρώ με την χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση στα χρονικά των ημερών που ζούμε. Ηλεκτρονικός σούπερ κοριός της ΕΥΠ, κάμερες παντού, ΑΜΚΑ, Κάρτες πολίτη, κάρτες κατοικίδιου, κάρτες σουπερ μάρκετ, κάρτες για χέσιμο, κάρτες για μαλακία, ηλεκτρονικό έγκλημα, ACTA, SOPA, PIPA, ρουφιάνοι παντού, κάμερες παντού. Έτσι αδιόρατα, χωρίς ουδείς να ενδιαφερθεί, χωρίς ουδείς να σηκώσει ανάστημα. Με αυτά θα ασχολούμαστε; Αφού θα ρθει ο ΤΟΛΕΚ, ο μπόλεκ και ο λόλεκ και το λουρί της μάνας του σεληνιακού γιαχβέχα. Αλλά έχουμε το ευρώ.
Κοινωνία: Στα πρόθυρα ομαδικής καταληψίας. Δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο να σε ακούσει, να μιλήσεις. Όλοι τρελαμένοι. Οι πιο κοντινοί σου, σου λένε μαλακίες και κάθεσαι και τις ακούς. Δύο τρία άτομα με τα οποία συνεννοείσαι, από εκεί και έπειτα το χάος. Ο καθείς στον κόσμο του. Εμφύλιος προ των πυλών. Η ΕΛ.ΑΣ. παρέδωσε την δουλειά της στα γραφεία security της Golden Dawn Ελλάδος και επισήμως. Ουδείς ασχολείται. Καλά κάνουν λέει ο άλλος. Βία παντού, καφρίλα παντού, οπαδίλα παντού, χουλιγκάνια παντού, έλλειψη αισθητικής, έλλειψη αρμονίας, πλήρης επικράτηση αρσενικού στοιχείου, διάλυση θηλυκού στοιχείου, υποκρύπτων ομοφυλοφιλισμός, αποδυτήρια, αρχίδια κρεμασμένα βαρβατίλα, μασχαλίλα κωλίλα. Ο νέος κόσμος ζέχνει τεστοστερόνη. Το εξισορροπητικό θηλυκό στοιχείο εξαφανίστηκε όπως ακριβώς οραματίστηκε ο Αλη ΠΑΣΥΑ και ο θίασος των νεοναζί. Πάμε προς εμφύλιο. Οι από δω με τους απο κει και όποιον πάρει ο χάρος. Αλλόφρονες πολίτες πιστεύουν ότι αφού δεν τους έσωσαν τα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και σία, θα τους σώσει η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος και ο Τσίπρας, μαζί με τους ψευδοπλειάδιους, τους ψευτοανδρομέδιους, τους αρειανούς και τους γκαλάκτικος. Τώρα ουδείς εξηγεί πως κολλάει η καγκουρίλα με τα διαστημόπλοια. Εκτός και αν όντως οι ναζί έκαναν βάσεις στη Σελήνη, τότε πάω πάσο. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να έρχεται ένας από τα βάθη του σύμπαντος με εξωτική τεχνολογία και να έχει αντιπροσώπους επί Γης, το Λιάκουρα, τον Καρατζαφέρη, τον Καλογεράκη, την Μπαμπατσίκη και τον μιχαλολιάκο.... Κάτι δεν μου κολλάει...
Πολιτιστικός τομέας: Στον πάτο. Καλλιτέχνες στα όρια της ευθανασίας, κινηματογραφιστές σε απόγνωση, θεατράνθρωποι στην αυτοκτονία, εκατοντάδες θάνατοι από εγκεφαλικά καρδιές στενοχώρια, διότι αυτοί οι υπερευαισθητοι άνθρωποι δεν αντέχουν τόση ασχήμια και φεύγουν. Δεν θέλουν να ζούνε άλλο. Και άνευ πολιτισμού, η κατάληξη είναι στα δέντρα.
Γράφουνε πολλοί ότι αυτό που θρέφει λέει τους επικυρίαρχους είναι ο φόβος μας.... Μα δεν είναι ότι φοβόμαστε. Δεν είναι αυτό. Αυτό που νιώθουμε είναι άκρατη μελαγχολία, που θα μπορούσαμε να είμαστε και πού τελικά καταντήσαμε. Μελαγχολία είναι όχι φόβος. Αγωνία είναι όχι φόβος. Απελπισία είναι όχι φόβος. Διότι διαπιστώνει ο μελαγχολών ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης, μόνο ευχές και προφητείες. Διότι διαπιστώνει ότι ενώ ο χρόνος γράφει αντίστροφα πλέον, όλοι φέρονται σαν να έχουμε ακόμα χρόνο....
Δεν υπάρχει χρόνος πλέον. Το κοντέρ γράφει αντίστροφα. Πλέον δεν μιλάμε για αποκατάσταση, μιλάμε να σώσουμε ό,τι απέμεινε από τον πλανήτη. Δεν θα φέρουμε πίσω τα χιλιάδες είδη πτηνών, τα χιλιάδες είδη φυτών, τα χιλιάδες είδη που μακελέψαμε. Δεν θα φέρουμε πίσω τα άγρια άλογα, τα άγρια κατσίκια, αυτά που έχουμε είναι εξημερωμένα υβρίδια κυρίως προς βρώσιν. Ποιός θα τα φτιάξει αυτά; Πώς;
Και αυτά είναι τα ολίγιστα από έναν τόπο. Θέλετε μήπως να πάμε και πιο μακριά; Είμαστε ήδη 7 δις πάνω στον πλανήτη, καταναλώνοντας όλους τους πόρους της Γης σαν σεληνιασμένοι. Πώς θα αντιμετωπίσει ο ευαίσθητος αυτός ζωντανός οργανισμός τα παρακάτω:

 • Απόβλητα καταναλωτικής κοινωνίας
 • Πυρηνικά απόβλητα
 • Βιομηχανικά απόβλητα
 • Νησιά από πλαστικές σακούλες στους ωκεανούς
 • Απώλεια δύο τριών ειδών καθημερινώς
 • Αποστράγγιση υδάτων
 • Μόλυνση θαλάσσιου περιβάλλοντος
 • Μόλυνση ατμόσφαιρας
 • Ηλεκτροστατική μόλυνση
 • Αλλοίωση μαγνητικών πεδίων
 • Εξαφάνιση μελισσών
 • Θάνατοι δελφινιών φαλαινών
 • Ομαδικοί θάνατοι πτηνών
 • Χλώρια στα νερά
 • Καύση υδρογονανθράκων
 • Λατομεία
 • Μεταλλεία
 • Εξορύξεις
 • Αποψιλώσεις μεγάλων δασών, Αμαζόνιος κλπ
 • Γεννετικώς μεταλλαγμένοι οργανισμοί εκτός ελέγχου ελεύθερα στην φύση, επικρατούν επί του φυσικού κατοίκου ως πιο ισχυρά, χάνεται το φυσιολογικό, μένει το μεταλλαγμένο
 • Πυρηνικά εργοστάσια είναι χιλιάδες! Είναι απίστευτο! Βγάλαμε τα μάτια μας. Καταστρέψαμε τον ζωντανό μας πλανήτη.
 • Βασανισμός ζώων
 • Βασανισμός ανθρώπων
 • Πειράματα με ζώα και ανθρώπους
 • Ψεκασμοί γεωμηχανικής
 • Νανομηχανές
 • Υπερυπολογιστές
 • Τρανσουμανισμός
 • Ρομπότ Cyborgs
 • Τεχνητή Νοημοσύνη
 • Εμφυτεύματα
 • Καρκίνος
 • Αρρώστια
 • Παιδοφιλία
 • Παιδεραστία
 • Κατα συρροήν δολοφόνοι
 • Όπλα Μαζικής Καταστροφής
 • Δορυφόροι με όπλα μαζικής καταστροφής
 • Μόλυνση διαστήματος με σκουπίδια δορυφόρους και απόβλητα αυτών
 • Μόλυνση υδάτινων αποθεμάτων πόσιμου νερού
 • Ερημοποιήσεις
 • Μεγα Τυφώνες
 • Μέγα Ηφαίστια
 • Μέγα Τσουνάμι
 • Μέγα Σεισμοί

Ο κατάλογος δεν τελειώνει εδώ. Πώς θα διευθετηθούν αυτά τα θέματα; Πώς; Σε πόσο χρόνο; Με τί μέσα; Με τί μυαλά; Νομίζουν οι προφήτες της Νέας Εποχής ότι θα εμφανιστούνε καλλικάντζαροι και θα τα κάνουν όλα μάκια και θα περάσει; Θα εμφανιστούνε οι "θέοντες" και θα κάνουν μία με το ραβδί τους και θα γίνουν όλα όπως πρέπει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Πώς θα περάσει ο πολιτισμός μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας; Πώς θα γκρεμίσουμε τις πόλεις τέρατα που χτίσαμε στις ερήμους, στα παλιά δάση, στις παλιές πεδιάδες; Τί θα κάνουν οι κάτοικοι; Που θα μείνουν μέχρι να ξαναφτιάξουμε τις πόλεις όπως πρέπει; Πώς θα αποκατασταθεί η αρμονία στον πλανήτη; Με ευχολόγια; Πώς θα αντικαταστήσουμε τις υποδομές που καίνε ορυκτά καύσιμα με υποδομές νέων τεχνολογιών; Από τη μια μέρα στην άλλη; Τί θα τρώμε μέχρι να τα φτιάξουμε; Πώς θα εξαλείψουμε τον καρκίνο; Τις ασθένειες; Με νανομηχανές; Πώς θα αποερημοποιήσουμε τις ατέλειωτες ερήμους; Πώς θα βρούμε πόσιμο νερό για να πίνουμε στο μέλλον; Με τί τεχνολογία; Πώς θα εφαρμοστεί; Πώς θα ξεριζώσουμε την πυρηνική μόλυνση, τις βιομηχανίες, τα απόβλητα στο αίμα της Γης; Πώς θα αποκαταστήσουμε την ιονόσφαιρα; Πώς θα αποκαταστήσουμε την τρύπα του όζοντος; Πώς θα αποκαταστήσουμε τα χαμένα είδη; Πώς;
Δηλαδή, ένας νοήμων οργανισμός όπως η Γαία πώς μας βλέπει; Πώς θα βλέπατε εσείς ένα τέρας που σας πίνει το αίμα, σκοτώνει τα παιδιά σας, κόβει τις φλέβες σας, ξηλώνει τα άκρα σας, ξεριζώνει και καίει τις εκτάσεις σας, μολύνει το αίμα σας, τσιμεντώνει το δέρμα σας, ξεριζώνει την επιδερμίδα σας, παίρνει τα όργανα σας; θα τον αγαπούσατε; Η Γαία θα μας αγαπούσε; Την μελαγχολία μου την νιώθει ο πλανήτης μου, στενοχωριέται και αυτός όσο και εγώ, πονάει αυτός πονάω εγώ, η Γαία μας είναι θλιμμένη, είναι οργισμένη, είναι προδομένη, είναι απελπισμένη. Κάποτε οι Ινδιάνοι παρέδωσαν δια της βίας τις εκτάσεις που κατοικούσαν για να τις αρπάξουν οι εγκληματίες που έκλεψαν την Αμερική από τους κατοίκους της, και τί Γη παρέλαβαν! Παράδεισο. Οι Ινδιάνοι διατήρησαν την Γαία σαν καινούρια, στη συσκευασία της του κουτιού. Και ήρθαν οι άρπαγες και με τους πόρους της, έφτιαξαν Αυτοκρατορία. Ήρθαν οι κάφροι και με τα μέσα που τους άφησαν οι Ινδιάνοι, έκαναν παπάδες. Αυτό κάναμε στην Γη. Σκοτώσαμε αυτούς που την πρόσεχαν και την φάγαμε ως το μεδούλι. Δεν πατάμε χώμα πλέον. Το ξέρετε; Το προσέχετε; Πατάμε σε τεχνητά τσιμέντα και δάπεδα, σε ερήμους, σε καμμένα χώματα. Ποτάμια ρέουν κάτω από τα πόδια μας και εμείς τα μπαζώσαμε. Κανιβαλίσαμε τα πάντα. Την πληγώσαμε, την ξεφτιλίσαμε. Ποιά θα είναι η τιμωρία μας; Δεν υπάρχει το αλάθητο για τέτοιο έγκλημα. Δεν υπάρχει το δεν ήξερα. Δεν αναγνωρίζει τέτοιες δικαιολογίες το Σύμπαν.
Αυτά δεν διορθώνονται με μαγικά, ούτε σε μία μέρα. Αυτά θα έπρεπε να μας απασχολούνε από χθες και σήμερα να αποκαταστούσαμε. Δεν το κάνουμε. Περιμένουμε μεσσίες. Και ας έρθουν. Πώς θα αντιμετωπίζατε εσείς ένα όν το οποίο κατέστρεψε αυτό που το εδόθη; Αλήθεια, τί θα σκεφτόσασταν αντικρίζοντας τον πλανήτη μας; Ότι πράξαμε καλώς; Ότι κάναμε λάθη, αλλά προσπαθήσαμε; Δεν νομίζω. Η Δικαιοσύνη εάν αποδοθεί, θα είναι αμείλικτη. Διαλύσαμε το σπίτι μας. Γιατί να μας σώσει κάποιος; Ποιός ο λόγος;
Και πάει ακόμα πιο μακριά. Οι τροχιές των πλανητών του Ηλιακού Συστήματος καταρρέουν προς τα μέσα, κάτι πάει λάθος, κάτι πάει πάρα πολύ στραβά. Πού είναι οι αρμονικές; Πού είναι το μέτρον;
Ποιός θα τα λύσει όλα αυτά; Πού θα πάνε τα χιλιάδες άχρηστα προϊόντα του καταναλωτισμού; Τα χιλιάδες εκατομύρια κινητά, αυτοκίνητα, ακίνητα, Η/Υ, όλα τα σκουπίδια μας; Πού θα τα βάλουμε; Η Γη δεν τα αντέχει....
Ποιός θα τα λύσει όλα αυτά; Οι πολιτικοί; Οι τραπεζίτες; Οι υπάλληλοι; Η Golden Dawn; Η Νέα Ακρόπολη; Οι Ολύμπιοι; Ο Σύριζα;
Μπορείτε να κατανοήσετε το μέγεθος της προσπάθειας που χρειάζεται να γίνει για να πούμε ότι κάτι κάναμε; Το χωράει ο νους σας; Εδώ για τα πιο απλά, τα πιο συμβατικά, πελαγώνουμε. Ζητούμε αυτόνομη αμυντική βιομηχανία και όλοι ποιούν την κινεζική πάπια.... Ζητάμε αυτόνομη αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και πελαγώνουν όλοι. Ζητούμε εθελοντική εργασία και στραβομουτσουνιάζουν όλοι, ζητούμε συλλήψεις προδοτών δικαίως και νομίμως και δεν γίνεται τίποτα. Ζητούμε νέες τεχνολογίες, νέα ιδανικά, νέα ελπίδα, νέα μυαλά και χέρια και εισπραττουμε τη χλεύη. Ποιός είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Ποιός το θέλει πραγματικά; Ποιός αποφασίζει να δράσει ό ίδιος και να μην αφήσει συμμορίες να τον εκπροσωπούνε; Ποιός; Ο λαός; Μα ο λαός έχει χωριστεί σε χίλια τμήματα. Τα συμφέροντα τους ενός προσκρούουν στα συμφέροντα του άλλου. Με τί νοοτροπία; Ποιός δεν θα παγώσει μπροστά στο μέγεθος του εγχειρήματος της αποκατάστασης; Ποιός θέλει την αποκατάσταση; Σίγουρα όχι η πλειοψηφία. Σίγουρα όχι η κοινωνία. Σϊγουρα όχι η Εξουσία. Σίγουρα όχι ο πολιτικοκοινωνικός θίασος. Δεν μπορούν τα παλικάρια. δεν μπορούν. Δεν ξέρουν, δεν θέλουν, δεν έχουν την ικανότητα. Τί θα γίνει με αυτούς; Τί θα γίνει με αυτούς πείτε μου. Ποιός θα τους δικάσει, πού θα τους βάλουμε; Τί θα τους κάνουμε; Ποιός θα κρίνει ποιος φταίει και ποιός όχι; Η αλωμένη δικαιοσύνη; Ποιός θα προστατέψει τον αθώο που βρέθηκε μαζί με τους ενόχους; Πώς θα αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο;
Ακούω άλλους να μου λένε υπνωτικά ...."δεν φταις εσύ" 
Δεν φταις εσύ που ταίζεις το παιδί σου φαστ φουντ, δεν φταις εσύ που το παιδί σου βλέπει τηλεόραση σαν μανιακό, δεν φταις εσύ που έχεις αλλάξει τριάντα είδη κινητών τηλεφώνων. Οχι, δεν φταις εσύ που δεν είπες ποτέ στη ζωή σου ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!, δεν φταις εσύ που γέμισες την ντουλάπα σου με ρούχα που ράβονται από πεντάχρονα σε υπόγεια με φθωριούχο φωτισμό, όχι δεν φταις εσύ που αποπατείς όπου βρεις, δεν φταις εσύ που πετάς τα σκουπίδια σου στα δάση μας, δεν φταις εσύ που δεν αλλάζεις καταλύτη στο κωλάμαξο και κάθε σου βόλτα με γεμίζει καρκίνο, δεν φταις εσύ που ρίχνεις φόλα στα ζωντανά, δεν φταις εσύ που ξυλοφορτώνεις τη γυναίκα σου μπροστά στα παιδιά σου, δεν φταις εσύ που δίπλα σου πεθαίνουν άνθρωποι και εσύ μιλάς στην κολλητή σου για το τεκνό που γνώρισες στην παραλιακή, δεν φταις εσύ που αδιαφόρησες. Δεν φταις εσύ που άφησες να σου πάρουν την πατρίδα, που εμπιστεύτηκες ξανά και ξανά τους ίδιους ψεύτες. Όχι, δεν φταις εσύ. Φταίνε πάντα οι άλλοι. Άσε μας να σου πούμε ποιοί φταίνε, εσύ μην κάνεις τίποτα. Άσε εμάς να κανονίσουμε, εσύ κάτσε αναπαυτικά. δεν φταις εσύ και αφού δεν φταις εσύ, δεν έχεις ευθύνη θα σου πάρουμε εμείς την ευθύνη από πάνω σου, θα αναλάβουμε εμείς. Εσύ απλά δώσε μας τη ζωή σου. Από τον ένα εξουσιαστή στον άλλον. Παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη μου, δεν φταίω εγώ...
Τα ερωτηματα με καίνε. Ποιός θα βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που δεν έχουνε να φάνε, δεν έχουνε φάρμακα, δεν έχουνε στέγη, δεν έχουνε μέλλον; Να πάνε να γαμηθούνε γιατί εμείς θα είμαστε στην 5η διάσταση; Σοβαρά; Αυτός θα είναι ο νέος πολιτισμός μας; Οποιος δεν μπορεί να πάει να γαμηθεί; Αλήθεια, εκεί στην 5η διάσταση απασχολούνται και ναζί; Διότι εμείς εδώ στην τρίτη παρατηρούμε μια περίεργη σύνδεση μεταξύ όλων αυτών. Νέα Ακρόπολη, ΛΑΟΣ, Ολύμπιοι, Λιακόπουλος, Χρ.Αυγή. Έτσι θα είναι στην 5η διάσταση; Θα βαράμε προσοχές και θα φωνάζουμε Χάιλ;;; Άσε να μου λείπει το βύσσινο...
Ο σκοπός των ψευδοπροφητών προφανής. Να περνάει ο χρόνος ατελέσφορα και να οδηγούμεθα όλο και πιο κοντά στην ...Αποκάλυψη. Να περιμένουμε σαν άβουλα όντα τους μεσσίες, να αράξουμε, να μην προβληματιζόμαστε, να μην χολοσκάμε, να κάνουμε τα μπάνια μας και ας ειν' τα τελευταία μας. Να ασχολούμαστε με τα λεφτά με τους μισθούς με τις μετοχές με τα χρηματιστήρια με τα παραμύθια, με τον τεχνητό μας κόσμο και όχι με τον πραγματικό μας κόσμο που πεθαίνει.
Δεν μπορώ να γελάσω πλέον, όχι με αυτά που νιώθω, όχι με αυτά που βλέπω. Κάθε μέρα χάνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου, κάθε μέρα μαυρίζω όλο και περισσότερο μέσα μου, κάθε μέρα χάνω και ένα στήριγμα, ο κόσμος καταρρέει κάτω από τα πόδια μου και νιώθω λες και μόνον εγώ το καταλαβαίνω. Οι γύρω μου κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, συνεχίζουν τις ζωές τους λες και δεν τρέχει τίποτα, κάνουν βόλτες, γκαζώνουν, ακούνε μουσική δυνατά, κάνουν τα μπάνια τους, κάνουν τα σολάριουμ τους, κάνουν παρελάσεις με τα μηχανάκια τους, βαράνε τα πόδια τους στο πάτωμα, γκαρίζουν, βλέπουν τηλεόραση, χέζουν κλάνουν και κοιμούνται, κάνουν τατουάζ, κάνουν τρύπες στα κορμιά τους, τρυπιούνται, σοδομίζονται, εξευτελίζονται, αγοράζουν νέα κινητά, νέα ρούχα, νέους Η/Υ, τρώνε φαστ φουντ, πετάνε τα σκουπίδια τους έξω από το παράθυρο, κάνουνε χωματερές στη φύση, καποιοι βιάζουν παιδάκια, κάποιοι βιάζουν γυναίκες, κάποιοι βασανίζουν ζώα, κάποιοι βασανίζουν ανθρώπους, δίπλα μου, γύρω μου, η μυρωδιά της σήψης, η μυρωδιά του θανάτου, η μυρωδιά της τρέλας, άνθρωποι κολλημένοι σε οθόνες, άνθρωποι μιλάνε στον αέρα, άνθρωποι πατάνε τις οθόνες τους και χάνονται αποκόβονται από τη ρέουσα πραγματικότητα, όλο και πιο βαθιά στο ψέμμα, στην απάτη, στην οπτασία, στα μαγικά της νέας εποχής. Δίπλα μου ένας ρακένδυτος πεθαίνει, μία κοπέλα ξεβράκωτη ουρλιάζει στο κινητό της ενώ μασάει τσίχλα, πετάει την τσίχλα στο δρόμο, δεν την νοιάζει τίποτα, ο άλλος πεθαίνει δίπλα μου, ένας άλλος αυτοπυροβολείται, ο τόπος του πατέρα μου ερημώνει, η θάλασσα που μεγάλωσα είναι μολυσμένη, ο ουρανός δεν είναι γαλάζιος πλέον, αλλά έχει ένα άρρωστο υπόλευκο χρώμα, βρέχει και βγάζω εξανθήματα, τα κουνούπια που με τσιμπάνε έχουν ελονοσία, βλέπω πτώματα που περπατάνε δίπλα μου, στόματα που χάσκουνε, μάτια απλανή, βλέπω παιδιά να υποφέρουνε, να τους σπάνε τα πόδια για ζητιανιά, ηλίθιοι δίπλα μου τραβάνε το κατοικίδιο τους από το λαιμό, "έλα Μπούμπη, ΕΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!" Με κοιτάει στα μάτια, νομίζω ότι κλαίει, νιώθω τη λύπη του, κάποιος άλλος ρίχνει φόλα σε άλλα ζωντανά, κάποιος άλλος πετάει τα κουτάβια στα σκουπίδια, λες και είναι λεμονοκουπες, κάπου αλλού εκατοντάδες αθώα πλάσματα σφάζονται και καταναλώνονται, τα δέρματα τους τα φοράνε οι κυρίες της αστικής τάξης, τα παιδιά τους τρώνε χάμπουργκερ από πλάσματα που είχανε μητέρα κάποτε, που πονάνε και αυτά.
Πάω στην Πεντέλη, βλέπω απέναντι πλέον, δεν έχει δέντρα, τα κάψανε, ακούς την οργή της Πεντέλης, την καταλαβαίνεις. Βρέχει και πλημμυρίζουνε τα σπίτια πιο κάτω. Ανεβαίνω πιο πέρα, οι πλούσιοι έχουν χτίσει και στους λόφους, σκάψανε τα βουνά για να επιδείξουνε την ματαιοδοξία τους, αλλά και στα λαϊκά στρώματα, Μελίσσια σκαμμένα, Καρέας σκαμμένος, Λυκαβηττός σκαμμένος, χτισμένος, Πλάκα χτισμένη, μυρίζει κάτουρο παντού, χαμένες ψυχές στους δρόμους, τεχνητό φως, δεν βλέπω τα άστρα, δεν ακούω παιδιά να παίζουνε στους δρόμους, είναι επικίνδυνα πλέον, καλύτερα να παίζουν ηλεκτρονικά στο σπίτι, στο κλουβί τους. Άνθρωποι στους δρόμους πεταμένοι, κανείς δεν νοιάζεται, εκκλησίες παντού που ζητάνε τα λεφτά των πιστών τους, σκαλωσιές πενήντα χρόνια τώρα "δια αποπεράτωση του ναού μπλα μπλα μπλα" ΝΑΙ ΜΑ ΕΞΩ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ;;; Καραβάνια τάχα μου αλληλεγγύης, με χαλασμένα κοτόπουλα "η φιλάνθρωπος Εκκλησία", κάπου ακούγεται μια κραυγή, κάποια άτυχη γυναίκα έπεσε στα χέρια των αδίστακτων, ουδείς ασχολείται. Ο γείτονας βαράει το παιδί του, καλά κάνει λέει ο διπλανός μου. Άνθρωποι δολοφονούνται για μία θέση πάρκινγκ, για λίγα ευρώ, για ένα αυτοκίνητο, για ναρκωτικά, πόσο κοστίζει η ζωή μου; όσα ευρώ έχω πάνω μου. Προσπαθώ να κρατηθώ ψύχραιμος μα δεν μπορώ, αδυνατώ. Προσπαθώ να περάσω απαρατήρητος, μην με καταλάβουνε, μην δούνε ότι δεν τους αντέχω, αλλά δεν μπορώ, με καταλαβαίνουν, νιώθουν την οργή μου, με κοιτάνε λες και είμαι κάποιος τρελός, δεν με αφήνουν καν να μιλήσω. Τι να τους πω; Δεν θέλουν να με ακούσουν. Ούτε εγώ θέλω να τους ακούω. Λένε και λένε και τίποτα δεν λένε. Έχουνε προβλήματα λένε, δεν τα βγάζουν πέρα.... ΣΟΒΑΡΑ;;;; ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΑΥΤΗ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ; ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ; ΣΩΠΑ, ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ; Κάποιοι περνάγαμε δύσκολα και πριν την κρίση, νοιαζόμασταν από τότε όταν εσείς παιρνούσατε ζωή και κότα με ξένα κόλλυβα. Τώρα που ακούμπησε την τσεπούλα σας, τώρα νομίσατε ότι ήρθε η κρίση; Μα δεν ακούνε. 
Ακούω τον περιπαιχτικό τόνο της φωνής του Διογένη από την Αχερουσία... "ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ..."
Περπατάω και άλλο, χάνομαι από τα πλήθη, χάνομαι από τον πολιτισμό, περπατάω ακόμα, μέσα στο δάσος, μακριά από μηχανές και τεχνητούς θορύβους. Κάθομαι και αφουγκράζομαι, ακούω τα πουλιά που συνεννοούνται μεταξύ τους, με ακούνε και αυτά και σωπαίνουν, ακούω τα τζιτζίκια, μακριά από το τεχνητό φως, κοιτάω ψηλά και βλέπω την ζώνη του γαλαξία μας, αμέτρητα άστρα, βλέπω το φως τους να ταξιδεύει και να φτάνει στα μάτια μου. Ηρεμώ, μυρίζω το βρεγμένο χώμα, δεν υπάρχει άλλη μυρωδιά σαν αυτή, ποσο μου έχει λείψει, πάω στη θάλασσα, βλέπω να λαμπυρίζουνε τα κύματα, ακούω τους παφλασμούς των κυμάτων, αρμονικούς όχι ακανόνιστους, ακούω ένα κουτάβι να έρχεται προς τα μένα, ανιδιοτελώς απλά για ένα χάδι, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα, απλά θέλει την παρέα μου και εγώ την δική του. Θέλω να μείνω μόνος μου, εδώ και τώρα, να παγώσει ο χρόνος. Δεν μπορώ άλλο τους ανθρώπους. Ένα κουτάβι καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από αυτούς. Βλέπω στα μάτια του την αγάπη για την ζωή, για τον πλανήτη του, την περιέργεια του, την ανιδιοτέλεια του, βλέπω σε δύο μάτια ό,τι είναι καλό και άξιο στον κόσμο μας. Ακούω την καρδιά του, ακούω το γέλιο του, γελάω και εγώ. 
Ο χρόνος ξεπαγώνει. Τα αυτιά του σκύλου ορθώνονται, κάτι άκουσε. Το ακούω και εγώ τώρα. Ένας ήχος μεταλλικός, σαν εκσκαφέας με ξυπνάει. Ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο των πλήκτρων στον υπολογιστή, ακούγεται η μονότονη εκτύπωση ενός dot matrix εκτυπωτή, ερπύστριες, στη μύτη μου φτάνει η μυρωδιά του καμένου ελαστικού, της άκαφτης βενζίνης, ακούγονται ήχοι εξατμίσεων, ακούω μπότες να πλησιάζουν με ρυθμικό βήμα. Βλέπω έναν όγκο να σχηματίζεται. Διακρίνω από μακρυά τραπεζίτες με γαμψές μύτες και καλοσιδερωμένα κοστούμια να με πλησιάζουν, βλέπω εφοριακούς να έρχονται, πλησιάζουν και οι πωλητές να μου πουλήσουν νέο κινητό, νέο αυτοκίνητο, νέα ασφάλεια ζωής, πιο γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ, δωρεάν υπεραστικά, νέα γυαλιά ηλίου, νέο υπολογιστή, νέα ρούχα, νέα παπούτσια, βλέπω στρατιωτικούς να έρχονται με τα τυφέκια στραμμένα πάνω μου, βλέπω πάνω μου κόκκινες κουκίδες, το σκυλί κρύβεται πίσω από τα πόδια μου, φοβάται, το νιώθω που τρέμει. 

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ.  
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/ 1 σχόλιο:

 1. Θα έπρεπε να υπάρχουν πολλά σχόλια σε ένα τέτοιο κείμενο, αλλά φοβάμαι ότι φοβόμαστε να σκεφτούμε, μήπως και φοβηθούμε.
  Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Αυτή είναι ή κατάσταση.
  Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα, είναι πως ή μόνη πρόοδος που έχουμε κάνει οι έλληνες σε σχέση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο (ουδόλως αμελητέα) είναι πώς έχουμε καταλάβει το πρόβλημα.
  Κάποιοι από μας, πρέπει να προτείνουν λύσεις. Εγώ προτείνω: Δεν πληρώνω (με κάθε κόστος). Μην μείνετε τη δική μου, ξέρω δεν είναι τέλεια. Ακούω τη δική σας. Όλα τα άλλα μου ακούγονται σαν γκρίνια, που δεν βολευει κανένα μας☺.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ