Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;


Ακούμε συνέχεια για τους Εβραίους. Πίσω από κάθε πέτρα θα βρούμε και έναν εβραίο. Πίσω από κάθε κακό και ένας εβραίος. Πίσω από κάθε δύναμη και ένας από αυτούς. Πίσω από το πολύ χρήμα ό εβραίος.
Για σταθείτε λίγο βρέ παιδιά. Για χρόνια ασχολούμουν με το θέμα τους και ανακάλυψα πώς χρονοτριβούσα.
Ανακάλυψα πώς κάναμε όλοι μας τους εβραίους ,
τους Υπεράνθρωπους του πλανήτη.
Τους πιο έξυπνους και τους πιο μάγκες.
Δηλαδή , εμείς τι κάνουμε;. Οι Έλληνες . Οι Ήρωες. Οι Θεοί. Τι κάνουμε;.
Είμαστε οι χαζοί της υπόθεσης ανθρωπότητα;.
Εμείς που είμαστε οι αρχαιότεροι . Οι πρώτοι. Εμείς που όταν κάναμε ποίηση την φύση, Όταν την καλλιτεχνούσαμε στο μάρμαρο, Όταν φιλοσοφούσαμε την ζωή, Όταν δημιουργούσαμε οργανωμένες πολιτείες και ανακαλύπταμε πολιτεύματα, Εμείς οι Έλληνες. Όταν οι υπόλοιποι λαοί δεν υπήρχαν. Όταν στον πλανήτη ομάδες ανθρώπων ήταν σε ζωώδη κατάσταση , σε αγέλες , νομάδες , χωρίς πατρίδα.
Οι εβραίοι οργανώθηκαν. Με την καθοδήγηση των ραβίνων και τις αυστηρές οδηγίες των κάνανε υπομονή. Ακολούθησαν πιστά και κατά γράμμα, πολλές φορές και με αίμα, το πρόγραμμα πού τους ανέθεταν. Άφησαν στην άκρη τα αισθήματά τους και με πολύ πόνο έκαναν και κάνουν αυτό πού τους διατάζουν οι κεφαλές της φάρας τους να κάνουν. Σκοπός τους ήταν και είναι να κατακτήσουν τον κόσμο μέσα από θέσεις κλειδιά. Είπαν, «εφόσον δεν έχουμε πατρίδα, θα γίνει πατρίδα μας όλη η γή, και αφού θα διαλύσουμε όλα τά άλλα έθνη, τότε εμείς θα έχουμε το δικό μας μοναδικό στον πλανήτη έθνος, το Ισραήλ, πού θα είναι το κέντρο ελέγχου όλης της πλανητικής αυτοκρατορίας μας» .
Υπάρχει μια πιθανότητα , αν ποτέ δεν είχαν εξοριστεί από το Ισραήλ , να μην ήταν σήμερα αυτοί πού είναι. Η ψυχολογία λέει πώς μέσα από τις δυσκολίες ο άνθρωπος εξελίσσετε. Και αυτοί βρέθηκαν ανάμεσα σε ξένους λαούς. Διατήρησαν την κοινωνία τους σαν ξένο σώμα μέσα σε ένα άλλο σώμα και για αυτό τους ονόμασαν και «ιχνεύμονες» . Ενώ εμείς;
Δεν δέχομαι τον Έλληνα πού δεν κατανοεί την ιστορική του αρχαιότητα. Το Πνεύμα του. Πού αντιγράφει την εβραϊκή πανουργία κλαψουρίζοντας. Εμείς είμαστε φώς. Καλά περάσαμε στον εφησυχασμό μας. Ίσως, όταν μας εγκατέλειψαν οι Ήρωες πού ονομάσαμε Θεούς, δεν βρήκαμε το κουράγιο να εργασθούμε μόνοι μας . Είχαμε τις αρχές και τά φώτα, αλλά χάσαμε την επαφή με το Πνεύμα. Γιαυτό το ονομάσαμε Αρχαίο. Αφυπνιστείτε. Μπείτε σε δράση. Επανενωθείτε με το Ελληνικό Πνεύμα.

Πάψτε να είστε μίζεροι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ