Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς




Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς14Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για τον λόγο υπάρξεως κάποιων μυστικών κοινωνιών (secret societies) [ή μυστικών εταιρειών]. Ασφαλώς και έχετε ακούσει για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», για τους «Ιλλουμινάτι» (=πεφωτισμένοι) και πολύ περισσότερο θα έχετε ακούσει για τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Μασόνους.

Άραγε,
  • γιατί υπάρχουν αυτές οι μυστικές κοινωνίες;
  • Ποιος είναι ο σκοπός τους;
  • Τι ακριβώς προσφέρουν στην κοινωνία;
Φυσικά, αυτές οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω είναι παραδείγματα μυστικών κοινωνιών. Με πιο απλά λόγια γίνεται κατανοητό ότι οι μυστικές κοινωνίες αποτελούν οργανισμούς των οποίων οι δραστηριότητες παραμένουν μυστικές από εκείνους που δεν είναι μέλη αυτών των οργανώσεων. Αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι είναι γνωστή η ύπαρξη αυτών των μυστικών κοινωνιών, αλλά δεν είναι γνωστοί ακριβώς οι σκοποί τους και οι δράσεις τους.
Ορισμένες από αυτές τις μυστικές κοινωνίες δεν περιορίζεται μόνο εκεί όπου ιδρύονται αρχικά, αλλά επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα, στην εποχή της πληροφορήσεως, λόγω του Διαδικτύου, μέρος των δραστηριοτήτων των μυστικών κοινωνιών γίνεται γνωστό.

Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς1

Ως παράδειγμα αναφέρουμε ότι σήμερα γνωρίζουμε ότι οι 14 από τους 43 Προέδρους των ΗΠΑ ήταν Μασόνοι δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι ένας στους τρεις Προέδρους των ΗΠΑ ήταν Μασόνος. Εξάλλου είναι γνωστό ότι το μνημείο του Τζόρτζ Ουάσιγκτον που βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια είναι τεκτονικό μνημείο, ενώ στο χάλκινο άγαλμα του Τ. Ουάσιγκτον υπάρχουν όλα τα μασονικά εμβλήματα:

Οἱ μυστικὲς κοινωνίες, ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις καὶ ἡ Ἑλλάς2

Ο πανύψηλος πύργος που έχει μορφή αιγυπτιακής πυραμίδας αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα αρχιτεκτονικής μορφολογίας, όπου η βάση είναι Δωρικού ρυθμού ακολουθεί κίονας Ιωνικού ρυθμού και στην συνέχεια κίονας Κορινθιακού ρυθμού με απόληξή του την σχηματοποίηση της Φλόγας.
 ...Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ