Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δόξαν λαού σου Ισραήλ...

 


4 σχόλια:

  1. "Εβραιοι Ολη η Αληθεια", ενα βιβλιο το οποιο πρεπει να υπαρχει σε καθε Ελληνικο σπιτι και να διδασκεται σε ολα τα εκπαιδευτικα ιδρυματα, αρχης γενομενης του Δημοτικου.
    Οι Ελληνες επι τελους, πρεπει να διδασκονται την Αληθινη Ιστορια τους και οχι αυτην την "γιαλατζι" που τους πασσαρουν οι εβραιοι μεσω των πουλημενων ελληνοφωνων πολιτικαντηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΙΝ 30

    ΧΡΟΝΙΑ , ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,ΤΟΤΕ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ " ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ " ΜΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΠΑΡΑ ΤΩ ΥΠΟΥΡΓΩ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ , ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΣΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! Γεωργιος Οιτιευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό ίδιο συμβαίνει σ' όλες τίς χώρες. Πόσο μάλλον στήν Ελλάδα. Ή παιδεία είναι τό Νο1 γιά τήν αλλοίωση τής γλώσσας καί τής ιστορίας ώστε οί νέες γενιές νά διαμορφώνουν κοινωνίες αμόρφωτων καί απάτριδων .

      Διαγραφή
  3. Αν προσέξετε, ο ραβίνος μιλάει για την "Καμπάλα", όπως και για "Ελληνιστές Εβραίους" .
    Ως ελληνιστές εβραίους εννοεί τους ορθόδοξους χριστιανούς, είτε παλεστήνιους, είτε Ισραηλινούς. Σε χριστιανικούς ναούς του Ισραήλ που μαζί με την βυζαντινή έχουν αναρτημένη και την Ελληνική σημαία, γίνονται πολλές επιθέσεις και φθορές από τους Εβραίους.
    Την Καμπάλα την ανέπτυξαν οι Εβραίοι μετά την καταδίκη και σταύρωση του Ιησού γιατί η Παλαιά διαθήκη επιβεβαιώνει και σφραγίζει την ζωή και το Έργο Του, ασχέτως εάν την έχουν και ώς καταγεγραμμένη ιστορία του λαού τους
    Και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που η ορθοδοξία έχει την παλαιά διαθήκη σαν παράδοση - η ιστορική καταγεγραμμένη αλήθεια για τον Ιησού Χριστό.
    Η μασονία ως παρακλάδι του σιωνισμού, έχει συγκαλύψει με πολλά "καλούπια" την διδασκαλία του Χριστού και οδηγεί πολλούς ανθρώπους σε εσφαλμένες αντιλήψεις περί Χριστού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ