Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΙΣΚΡΑ…Βλέπε Λαφαζάνης!!!...αυτό ήταν το όνομα της εφημερίδας του δολοφόνου Lenin και του αδερφού του. !!!!

ΙΣΚΡΑ ......(Βλέπε Λαφαζάνης!!!)ΙΣΚΡΑ...2
ΙΣΚΡΑ...Για όσους δεν γνωρίζουν είναι λέξη Ρωσσική και στα Ελληνικά σημαίνει …ΣΠΙΘΑ (βλέπε Θεοδωράκης) και ήταν αυτό το όνομα της εφημερίδας του δολοφόνου Lenin και του αδερφού του.

Το πραγματικό όνομα του Lenin ήταν Vladimir Ilyich Ulyanov κι όπως όλοι οι απατεώνες φρόντισε από νωρίς να το αλλάξει με ψευδώνυμο, για ευνόητους λόγους , όπως έπραξε κι ο δολοφόνος Trotsky, που το κανονικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronshtein. Το ίδιο έκανε κι ο Julius Martov που λεγόταν Yuliy Osipovich Tsederbaum κι ο Pavel Axelrod που λεγόταν Pinches Borutsch .
Έπρεπε να μασκαρευτούν καλά οι σιωνιστές για να τους θεωρούν πατριώτες Ρώσσους.
Οι Ρώσσοι συντελεστές, στο ίδιο περιοδικό, δεν άλλαξαν τα ονόματά τους ενώ οι μη Ρώσσοι τα άλλαξαν. Και πολλοί ΜΗ Ρώσσοι μπολσεβίκοι τα άλλαξαν για να μην καταλάβουν οι Ρώσσοι ότι τους διοικούν μη Ρώσσοι και την σχέση τους με τους τοκογλύφους.
Σίγμα
Υ.Γ. ΙΣΚΡΑ= Σπίθα=Θεοδωράκης. Kι ο Θεοδωράκης με τα παραμύθια του Λένιν μεγάλωσε και με αυτά έκανε καριέρα…. Λαγοί όλοι τους…. Το Κτήνος τους παίζει στα δύο δάκτυλα τέτοιους κουραμπιέδες παραμυθάδες…

Σημείωση

Έγραψα για συγκεκριμένη εφημερίδα την ΙΣΚΡΑ και στην οποία όλοι οι περιούσιοι συντελεστές είχαν αλλαγμένα επίθετα, ενώ οι μη περιούσιοι δεν τα είχαν αλλάξει, ενώ διέτρεχαν τους ίδιους ακριβώς κινδύνους,.
Το ίδιο ισχύει και για τους Μπολσεβίκους.
Οι περιούσιοι γενικά άλλαζαν τα επίθετά τους αλλά όχι οι Ρώσσοι. Να το παίζεις Αρχηγός της ρωσσικής Επαναστάσεως και να λέγεσαι Bronstein δεν …πείθει εύκολα τους Ρώσσους να σφαχτούν μεταξύ τους … 

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ