Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ


Θα πρέπει να εξετάσουμε τα πραγματικά αίτια που κρύβονται πίσω από τά γεγονότα εξέγερσης στην Αίγυπτο ,Υεμένη, Τυνησία , Μπαχρέιν και όπου αλλού πιθανών εξαπλωθούν αυτά.
Ο πλανήτης είναι χωρισμένος σε δύο κόσμους.

Στον Βόριο και Δυτικό πλούσιο και με τεχνολογική εξέλιξη,

και τον Νότιο και Ανατολικό φτωχό και στερημένο।
Από το 2008 η αντίστροφη μέτρηση του πλούσιου κόσμου άρχισε μέσω της τεχνητής οικονομικής κρίσης πού δημιούργησαν και δια μέσω της οποίας οδηγούν τά πράγματα σε κατάρρευση του συστήματος όπως το ξέραμε , και γενική απαξίωση του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. .
Τώρα

Στον φτωχό κόσμο πού ο τρόπος ζωής του είναι τέτοιος όπου δεν τον αγγίζει καμιά οικονομική κρίση , δημιουργήσανε τεχνητό ξεσηκωμό κατά των πολιτικών τους.
Όλα αυτά έχουν έναν και μόνο σκοπό.

Την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης και του Παγκόσμιου Κυβερνήτη.
Το ερώτημα όμως είναι το εξής.
Θα προλάβουν ή θα τους προλάβουν οι συμπαντικές εξελίξεις;
Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, αναμένετε μέσα στο 2012 να συμβούν ισχυρές ηλιακές θύελλες , όπου φορτισμένα σωματίδια θα πλησιάσουν την γή με αποτέλεσμα την πλήρη απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων.
Αλλά.
Είναι μόνο αυτό;
Μήπως μαζί με αυτά συμβούν και μεγάλες πυρκαγιές ;

Μήπως όλος ο πλανήτης πάρει φωτιά από μια ανυπόφορη και αποπνικτική υπερθέρμανση;
Ο Πλάτωνας είχε πεί πώς ο κόσμος καταστρέφετε ή από νερό ή από φωτιά

Και όταν καταστρέφετε από νερό, τότε σώζονται αυτοί που ζουν στα ψηλά όρη. Όταν καταστρέφετε από φωτιά, σώζονται αυτοί πού ζούν κοντά στις παραλίες.
Γνωρίζουμε βέβαια όλοι μας πώς τό τελευταίο καταστροφικό πλανητικό γεγονότος πού καταγράφετε στις ιστορίες του κόσμου, είναι ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ή του Νώε.
Μήπως ήρθε η ώρα της φωτιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ