Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Οι λαοί θα επιτεθούν στις Κυβερνήσεις τους και μετά χάος

 Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Πολύ σημαντικές πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα στον πλανήτη διέρρευσαν στην δημοσιότητα. Πληροφορίες ερχόμενες από την Νέα Ζηλανδία στην οποία συναντήθηκαν κάποιοι διεθνιστές ενημερωμένοι εκ των έσω, “insiders” όπως τους αποκαλεί ο πληροφοριοδότης, με εντόπιους επιχειρηματίες. Κατά την συνάντηση εκείνη ειπώθηκαν πολλά για τα σχέδια της Νέας Τάξης, τον κορωνοϊό και το τι θα ζήσουμε στην συνέχεια. Οι παγκοσμιοποιητές άρχισαν να χαίρονται για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και η χαρά τους τούς ανοίγει τα στόματα. Επίσης, όταν τέτοιες πληροφορίες αρχίζουν να διαρρέουν δημόσια από τους ίδιους τους παγκοσμιοποιητές, τότε συνεπάγεται ότι τα κρίσιμα παγκόσμια γεγονότα είναι κοντά.

Κάποιος Νεοζηλανδός, παρών στην συνάντηση και συγκλονισθείς μ’ αυτά που άκουσε εκείνο το Σαββατοκύριακο συζητώντας με τους “insiders”, για τους οποίους το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχουν τα καταφύγιά τους στην Νέα Ζηλανδία, έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες και όποιοι θέλουν ας τις λάβουν υπ’ όψιν τους. Ας δούμε πως περιγράφει ίδιος ο αποκαλύψας, όλ’ αυτά που άκουσε.

«Δεν θα σας πω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και γιατί μου τα είπαν αυτά, θα σας πω μόνο ότι αυτοί οι μάγκες έχουν καταφύγια στη Νέα Ζηλανδία και πέρασα λίγο χρόνο μαζί τους. Ήμασταν σε μια συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση μιας δουλειάς και προσκλήθηκα να περάσω το Σαββατοκύριακο στην συγκέντρωσή τους. Μου είπαν ότι τους θα άρεσε να ήμουν και ‘γω εκεί, διότι όταν τελειώσει όλ’ αυτό που ζούμε τώρα, θα τους είμαι πολύ χρήσιμος.

»Ήταν ειλικρινείς μαζί μου και μου είπαν ότι αν μαρτυρήσω αυτά τα πράγματα, τότε θα είμαστε σαν να μην γνωριστήκαμε ποτέ. Στη συνέχεια γέλασαν και είπαν: διασκεδάστε, κανείς δεν θα τα πιστέψει έτσι κι αλλιώς, απλώς κρατήστε τον εαυτό σας μακριά από αυτό που συμβαίνει τώρα στην Γη.

«Μ’ ερώτησαν στην αρχή αν έχω εμβολιασθεί και τους είπα, όχι. Τότε μου είπαν να μην ανησυχώ για τίποτα, επιπλέον δε, υπάρχει και αντίδοτο (!!), αν και δεν θα ζήσουν όλοι αυτοί για να το πάρουν.

»Τους ρώτησα μετά, πως θα «τελειώσει αυτό το παιχνίδι» και γενικά όλ’ αυτό που γίνεται σ’ ολόκληρο τον κόσμο με τον κορωνοϊό; Και στην απάντησή τους, σε γενικές γραμμές, μου είπαν τα εξής:

»Το σχέδιο αναπτύχθηκε πριν από πολλά χρόνια, αλλά εδώ και δεκαετίες παρέμενε ως ένα απλό σχέδιο. Έπρεπε να περιμένουν πολλά χρόνια μέχρι ν’ ανακαλυφθεί η κατάλληλη τεχνολογία ώστε το σχέδιο να μπορέσει να εφαρμοσθεί. Έλειπε η τεχνολογία mRNA. Αλλά επίσης, ήταν απαραίτητο να μεγαλώσουμε και να εκπαιδεύσουμε τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να εφαρμοστεί όλο αυτό.

»Η νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ενεργεί και εργάζεται με πλήρη μυστικότητα, χρόνια τώρα, παραμένοντας στο περιθώριο. Αυτή είναι όμως που κινεί τα πιόνια στην παγκόσμια σκακιέρα.

»Η νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση χρειάσθηκε τα πιο αξιόλογα μυαλά της Γης ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει το σχέδιό της. Πολλά απ’ αυτά τα μυαλά ήρθαν σε μας με δική τους θέληση και με πλήρη πίστη σ’ αυτά που θέλει να επιβάλει η Παγκόσμια Κυβέρνηση σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Αυτοί πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύουν μια ωμή δύναμη η οποία σώζει την ανθρωπότητα με κάθε κόστος. Υπήρξαν μυαλά που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτό, αλλά τις περισσότερες φορές, μετά από συζητήσεις, πείστηκαν και κινήθηκαν προς την σωστή κατεύθυνση.

»Τώρα έχουμε πλέον την τεχνολογία και τους ανθρώπους που ξέρουν πώς να δουλεύουν για το μακροπρόθεσμο αυτό σχέδιο, ένα σχέδιο που είναι η πιο πολύπλοκη αλυσίδα παγκόσμιων γεγονότων που έχει ξεκινήσει ποτέ. Απώτερος σκοπός του ΣΧΕΔΙΟΥ είναι να παρακινήσει κάθε πολίτη κάθε χώρας να είναι βίαιος κατά της Κυβέρνησής του. Ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνουν είναι ένας ιδιοφυής τρόπος για να φέρουν το απόλυτο κακό.

»Πρέπει να εμφανισθεί μια παγκόσμια τεχνητή «ασθένεια». Πρέπει να υπάρχει μαζικός φόβος, πανικός και παράνοια. Πολιτικοί, επιστήμονες και ΜΜΕ πρέπει να καταλήξουν σε συναίνεση, και να συμφωνούν όλοι μαζί, για την θεραπεία. Η θεραπεία αυτή θα είναι αυτή που θα τους ανατεθεί να υποστηρίξουν, έστω και αν οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Στην αρχή μπορεί να υπάρχουν μόνο μερικές «εγκεκριμένες» θεραπείες, όλες οι άλλες θεραπείες θα πρέπει να θεωρούνται «επικίνδυνες, μη ασφαλείς και απαγορευμένες».

»Οι πολιτικοί ηγέτες, οι επιστήμονες και τα ΜΜΕ χειραγωγούνται για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι αυτή η «θεραπεία» είναι η μόνη σωστή επιλογή. Ότι, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να κρατήσει εσάς και την οικογένειά σας ασφαλείς. Τα παιδιά είναι επίσης στόχος, και αυτό γίνεται για να προκληθεί μέγιστος πόνος και θυμός στους ανθρώπους.

»Οι ηγέτες, οι ακαδημαϊκοί και τα ΜΜΕ σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μέρος του σχεδίου. Κανένας. Ούτε καν ο Φαούτσι. Είναι αναλώσιμοι για την ελίτ, αλλά τώρα εξυπηρετούν έναν σκοπό. Όταν τελειώσουν την δουλειά τους, θα στρέψουμε το θυμωμένο πλήθος εναντίον τους.

»Κάποιες λίγες διαρροές που δημιουργούν αμφιβολίες για ολ’ αυτά, απαξιώνονται με διαφόρους τρόπους και λογοκρίνονται. Η παρεχόμενη «θεραπεία» είναι χρήση τοξικών και βιολογικών προϊόντων των οποίων ο πλήρης κύκλος είναι 2-3 χρόνια. Μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής το σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είναι πολύ επιτυχημένο. Η αποδοχή της mRNA θεραπείας ήταν τεράστια και όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η «θεραπεία» είναι ο μοναδικός τρόπος να επανέλθουμε στην φυσιολογική ζωή ξανά.

»Παραδέχονται ότι η εφαρμογή του σχεδίου ξεπέρασε και τις πιο τρελές προσδοκίες τους.

»Και τώρα τι ακολουθεί; ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;

»Κάποια στιγμή τα ΜΜΕ θα υποχρεωθούν θ’ αρχίσουν να λένε την καθαρή αλήθεια για τα εμβόλια αυτά. Εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, άνθρωποι θα πεθάνουν. Ο λαός θα παραφρονήσει και θα κάψει τις Κυβερνήσεις του. Πολιτικοί, γραφειοκράτες και καταξιωμένοι γιατροί θ’ αρχίσουν να κρέμονται στα φανάρια των δρόμων. Οι εμβολιασμένοι νοιώθοντας τον χαμό τους, θα γίνουν έξαλλοι. Οι ανεμβολίαστοι θα είναι έξαλλοι διότι η Κυβέρνησή τους επέτρεψε αυτόν τον εφιάλτη. Και όταν αρχίσει το παγκόσμιο χάος και ο πόλεμος κατά τον οποίο όλοι θα είναι εναντίον όλων. Τότε μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση θα εμφανισθεί και θα γίνει ο μεγάλος σωτήρας».

Αυτά είναι όλα όσα έχει δημοσιεύσει ο ανώνυμος απ’ όσα συζητήθηκαν στην Νέα Ζηλανδία. Σχολιάζοντας τα ανωτέρω, να ειπωθεί ότι μοιάζουν με αληθινά και γι αυτό αναδημοσιεύθηκαν. Και άλλες φορές υπήρξαν ανώνυμες πληροφορίες, ανώνυμες «δια τον φόβο των Ιουδαίων», και εδώ στην πολύπαθη Ελλάδα, όπως π.χ. με τον σερβιτόρο ενός εβραίου σ’ εστιατόριο της Θεσσαλονίκης (σημειωτέον, η Θεσσαλονίκη είναι συμπρωτεύουσα της Ιερουσαλήμ και όχι των Αθηνών) που έλεγε με την μικρή του δύναμη ότι οι δημοτικές εκλογές στον Δήμο είναι «στημένες» και θα βγει ο Μπουτάρης, ή με τον αστυνομικό στην Κρήτη που έλεγε να μην πίνουμε Κόκα-Κόλα στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγών της Αθήνας. Και δεν ξέρω πόσες άλλες τέτοιες πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί αλλά δεν έτυχαν της προσοχής των πολλών λόγω ανωνυμίας. Ο δε Ααρών Ρούσσο που αποκάλυψε επωνύμως σχέδια των Ροκφέλερ, καθότι γαμπρός τους, πέθανε νέος.

Επίσης φαίνεται και στην εδώ περίπτωση, ότι εφαρμόζεται μια από τις βασικές αρχές του Κίσινγκερ που είπε ότι τα μικρά μυστικά θέλουν φύλαξη, τα μεγάλα και να τα μάθουν, δεν τα πιστεύουν. Μαθαίνουμε επίσης ότι όλα γίνονται βάσει λεπτομερούς απανθρώπου σχεδίου. Του γνωστού σχεδίου «άσπρο – μαύρο». Δηλαδή, παρουσιάζουν το άσπρο, ως μαύρο, και αντιστρόφως. Με βάση ότι τα πάντα είναι προσχεδιασμένα θ’ αναφέρω το τελευταίο προσχεδιασμένο σημαντικό διεθνές γεγονός. Την χρεοκοπία της Evergrade στην Κίνα. Η Evergrade Rpoperty Services Group και η China Evergrande Group’s έχουν κωδικούς στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κόνγκ, ΗΚ:6666 και ΗΚ:3333 αντίστοιχα (ΗΚ=Hong Kong). Τυχαίο;

Το άθλιο οικοδόμημα του πλανήτου μας έχει στηθεί από κάποιους «οικοδόμους». Οι κτίστες αυτοί, ακολουθώντας τα σχέδια των κρυφών αρχιτεκτόνων, έστησαν αυτό το πράγμα που ονομάζουμε ανθρώπινο πολιτισμό ή ανθρώπινη ζωή. Αυτοί, ως αρχιτέκτονες, ξέρουν και τα ευαίσθητα σημεία του οικοδομήματος. Οπότε καταστρέφοντας τα σημεία αυτά, καταρρέει όλο το οικοδόμημα. Ένα οικοδόμημα που κατεσκευάσθη για να το καταρρεύσουν, όπως καταρρέουν τις παλιές πολυκατοικίες τοποθετώντας οι ειδικοί μηχανικοί εκρηκτικά στα ευαίσθητα σημεία, στο εσωτερικό του κτηρίου.

Η ανάγκη ενός ανθρώπου να πληροφορήσει τον κόσμο με την μικρή του δύναμη, μη συντρέχοντας προφανώς λόγω ηθικής με τους “insiders», μας κάνει, όχι ν’ αποδεχθούμε τα ανεπιβεβαίωτα, αλλά να σκεφθούμε αν έχει κάποιο δίκαιο. Ας μην του στερήσουμε την θέληση να μας ενημερώσει. Ούτως ή άλλως τα γεγονότα επιταχύνονται και το μέλλον μας γίνεται περισσότερο ορατό.

Ως επίλογος, αρμόζει το απόφθεγμα του Κικέρωνος: «Απ’ όλες τις αδικίες, μεγαλύτερη είναι εκείνη που γίνεται απ’ αυτούς οι οποίοι, ενώ εξαπατούν τους άλλους, προσποιούνται ότι κάνουν το καλό».

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ