Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση της 27ης Ιουλίου, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένεια σου.

 


Αυτό που ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου, είναι ο προθάλαμος των νέων ταυτοτήτων. Όσοι τρέξουν να κάνουν την μετάβαση να γνωρίζουν ότι ταυτίζονται με υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης. Τους δίνετε το πράσινο φως για να εφαρμοστεί μία ψηφιακή διδακτορία άνευ προηγουμένου.
Αυτό στις 27 Ιουλίου είναι ο προθάλαμος των νέων ταυτοτήτων. Όσοι τρέξουν να κάνουν την μετάβαση να γνωρίζουν ότι ταυτίζονται με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης.
🔥Τους δίνετε το πράσινο φως για να εφαρμοστεί μία ψηφιακή διδακτορία άνευ προηγουμένου.
🔥Δίνετε το πράσινο φως, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, σε αυτήν την smart ψηφιακή δικτατορία για να αναλάβει τον έλεγχο των πόρων, της ύλης….της πρώτης ύλης…, της εργασίας! Παραχωρείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθέριες σας, την επιβίωση σας την ίδια σε ανθρώπους που σχεδιάζουν να τα καταπατήσουν. ΕΔΩ καί ΕΔΩ


Από το 1933 κάθε νέο παιδί που γεννιέται έπρεπε να "καταγράφεται", δημιουργώντας έτσι ένα Εταιρικό Πρόσωπο, στερώντας ουσιαστικά από το παιδί αυτό κάθε δικαίωμα ως ιδιοκτήτη Ακίνητης Ιδιοκτησίας.

Η πράξη της εγγραφής ενός παιδιού το καθιστούσε αντικείμενο συμβολαίου, και το αρχείο γέννησης ήταν ένας παραπλανητικός νομικός τρόπος για να πείσουν τους γονείς να δηλώσουν το μωρό. Το πιστοποιητικό γέννησης ήταν στην πραγματικότητα ένα γραμμάτιο που μετατράπηκε σε ομόλογο δουλείας, το οποίο στη συνέχεια πωλήθηκε σε μια ιδιωτική τράπεζα αποθεματικών, δίνοντας ουσιαστικά την κυριότητα του παιδιού στην τράπεζα.

Το συμβόλαιο κάθε νέου μωρού σφραγιζόταν είτε με μια σταγόνα από το αίμα του είτε με ένα αποτύπωμα του ποδιού του με μελάνι στο αρχείο γέννησης. Αυτή η "υπογραφή" χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί η αξία της ζωής τους, η οποία αποδεικνύεται από την εργασία τους και τους φόρους και το κόστος αυτής της εργασίας ως monetized currency (μετατρέποντας κάτι σε χρήμα) - όλα αυτά σχεδιασμένα για να κρατούν τους ανθρώπους σε δουλεία για όλη τους τη ζωή. ΕΔΩ , ΕΔΩ καί ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ